نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
شما بهتره بری از حقوق اتحادهای خودتون دفاع کنی که بعد از اینکه یه نفر از یه ساید دیگه زدشون از اتحاد نندازنشون بیرون
علاوه بر اونکه دفاع نفرستادید
دقیقا منتظر باشین یه نفر که زدش بکنینش فارم
http://dejkoob.ir/ir/report/40175404f88

سیاست اتحادهای ما به خودمون مربوطه و فعلا که نتیجه گرفتیم ۴ اتحاد تو تاپ تن غارت از شمال شرق نشون دهنده اینه

و سایدی که کمترین درگیری داخلی داره با اینکه بیشترین پلیرو داره

و اینکه اگه من بدونم شما نوشابه رو از کجا میخری که انقدر سریع باز میشه (انگار که اصلا درشون بازه) یه لطف بزرگ درحق من کردین
نه نه نه مثل این که واقعا ممد رضا راست می گفت شما بریز ببین چجور پیداشون می شه:d
در مورد اون اکانت که ممد رضای عزیز توجیهتون کرد و خدا رو شکر شما هم می دونستید این اکانت چراغ قرمز بوده نمی دونم این حرفتون رو کجای دلم جا بدم اکانتی که نیست چجوری ازش حمایت کنم؟؟زدن یه بازیکن با این وضغیت افتخار نیست جیگر
مورد بعدی این که این نتیجه گرفتیم دقیقا می شه بگی چه نتیجه ای این اتحاد ها قبل از تشکیل شورا هم تو تاپ بودن عزیز و نکته بعدی این که این نتیجه نیست جنگه کاملا دارید نشون می دید هیچ کدوم هم دیگه رو قبول ندارید اینم شد سیاست؟؟؟ هر اتحاد که زورش بیشتره تو شورا باشه:d

ممد رضا جون عکس بده جنازه تحویل بگیر

و در اخر عمو عطا تو رو خدا اثر بخر:d

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط AmiN LeO نمایش پست ها
سلام دوستان من تازه عضو دژکوب شدم اصلا هم بازی بلد نیستم اما با کمک شما دوستان سعی میکنم زود یاد بگیرم اما خدایی شمالشرق عجب فارمهای تپلی دارن میسازن واسمون تا 2 & 3 ماه دیگه کلی حال میکنیم باهاشون البته الان هم حسابی سوژه خنده دوستان هستن
ارادتمند همه رفقا امین LeO
NW JUST FOR EVER
حاج امین چش مایی
بیا دیگه گفتن نداره یه عضو ساده که تازه وارد تراویین شده از فارم شدن شمال شرق و وعده ماه می ده پس یا اخر و الزمان شده و یا وضعیت شمال شرق اینقدر به هم ریخته هست که یه تازه وارد هم تشخیص می ده اینوLOL

امین جان شما تازه واردی پس بعضی ها دیگه چی بگن؟؟؟؟

ودر اخر
عمو عطا قرارمون16 تا ده تو منطقه اول بود من کی گفتم کلا 8 تا ده تو رو خدا اثر هنری بخر