-

نوشته اصلی توسط
mamad.nervermore
پس واقعا هنوز عمق پیام من رو در ک نکردی بحثی که ما انجام دادیم در مورد اختلافات در ساید شمال شرق بود که کسی به کس دیگه اعتماد نداره عزیز این که از هر اتحاد یک یا دو نفر میان تو شورا بیانگر این هست که چقدر ساید مشکل داره و همه عشق قدرت هستن و دنبال مقام شما که مرغان با تجربه هستید دیگه نباید بیاید اینجا بگید نه ما مشکل نداریم و از این حرفا
و عزیز دلم ما پول خرج می کنیم و با این کار خوشیم شما هم با اون 1000 تا تلفاتتون خوش باشید قرار نیست به هم حسودی کنیم البته ما که از این ماجرا نسوختیم
- - - Updated - - -
اشتباه بعدی(نتیجه گیری غلط از روی ظاهر) اینکه کسایی که تو شورا بودن پخش شدن که رسیدگی سریع تر باشه و تصمیمات سریعا گفته شه و اگه مشکلی بود تا الان خودشو نشون میداد نقد شما کاملا ظاهریه
من با خرج کردن کسی مشکلی ندارم میگم اگه بازیکنای دژکوبو به ۱۰ تا سطح تقسیم کنیم یه بازیکن با سطح ۱ با گلد بیش از حد میتونه به اندازه یه بازیکن سطح ۷ خودشو نشون بده
من حاضر نیستم برای اینکه خودمو از سطح ۵ ببرم بالاتر با گلد ببرم (مشکلم پولش نیست اینکه شرایط نابرابر که درست میشه وگرنه اگه میخوای بگو همین الان ۱۰ تا پک ۵۵۰۰ تایی بگیرم برای یه اکانت دیگه نذارم کسی تو حراجی چیزی گیرش بیاد یا اگه شمارو خوشحال میکنه گلد خرج کردن برای شما بگیرم)
در آمدی که من برای دو سال کار کردن برای پدرم به وجود اوردم شاید از کل دژکوب های موجود تو ایران بیشتر باشه ولی هیچ وقت برای نشون دادن خودم از پول استفاده نکردم و به نظرم کسایی که این کارو میکنن عقده های نرسیده خودشونو نشون میدن
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن