نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRKAVIR نمایش پست ها
درود بر همه دوستان
ممنون که بحث فنی رو باز کردین
با این حال که چند روزه کلا لاگین نمیکنم و دژکوب رو بنا بر دلایل بسیار شفاف که خیلی ها میدونن کنار گذاشتم
ولی خواستم نظر خودمو در این مورد بدم
قصر یا اقامتگاه طبق متنی که زاوش گذاشت برداشت من در واقع یه مدل نیروی دفاعیه تا امتیاز دفاع برای همه نیرو ها ولی میخوایم فرض کنیم که قصر یا اقامتگاه برای کل نیروهای دفاعی امتیاز دف میاره
خب اگه تو موج اول قصر سطح 20 تخریب بشه چقدر از جمعیت مدافع کم میشه ؟ 30 و اقامتگاه 30 بازار 62 و اردوگاه 41 و گندم زار سطح بیست 20
حالا شماها که بازی بلد هستین بگید مورال جمعیت بیستر اثر داره یا قصر و اقامتگاه ؟
یا فرض کنید زدن بازار که دوستمون بهش اشاره کردن بیشتر تو اینسرت و اینسرت شکن اثر داره یا گندم زار و قفل شدن دهکده
من فکر میکنم با توجه به اینکه حداقل 4 ویو رو میشه تو یک ثانیه زد یعنی 8 تا تارگت برای دهکده های 6 گندمی با این هشت تخریب میشه 6گندمزار انبار غذاها و ساختمون اصلی رو زد که در این حالت تقریبا اکانت برای اینسرت منابع ساختمون و دفاع قفل میشه
برای دهکده های 15 کراپی که اصولا کپ هست چون نمیشه کل کراپ ها رو و انبار غذا رو زد باید با ساختمون اصلی شروع کرد و انبار غذا و بعد کراپ ها

بازم عذرخواهی میکنم که با سطح پایینم در مقابل بزرگان دژکوب نظر دادم ولی خب ما هم دل داریم
سلام
خیلی ممنون از جوابتون
زندگی بدون دژکوب خیلی لذت بخشه تایید می کنم
اول از همه باید بگم که کاری به فرضیات شما ندارم ... واقعیتش متوجه ارتباط فرضیاتتون با بحث مورال جمعیت نشدم , اگه منظور خاصی داشتین شفاف تر بگین ممنون میشم

بین اینکه مورال بیشتر اثر داره یا اقامتگاه یا قصر خیلی نمیشه نظر دقیق داد ... ممکنه جمعیت مهاجم از مدافع کمتر باشه که مورال جمعیت ضریب 0 بگیره اونوقت تاثیر قصر بیشتره ( به اندازه ی 8تا محافظ و نیزه دار :دی ) ... یا یه اکانت 2 دهی ته مپ یه ده 15 کراپی گرفته باشه و یه کتیبه ی مهم ( مرتاض یا راز منحصر ) رو ته مپ نگه داری کنه !!! ....تو این مواقع تاثیر مورال اونقدر به چشم میاد که کتیبه رو به اسم اون اکانت سند میزنن :دی
جدای از این با علم اینکه مورال مثله دیوار به صورت درصدی عمل می کنه .... برای مثلا شما دیوار رو در نظر بگیر .... موج اول رو با رم می زنی که دیوار رو خراب کنی فقط به خاطر اینکه تلفات کمتری بدی ! حالا اگه به فرض محال بین موج هایی که زدی دیوار سطح 20 هم اینسرت بشه :دی هیچ تاثیری نداره تا زمانی که کنارش نیرویی برای دفاع وجود نداشته باشه .... یا فرض کن شما تارگتی رو انتخاب کنی که 100% مطمئن هستی هیچ دفاعی نداره و قرار نیست دفاعی هم براش بیاد !! تو این شرایط مهم نیست شما دیوار رو تو موج اول خراب کنی یا تو موج آخر چون تاثیرش صفر هست فقط باید خرابش کنی که دهکده نابود بشه
مورال هم به همین شکله ... تاثیرش برای موج اول که به اصطلاح موج کلینر هست باید مد نظر قرار بگیره ... برای موج هایی که با کاتا میزنی تاثیر نداره... چون احتمالا دفاعی وجود نداره که تاثیر داشته باشه .... اگر هم دفاعی وجود داشته باشه ( یعنی اگه دفاعی اینسرت بشه ) تاثیر مورال 2-3تا ساختمون مثله بازار یا چیزای دیگه اونقدری نیست که نتیجه ی پلن رو عوض کنه ... البته مهاجم هم اگه کمی با تجربه باشه برای تارگت هایی که جمعیتش خیلی کمتر از جمعیت اکانت خودش باشه , موج پاک سازی و اینسرت شکن رو یه خورده سنگین تر میزنه

حالا جدای از کل این بحث ها علت اینکه گفتم بازار و ساختمون اصلی و گندمزار و اردوگاه تو موج اول زده بشه ( یعنی 20 موجتو کامل پر کن ولی موج های اول رو هدف دار بزن ) اینه که اگه خدایی نکرده موج هامون اینسرت شد دهکده ی مدافع قفل بشه .... نه بتونه تعدیل بزنه و نه همرش رو روی کسی لانچ کنه یا دهکده های خودش ( خمره ) رو رید بزنه ... البته این مدل موج زدن همیشه خوب نیست بسته به شرایط ( همرهایی که پارک میشن یا در حال غارت هستند , مدافع مشکل گلد داره یا نه ؟! , تا حالا کتیبه انبار گرفته یا نه؟! و ....) فرق میکنه ...

بازم ممنون از پستت