-

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
کافیه شما یه ایونت بذاری که هر دو ساعت زنگ بزنه بیای غارت بزنی گفتم اگه فارم لیست آماده باشه حدودا ۵ مین وقتتو میگیره حدود یک ساعتم وقت میزارم برای اد فارم لیست جمعش زیر ۳ ساعت میشه
اون ریزکاریارو میگم هر نیرویی سرعت متفاوت داره شما شده وقتی غارت میزانی کاتا بفرستی یا رم اگه از این نیروها استفاده کنی البته به طور دقیق یعنی اینکه حساب کنی برای آبادهایی با فاصله ۲۰ یه دونه کاتا اضافه بفرستی برای فارمای فاصله ۳۵ رم بفرستی برای فرمایی با فاصله ۵۰ یه سری شوالیه جدا یه سری گرزی جدا برای بقیه فواصل متفاوت البته این ارقام و اعداد برای میدون تمرین ۱۵ جواب میده
شما شرایط اکانتتو بگو و اینکه چه مدل نیروهایی داری من برات یه فارم لیست آماده میکنم که منابع به صورتی بیاد که تعدیل لازم نباشه خودت هر دو ساعت آنلاین شی ولی هر ۴۰ مین فارمات اتک بخورن
بهتره دیگه زیاد به گذشته دامن نزنیم اون زمانی که من اون پستو گذشتم nw سه نفر تو تاپ داشت و هفته پیش جمع غارت اتحادیی که از ne تو تاپ بودن خیلی بیشتر از nw بود کما اینکه هنوزم هست
نکته دوم اینکه با منابع غارتی چه اتفاقی میفته اولین کسی که تو سرور اسطبل بزرگ روشن کرده اکانت eelliissaa بوده که واقعاً تبریک داره
تو لینک زیر نشون دادم پارامترایی که برای ورژن ۴.۴ مهمه نشون میده که شوالیه بهترین نیرو برای غارت و در کّل رومن راحتتر میتونه غارت بیشتری انجام بده و خیلی چیزای دیگه هست اینکه لاست رومن به خاطره اینکه شوالیه امتیاز حملش بالاست و سواره هست تو آبادها تقریبا صفره
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/war.php#...%2Ft&hd_lvl=15
سلام
فک میکنم دوستان هم مثل من متوجه شدن که شما جواب هیچ یک از سوا ل های بنده رو جواب ندادین و از جواب دادن بهشون سر باز زدید و بیشتر وقتتونو برای مغلطه کردن *کردن *گذاشتید
1- حرفاتون می*گه که شما هر روز فارم اد میکنید !!!؟؟؟؟؟؟؟
2- به نظر من ا*گه دقیقا ریزه کاریاشو میدونید حتما ب*گید!!!!!!!!!!!!
3-راجع به شرایط اکانت عرض کنم که ما لژیون دایم
راهنماییمون کنید !!!!
D:

۱۰۰٪
ولی من اصلا ابادی نمیزنم
معلومه توو سایدتون غارت **گر اصلا ندارید که با غارت ابادی توو تاپ هستید
و در اخر ازتون میخام ادرس اینجارو به دوستانتون ( اعضای شورای لیدری) بدید که اونارم ببینیم
کسرا
adolf
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن