-

نوشته اصلی توسط
need4relax
سلام
پس لابد جای گندم به تروپتون خشت و هیزم میخورونید
یا تو اون دوتا دهکده ی دورتون به جای اهن و خشت و چوب گندم مصرف میکنید!!!
لطفا" نفرمایید که منابع اون دوتا دهکده رو از ده اولتون که به ترتیب 579 و 625 فیلد باهاشون فاصله داره تغذیه میکنید و اصلا" از کراپاش استفاده نمیکنید
شما که روزی سه ساعت وقت برای بازی میزارید پس بدونه شک کارهای اکانتتون (رید و پاپ و ...) ابزار اتوماتیکی انجام میدن که استفاده ازشون کاملا" غلط و مغایر قوانین سایت و بازی جوانمرادنه بشمار میره
لول،شما یه ویدئو نشون بدید که روزی سه ساعت انلاین هستید!!!!
کسی نگفته طرف صد دلاریش افتاده و برنداشته
این سه رو باهم مقایسه کنید تا درک تفاوت یک مثال با یک جمله ی خبری براتون راحت تر باشه
بحث در این مورد شخصیت ایشون میتونه خیلی جذاب باشه ولی احتمالا" خارج از حوصله ی مخاطبین این تاپیک خواهد بود ولی در مورد یه دلاری هم به
این لینک ارجاعتون میدم.
موفق باشید
اینجاست که میگم سطح من ۵ِ تا ۱۰ کلی راه دارم چون من تا الان منابع خشتو آهنو چوب اضافه نیاوردم (که بخوام تعدیلش کنم به گندم) از اونور گندمم کم نیاوردم اگه میخاین راه این کارو بهتون یاد بدم یه تاپیک آموزشی درست کنین اونجا میام توضیح میدم چیکار کنین در مورد آنلاین بودن اگه خواستین توضیح بدم که چیجوری با کمتر از ۳ ساعت در روز بازی کنین اونم تو تاپیک آموزشی توضیح میدم فقط بدونین که ۳ ساعت پیوسته نیست اگرم میخوای بگو جانشین میکنم ببینی گلد مصرف نکردم همینجوری وقتی بعد از چند ساعت آنلاین میشم میپرسه بات نیستم که یه جاهایی عکسی که نشون میده اصلا قابل تشخیص نیست
احتیاجی به ویدئو نیست اگه روش بازی رو تو تاپیک آموزشی توضیح بدم میفهمین میشه با کمتر از ۳ ساعتم رید داد پاپ زد و غیره
کلا به ده ii و iii ام هیچ منبعی پوش نکردم فیلدای گندمشونم زیر ۳ِ اونم برای اینکه نمیذاره ساختمون بسازم بردم بالا
در مورد جملات
جمله اول میگه میتونه اون درامدو داشته باشه حالا اگه انجام بده میشه جمله سوم ولی جمله دوم کلا با دو جمله دیگه در تناقضه کلا این جملرو گفتن که بگن زمان طلاست و یسریا واقعاً از زمان طلا میسازن وقتتونو الکی هدر ندین
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن