-
سلام

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
در مورد گلد
من تا الان یدونه گلد نخریدم ولی میبینی وضعم از خیلیا بهتره پس این نشون دهنده اینه که میشه بدون خرید بازی کرد بازم میگم گلد زیاد از یه قورباغه پرنس میسازه
پس لابد جای گندم به تروپتون خشت و هیزم میخورونید
یا تو اون دوتا دهکده ی دورتون به جای اهن و خشت و چوب گندم مصرف میکنید!!!
لطفا" نفرمایید که منابع اون دوتا دهکده رو از ده اولتون که به ترتیب 579 و 625 فیلد باهاشون فاصله داره تغذیه میکنید و اصلا" از کراپاش استفاده نمیکنید

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
و اون شخصی که گلد زیاد مصرف میکنه در زمانش صرف جویی نمیشه باعث میشه از بقیه اکانتا جلو بزنه من در مجموع حدود ۳ ساعت در روز وقت برای بازی میزارم خیلیم پراکنده اینم مثال نقض مسلما کسی که اثر هنری میخره برای این نیست که تو وقتش صرف جویی کنه
شما که روزی سه ساعت وقت برای بازی میزارید پس بدونه شک کارهای اکانتتون (رید و پاپ و ...) ابزار اتوماتیکی انجام میدن که استفاده ازشون کاملا" غلط و مغایر قوانین سایت و بازی جوانمرادنه بشمار میره

نوشته اصلی توسط
saiwnaay
شما یه ویدئو نشون بده که از جیب بیل گیتس ۱۰۰ دلاری بیفته و برش نداره و باز هم برداشته اشتباه ما از اتفاقت
بیل گیتس درآمدش تو اون خمو راست شدن ۱۰۰۰۰ دلاره توجه کنین (زمان) نه اون کار خمو راست شدن
اون چه ۱۰۰ دلاریشو بر داره چه بر نداره در آمدشو داره و اگه بر نداره واقعاً یه آدم احمقه
البته یه داستان دیگه هست اینکه بیل گیتس میره رستوران پیشخدمت میاد بهش میگه میشه انعام بدین اونم یدونه یه دلاری میده پیشخدمت میگه پسرتون حداقل ۵۰ دلار به من میده بیل گیتس میگه اون پسر یه میلیونر من پسر یه چوب برّم
- - - Updated - - -
لول،شما یه ویدئو نشون بدید که روزی سه ساعت انلاین هستید!!!!
کسی نگفته طرف صد دلاریش افتاده و برنداشته
این سه رو باهم مقایسه کنید تا درک تفاوت یک مثال با یک جمله ی خبری براتون راحت تر باشه

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
شنیدید که میگن بیل گیتس اگر یک صد دلاری رو از زمین برداره تو همون تایم خم و راست شدنش میتونه 10000 دلار درامد داشته باشه.
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
فلانی
من دیدم یه صد دلاری از جیب بیل گیتس افتاد اومد برداره یهویی از اون ور 10000 دلار ضرر کرد

نوشته اصلی توسط
فلانی
من دیدم یه صد دلاری از جیب بیل گیتس افتاد بعد برای برداشتنش خم و راست نشد و از اونور 10000 دلار سود کرد
بحث در این مورد شخصیت ایشون میتونه خیلی جذاب باشه ولی احتمالا" خارج از حوصله ی مخاطبین این تاپیک خواهد بود ولی در مورد یه دلاری هم به این لینک ارجاعتون میدم.
موفق باشید
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن