-

نوشته اصلی توسط
kasraparsa
سلام خدمت *پلیر های عزیز سرور مخصوصا اکانت saiwnaay
عاقای معلم عزیز میشه یکم توضیح بیشتر بدید همینجا چرا بریم جای دیگه
خیلی از دوستان شاید حوصلشو نداشته باشن که برن توو بخش اموزش و دوست داشته باشن همینجا از اموزش های شما استفاده کنن
فک نمیکنم شما بدون بات بتونین فقط ۳ساعت انلاین باشین پس لطف کنید به ما هم همینجا یاد بدید تا ما هم یکم یاد بگیریم
نکته دوم توو حرفاتون بحث نوع غازتتونه که من هیچی ازش سر در نیاوردم یعنی شما هر ۲ساعت غارت میزنین ؟ ولی چیزی که من میبینم از نوع غارتتوون توو تاپ اینو میگه که شما خیلی کمتر از ۲ساعت یکبار غارت میزنید حتی زیر ۱ ساعت که جای بحث زیادی داره
نکته بعد اینکه من احساس میکنم سطح شما خیلی بیشتر از این حرفا باشه و شکسته نفسی میکنید بیشتر فک میکنم اون میدون تمرینتونه که سطح ۵ !!
کسرا
adolf hitler
به به به اقا کسری داداش بفرما تاپ تن ماشالله شما هم مثل بقیه بچه ها از این هفته جای پای خودتون رو تو تاپ محکم کردید امید وارم که تا هفته اخر شما رو اون بالا ما لا ها ببینیم ولی در کل می خواستم بگم که اگر به تاپ تن دقت کنی تاپ غارت زیر تاپ تن پیشرفت هست و هر کاری کنی کلا زیر هستی اشخور
فعلا یه چای بریز بخوریم
و در اخر به سلامتی همه خوبا به سلامتی همه اونایی که امروز راس ساعت 20 ده هشتم خودشون رو گرفتن بله سلامتی عمو عطا که قسمت اول پلن اکانت رو با موفغیت به پابان رسوند.
عطا حالا اینقدر برات نوشابه باز کردم گفته باشم تو نصف این زمان باید 8 تا دیگه ده اضافه بشه ها تو رو خدا اثر بخرlol
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن