-

نوشته اصلی توسط
HOSEIN
منم دوست ندارم زیاد کش بدم به این موضوع. اولا چه قدیم چه جدید هیچ پلنری اینقدر زمان خرج نمیکنه که دقیقا حساب کنه چه اکانتی چقدر پاپ داره و چقدر زیاد میشه و کدوم ساختمون 170 کاتا نیاز داره یا 172 کاتا معمولا رند به بالا لانچ میکنه بازم یکم بیشتر به طور مثال 200..
شما تو یه پلن اگر بخوای همه چی اون چیزی که خودت فکر میکنی انجام بشه که طرف رو باید نوب فرض کنی..(در حالی که یه اصل وجود داره برای همه پلنر ها که میگه طرف مقابلتو از خودت بهتر بدون)
باید احتمال اینو بدی طرف تو لانچ شما ممکن هست یه دهکده خودشو 0 کنه تا پاپ بیاد پایین تر. اگر برای شما تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده برای من چندین بار اتفاق افتاده.
این حرف های شما درست هست. اما برای 0 کردن یه فیدر. و اونم شاید به قول شما برای نمایش اینکه یه دهکده با کاتای کمتر 0 شده.
در ضمن دیگه گذشته اون زمان که 8 موج سیم سکند میزدیم.. بعد سرور 8 راند 1 دیگه نمیشد 8 موج زد. برای همین معمولا برای 0 کردن یه دهکده همر از چند اکانت استفاده میشده با تعداد ویو کمتر پس از یه اکانت تعداد کاتای کمتر لانچ میشه. احتمال اینسرت هم کمتر.
به هر حال من از لحاظ تئوری حرف شمارو قبول دارم.. اما چه قدیم چه جدید هیچ کسی این ریسک رو انجام نمیداد که پلنشو به خاطر 500 کاتا خراب کنه.. پس عملا حرف شما رد میشه.
در ضمن بعد کتیبه ها اگه زمان زیاد باشه تعداد کاتای یکسان استفاده میشه چون: ممکن هست کتیبه بیاد گیج یا معماری
پس باز هم میگم حرف شما از نظر تئوری درست هست..
اما هیچ پلنری چنین ریسکی رو انجام نمیده به خاطر 500 کاتای بیشتر یا کمتر کل برنامه ریزی 1 ماهه یا کمتر یا بیشترش خراب کنه.
درود
در حال کلی با این حرف که وقتی میری برای دیستروی اصولا پلنر همچین ریسکی نمیکنه موافقم ولی موضوع بحث فیدرزنی و کراپلاک بود و شرایطی که دارید مثلا یک همر 40 -20 تونو تخس میکنید رو چند تا فیدر همزمان(و البته با یه فیک لیست درست) یعنی وقتی عملا میخوای برای مثال با 5کیلو کاتا بیشترین ضربه رو فیدرهای یه اکانت وارد کنی اون موقع است که یه حساب کتاب(باز هم نه با این شدت) کمک حالته
در ضمن اینجا مثل ورژن 3.6 هست خیلی از چیزهاش یکیش همون تعداد ویوی که میشه لانچ کرد با ورک آفلاین.یعنی دیگه محدودیت 4 ویو تو یک ثانیه نداریم پس عملا دو سه سطح با میدون تمرین بازی کنی 21 ویو سیم سکند میزنی میره پی کارش نه اینسرت شکنی میخواد نه چیزی(خیلی هم شیک و مجلسی)
پ.ن:عارف جان عزیزم پیر شدی آلزایمر گرفتی گلم,اون درصد اضافه که با گلد رو دفاع و حمله روشن میکردیم 10% بود,25% چیه مگه جنگه؟ :دی
ویرایش توسط Osiris : 02-25-2015 در ساعت 12:20 AM
دلیل: یاد یکی افتادم دلم خواست :|
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن