نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
    توضیح اضافه در مورد آنلاینی بچها نمیدم ولی فعالیت اکانتو گفتم کمتر از ۳ ساعت در روز اگه روش رو خواستین بگین سر فرصت توضیح میدم

کپ اکانت ما ۳۵۰*۳۵۰ زده میشه ولی هیچ کدوم از این اتفاقهایی که گفتین توش نمیفته نه مولتی نه کراپ گلد و نه کلونی ده و نه فدا کردن اکانتهای دیگه ,از گفتن این یکی معذورم چون تو مرحله اجرا سازیه هنوز تست نشده ولی رو ورق جواب میده

گندم منفی رو حدود ۸ کی کمتر گفتین بدون گندم دفاع گفتم البته

غارت من از ده iام تا الان حدودا ۱.۴ میلیون بوده که حدود نصفش گندم بوده حالا روش فارملیست زدن ما تو فارملیست به نسبت ۵ ۴ ۳ ۴ آباده هست یعنی اگه ۵۰ تا آباده چوب گندم هست ۴۰ تا گندم خشت و ۳۰ تا آهن گندم و ۴۰ تا آباده گندم گندم فقط کافیه مقدار نیروی زیادی داشته باشین که بتونین هر ۲ ساعت یک بار غارت بزنین حدودا هر ۲ ساعت ۵ مین لازمه آنلاین باشی یه سری نکته ریزو توضیح ندادم که اگه یه تاپیک آموزشی زده بشه اونجا ریزشو توضیح میدم نمیخوام سر بچهها تو قسمت نقد و برسی درد بیارم البته این برای نژاد توتن که همر سازیش به این نوع منابع احتیاج داره جواب میده برای بقیه نژادا تفاوت توی نسبتا هست و این ارقامو اعداد تا ۲ هفته دیگه جواب اکانت مارو میده بعدش روش بعدی تو فارم لیست زدن شروع میشه

مسلما خیلیا روش خیلی بهتری از ما دارن ولی به نظرم این روش وقت کمتری از هر کسی میگیره

به نظرم بازیکنه نوب کسیه که روش بهترو بلد باشه و بدترو انتخاب کنه وگرنه هیچ بازیکنی اطلاعات مطلق نیست و نمیشه گفت همیشه بهترین کارو انجام میده من چند بار گفتم اگه بازیکنای دژکوب به ۱۰ سطح تقسیم بشن من خیلی خوب قرار بگیرم سطح ۵ ام

جسارت من رو همگی دوستان ببخشن
    سلام خدمت *پلیر های عزیز سرور مخصوصا اکانت saiwnaay

عاقای معلم عزیز میشه یکم توضیح بیشتر بدید همینجا چرا بریم جای دیگه
    خیلی از دوستان شاید حوصلشو نداشته باشن که برن توو بخش اموزش و دوست داشته باشن همینجا از اموزش های شما استفاده کنن

فک نمیکنم شما بدون بات بتونین فقط ۳ساعت انلاین باشین پس لطف کنید به ما هم همینجا یاد بدید تا ما هم یکم یاد بگیریم

نکته دوم توو حرفاتون بحث نوع غازتتونه که من هیچی ازش سر در نیاوردم یعنی شما هر ۲ساعت غارت میزنین ؟ ولی چیزی که من میبینم از نوع غارتتوون توو تاپ اینو میگه که شما خیلی کمتر از ۲ساعت یکبار غارت میزنید حتی زیر ۱ ساعت که جای بحث زیادی داره

نکته بعد اینکه من احساس میکنم سطح شما خیلی بیشتر از این حرفا باشه و شکسته نفسی میکنید بیشتر فک میکنم اون میدون تمرینتونه که سطح ۵ !!

کسرا
    adolf hitler
    ویرایش توسط kasraparsa : 03-07-2015 در ساعت 01:52 AM

2. تشکر mamad.nervermore, .SpaRtaN. تشکر نمود
    پسندیدن mamad.nervermore, .SpaRtaN. پسندید

کلمات کلیدی این موضوع