سلام دوست عزیز اولش باید بگم مازیارتنها یک سرور رو اکانت لئو ران کرد. من و هادی سیستم و نیما که 1 سرور بازی کرد بودیم. البته بعدها علی هم اضافه شد. بازی رو هم از اردشیر یادگرفتم که البته هنوز یه پلیر خیلی معمولی در حد فارم هستم. این از این. اتحاد های 3 دات کابوس کل سرور بودن و فکر نمیکنم هیچ پلیری شاهکارهای اون اتحاد رو فراموش کنه. اگر دقت داشته باشید عرض کردم شمالشرق همیشه پلیرهای بزرگی داشته منتهی هیچ وقت 2 پادشاه در یک اقلیم نمیگنجند... یعنی همه ادعای لیدری دارن و خودشون رو خدای دژکوب میدونن. و باز هم خواهید دید که به چه روزی خواهند افتاد. اینکه شما پلیر بزرگی هستید جای بحث نداره بحث من حال و روز اینروزهای شمالشرق هست و بس. سرور 1 ورژن 4 که توتال لیدر شمالشرق علی جامپر بود کتیبه یونیک مرتاض داشت ما هم لیدر شمالغرب بودیم و کتیبه رو بصورت امانت ازش گرفتیم تا بعد 100 شدن واندرمون بهش پس بدیم اما نمیدونم چرا حذف کرد. شیرینی این بازی به همین زد و خوردها و کل کل کردنش هست و هیچوقت یه ساید با 4 تا پلیر خوب بجایی نمیرسه اما یه پلیر خوب میتونه یه اتحاد نوب رو لیدری کنه و در آخر هم نتیجه بگیره. این دقیقا منظور منه چرا که معمولا همیشه شمالشرق و حتی جنوب غرب از نظر پلیر بسیار غنی بودن ولی لیدری خوبی نداشتن که باعث بروز این اتفاقات شده. هرچند این وسط اوضاع جنوبی ها به مراتب بهتر بوده و همیشه یه رقیب جدی بودن . سرور 13 و سرور 14 هم دقیقا نمود همین بحث بود و شمالغرب تونست پیروز بشه.فقط و فقط بخاطر لیدریه خوبی که شمالغرب داشت. رمز موفقیت این بازی هم همینه. امیدوارم هر جا که هستید موفق و پیروز باشین.