نقل قول نوشته اصلی توسط saiwnaay نمایش پست ها
والا من نمیدونم چیجوری باید بفهمم چراغ کی تو اتحادتون قرمزه اگه راهی هست به ما هم یاد بدین جالبه حالا من فهمیدم چراغ قرمز بعد دوستانی که لیدر اون اتحاد بودن متوجه نشدن که طرفو زودتر بندازن بیرون

جا داره بگم اتحاد NE.۴ فقط یبار تو توسعه دهندگان بوده و الان تو تاپ غارت گراست انقدر سریع نتیجه گیری نکنید و اشتباه نکنین جالبه بدونین از اعضای شورا

unnamed اتحاد ne.۱

sharif اتحاد ne.۳

Legion اتحاد ne.۲

AnGeL اتحاد ne.۴

Rings اتحاد ne.۴

aLoNe اتحاد ne.۲

اینم اشتباه دومتون (که هر اتحاد که زورش بیشتره)

و کسی از اتحاد ne.۵ نیست چون هنوز چندروز تشکیل شده

و اینکه اگه درگیری داخلی داشتیم مثل بقیه سایدا تو تاپ مدافعین میومدیم اشتباه سوم

جای این فرافکنی و بی احترمیا یه مقدار وقت بذارین برای پیشرفت ساید تون

و به نظرم بازیکنی تازه وارد که نتون از تمام پتانسیل اکانت خودش استفاده کنه

اگه تونستین بدون یه قرون خرج کردن تنهایی بدون اینکه خوابتون به هم بریزه یا تفریحتون کم بشه به شرایط من برسین(جا داره بگم غارت تک دهکده ای با تلفات زیر ۱۰۰۰ سرباز در هفته) اون موقع یه بازیکنه معمولی هستین چون من یه بازیکنه معمولی بودم و هستم
پس واقعا هنوز عمق پیام من رو در ک نکردی بحثی که ما انجام دادیم در مورد اختلافات در ساید شمال شرق بود که کسی به کس دیگه اعتماد نداره عزیز این که از هر اتحاد یک یا دو نفر میان تو شورا بیانگر این هست که چقدر ساید مشکل داره و همه عشق قدرت هستن و دنبال مقام شما که مرغان با تجربه هستید دیگه نباید بیاید اینجا بگید نه ما مشکل نداریم و از این حرفا
و عزیز دلم ما پول خرج می کنیم و با این کار خوشیم شما هم با اون 1000 تا تلفاتتون خوش باشید قرار نیست به هم حسودی کنیم البته ما که از این ماجرا نسوختیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط NiMa haniballll نمایش پست ها
سلام بر دوست عزیر و مهربانم ممد سکولار که اونقدر بانمکی که من دوست دارم بهتون بگم ممد شوکولات

ممنون از اینکه توجه خوبی به ساید ما دارین و این نکته اینو می رسونه که شما ساید مارو رقیب جدی برای خودتون می بینید

ممنون می شم ازتون در مورد ساید شمال شرق اگر اشکالی رخ داد تو فروم بگین تا زود برطرف بشه

حتما این کارتون رو در شورا مطرح می کنم شاید یه پست اشکال یاب ساید هم بهتون دادیم

با تشکر

TX.NIMA

- - - Updated - - -

سلام بر دوست عزیزم محمد رضای گل

شما چقدر ادبیاتت خوب شده عزیز

معلومه که اشعار شاعر های بنامی رو مطالعه می کنید و این موضوع می تونه بهتون تو بازی آرامش بده

و شما بعد این مطمئنا به آرامش زیادی نیاز خواهید داشت

در مود رای گیری هم نفر 7 ام ما یک نفر از ساید شماست که فکر نمی کنم به این زودی ها متوجه حضور اون در قلب سایدتون بشین

موفق باشید

TX.NIMA

درود بر شما یادم نمیاد با شما دوستی داشته باشم اگه خیلی طلبه هستی می تونی بیای گرنا با هم دوست شیم بعدا این واژه رو به کار ببری
مورد بعدی این که تو این سرور بجز این دو ساید بقیه ساید ها حرفی برای گفتن ندارن کار با ضعیف قوی بودن کسی ندارم در مورد رقیب جدی تون هم فقط LOL
در ضمن اگر وقتی داشته باشم ترجیح می دم در خدمت سایدی باشم که داخل اون بازی می کنم که اونم روزی بیشتر از 2 ساعت نیست یه سری هم به فروم می زنیم که اینقدر فروم اینجا خواب نباشه

کلام اخر این که با هیچ کس درگیری و کل کل نداریم فقط گفتم بحث راه انداختن فروم هست حالا این کار یا با نقد کردن ساید های دیگه یا بحث های اموزشی هست که همیشه به همین نحو رفاقت های ما شکل گرفته این کار هم به درخواست رفقا انجام می دیم

عمو عطا تا 16 تا ده سند داری من گفتم 8 تا ده؟؟؟