نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 256

موضوع: آغاز بحث و گفتگوی سرور g1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
    اشتباه بعدی(نتیجه گیری غلط از روی ظاهر) اینکه کسایی که تو شورا بودن پخش شدن که رسیدگی سریع تر باشه و تصمیمات سریعا گفته شه و اگه مشکلی بود تا الان خودشو نشون میداد نقد شما کاملا ظاهریه
    سلام و عرض خسته نباشید

بنده منظورتون رو از سریعتر گفتن تصمیمات متوجه نمیشم،طبیعتا" تصمیم گیری بین جمع بزرگتر سختر خواهد بود،پس این حرفتون رده.

دوست عزیزم فکر نمیکنید شورای لیدری ساید شما بیشتر شبیه میز گرد شوالیه هاست؟!
    یجورایی احساس میشه پشت پرده ی این نوع انتخاب شورا جلب رضایت همگانی بوده،یا یه چیزی شبیه این!

نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
    من با خرج کردن کسی مشکلی ندارم میگم اگه بازیکنای دژکوبو به ۱۰ تا سطح تقسیم کنیم یه بازیکن با سطح ۱ با گلد بیش از حد میتونه به اندازه یه بازیکن سطح ۷ خودشو نشون بده

من حاضر نیستم برای اینکه خودمو از سطح ۵ ببرم بالاتر با گلد ببرم (مشکلم پولش نیست اینکه شرایط نابرابر که درست میشه وگرنه اگه میخوای بگو همین الان ۱۰ تا پک ۵۵۰۰ تایی بگیرم برای یه اکانت دیگه نذارم کسی تو حراجی چیزی گیرش بیاد یا اگه شمارو خوشحال میکنه گلد خرج کردن برای شما بگیرم)

در آمدی که من برای دو سال کار کردن برای پدرم به وجود اوردم شاید از کل دژکوب های موجود تو ایران بیشتر باشه ولی هیچ وقت برای نشون دادن خودم از پول استفاده نکردم و به نظرم کسایی که این کارو میکنن عقده های نرسیده خودشونو نشون میدن
    با ورود ورژن4 مصرف گلد برای اکانتها کاملا" ضروری شد و همونطور که میدونید بدونه گلد به هیچ نحو نمیشه بازی کرد،من خودم تا میتونم تو مصرف گلد صرفه جویی میکنم ولی هیچوقت به کسی هم نگفتم گلد زیاد نزن.

شما مطمئن باشید اون شخصی رو که غیر مستقیم مخاطب قرار دادید احساس میکنه وقتی گلد مصرف میکنه درسته هزینه اش بالا میره ولی در زمانی که میخواد برای بازی بزاره صرفه جویی میشه و این حسش هم کاملا" درسته.

شنیدید که میگن بیل گیتس اگر یک صد دلاری رو از زمین برداره تو همون تایم خم و راست شدنش میتونه 10000 دلار درامد داشته باشه.

موفق باشید
    ویرایش توسط Need4Relax : 03-06-2015 در ساعت 03:51 AM

2. نپسندیدن SajjaD MaRiLyN نپسندید

کلمات کلیدی این موضوع