-

نوشته اصلی توسط
HIPPO
واقعا لذت بردم یک یادی از گذشته و چیزی که اون موقع برام جا نیفتاد و درک نکردم الان تو این چن تا پست تحلیلی که گذاشته بودین کاملا فهمیدم ایشالا که روند فروم همیشه انقد پر بار و مفید باشه
درسته که الان این چیزا زیاد کاربردی نیست و حتی اصلا استفاده نمیشه ولی دونستنش واقعا لذت بخشه و حس خوبی به ادم میده
درود!
شما هم از تجربیاتت بگو. همه یه سری مطالی دارن که به بقیه یاد بدن
از هم چیزی یاد میگیرم و واقعا خیلی خوبه که فضای فروم پر بار باشه. من خودم چندتا نکته ریز رو از بچه ها یاد گرفتم. منم خیلی خوشحال شدم دیدم هنوز هستن کسایی که بیان و بحث های فنی رو پیش بکشن و اطلاعاتشون رو با بقیخ تقسیم کنن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
HOSEIN
منم دوست ندارم زیاد کش بدم به این موضوع. اولا چه قدیم چه جدید هیچ پلنری اینقدر زمان خرج نمیکنه که دقیقا حساب کنه چه اکانتی چقدر پاپ داره و چقدر زیاد میشه و کدوم ساختمون 170 کاتا نیاز داره یا 172 کاتا معمولا رند به بالا لانچ میکنه بازم یکم بیشتر به طور مثال 200..
شما تو یه پلن اگر بخوای همه چی اون چیزی که خودت فکر میکنی انجام بشه که طرف رو باید نوب فرض کنی..(در حالی که یه اصل وجود داره برای همه پلنر ها که میگه طرف مقابلتو از خودت بهتر بدون)
باید احتمال اینو بدی طرف تو لانچ شما ممکن هست یه دهکده خودشو 0 کنه تا پاپ بیاد پایین تر. اگر برای شما تا این لحظه چنین اتفاقی نیفتاده برای من چندین بار اتفاق افتاده.
این حرف های شما درست هست. اما برای 0 کردن یه فیدر. و اونم شاید به قول شما برای نمایش اینکه یه دهکده با کاتای کمتر 0 شده.
در ضمن دیگه گذشته اون زمان که 8 موج سیم سکند میزدیم.. بعد سرور 8 راند 1 دیگه نمیشد 8 موج زد. برای همین معمولا برای 0 کردن یه دهکده همر از چند اکانت استفاده میشده با تعداد ویو کمتر پس از یه اکانت تعداد کاتای کمتر لانچ میشه. احتمال اینسرت هم کمتر.
به هر حال من از لحاظ تئوری حرف شمارو قبول دارم.. اما چه قدیم چه جدید هیچ کسی این ریسک رو انجام نمیداد که پلنشو به خاطر 500 کاتا خراب کنه.. پس عملا حرف شما رد میشه.
در ضمن بعد کتیبه ها اگه زمان زیاد باشه تعداد کاتای یکسان استفاده میشه چون: ممکن هست کتیبه بیاد گیج یا معماری
پس باز هم میگم حرف شما از نظر تئوری درست هست..
اما هیچ پلنری چنین ریسکی رو انجام نمیده به خاطر 500 کاتای بیشتر یا کمتر کل برنامه ریزی 1 ماهه یا کمتر یا بیشترش خراب کنه.
فرمایشات شما کاملا صحیح و درست هست حسین جان. الان شفاف شد مبحث 
اینم قبول دارم که کسی اینجور حساب نمیکرد و نمیزد. ولی بودن کسایی که اینجوری کار میکردن. خودم از کسایی بودم که کلی رو این قضایا کار کردم و عملی انجام دادم. خیلی وقتا شد که به دلیل اشتباه در محاسبات و توانایی های مدافع موفق نشدم پلن رو موفق اجرا کنم ولی عوض 1 بار که موفق میشدم اینقدر لذت بخش بود که قابل توصیف نیست 
از لابلای مطالبی که گفتی یه سری نکات خوبی یاد گرفتم و یه سری چیزا رو که یادم رفته بود دوباره یه یاد آوردم. خیلی ممنون 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
MOD Ali_Poaro
سلام
من تا حالا تجربه کراپ لاکی نداشتم (دهکده تا صفر شدن رفته ولی کراپ لاک نبوده ، اومدن صفر کنن نشده ) برا همین یه سوال داشتم در مورد کراپ لاک؟
به نظرتون تو دژکوب 4.4 چیزی به اسم کراپ لاک هست ، کراپ لاک واژه ای بوده تو تو ورژن 3 که دیگه به نظر منسوخ شده!!!
هدف از کراپ لاک اگه این باشه که حریف با جمله معروف ((کمبود غذا: اول گندم زار را ارتقا دهید)) روبرو شه و نتونه هیچ ساختمانی ارتقا بده و استرو بده نیروهاش و خودش مجبور به کاتا کردن دهش بشه و از این حرفا ...
بییان با یه مثال بریم جلو، فرض کنیم یه دهکده 15 گندمی قرار کراپ لاک شه ، کراپشم برفرض 16 هست ، جمعیت دهشم یه چیزی حدود 1600 تاست مثلا!!!
15 تا گندمزار سطح 16 صفر بشه و ساختمون اصلی هم صفر بشه (انبارو بازار هم زدیم ولی من اصلا از جمعیت کم نمی کنم ) این اکانت جمعیتش 221 تا کم میشه میرسه به 1158 تا، یه 15 گندمی الان اگه گندماش و 5 کنه (تازه اگه انبارشم خورده باشه تا سطح 5 چیزی به اسم انبار نیاز نیست ساختمون اصلیم جز پیشنیازاش نیست )
تولید گندمش میشه 690 تا (اگه اسیاب و نانوایشم بمونه میشه 1035 ، فرض میکنیم اینا هم نباشه همون 690 تا باشه ) الان ایشون یه قهرمان داره که تو t4.4 میتونه تا 1200 تا گندم تولید که اگه 468 تا هم تولید کنه واسه بیرون اومدن از کراپ لاکی کافی خواهد بود !
درود بر علی پوآرو
آقا عارضم به خدمتت که اگه بخواد عدالت برقرار بشه یا همون Fair play خودمون عملی بشه، برای وضعیت کراپ لاک هیرو نباید محاسبه بشه
با اینکه این مطالب رو قدیما که ورژن 4 اومد کاملا تست کردم و خوندم که چجوری میشه محاسباتش ولی حضور ذهن ندارم
اما یه نکته ریز:
اوایل بازی که میخوای دهکده رو آپ کنی، اگه گندم زارهات سطح پایین باشن برای ارتقای ساختمون ها باید کراپ آپ کنی. حتی ممکنه به دلیل داشتن یه قهرمان قوی تولید گندمت +100 هم باشه، ولی باز هم باید کراپ آپ کنی تا بتونی بقیه ساختمون ها رو ببری بالا. در این وضعیت محاسبات جوریه که قهرمان رو دخیل نمیکنه در تولیدات ثابت که منطقی هم هست.
بر اساس همین مطلبی که بالا گفتم طبق سیستم منطقی برای حالت کراپ لاک هم قهرمان نباید در محاسبات قرار بگیره.
یه چیزی تو ذهنم میاد برای کراپ لاک ولی خاطرم نیست کامل چی بود. یه همچین چیزی بود:
برای دهکده استاندارد دژکوبی که 6 تا گندمزار داره، اگه تمام 6 گندمزار در سطح 5 باشن تولید گندم برابر میشه با: 33*6= 198 گندم در ساعت
حالا یادم نیست، فکر کنم اگه مصرف کراپ دهکده یا همون جمعیت دهکده از عدد 198 کمتر باشه کراپ لاک اتفاق نمیفته.
نمیدونم بازم!! دوستان دارم اعلام میکنم یادم نیست ها!! منو به چالش نکشید یهویی 
اگه کسی تو ذهنش هست بیاد بگه یادمون بیاد
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن