سلام
من تا حالا تجربه کراپ لاکی نداشتم (دهکده تا صفر شدن رفته ولی کراپ لاک نبوده ، اومدن صفر کنن نشده ) برا همین یه سوال داشتم در مورد کراپ لاک؟
به نظرتون تو دژکوب 4.4 چیزی به اسم کراپ لاک هست ، کراپ لاک واژه ای بوده تو تو ورژن 3 که دیگه به نظر منسوخ شده!!!
هدف از کراپ لاک اگه این باشه که حریف با جمله معروف ((کمبود غذا: اول گندم زار را ارتقا دهید)) روبرو شه و نتونه هیچ ساختمانی ارتقا بده و استرو بده نیروهاش و خودش مجبور به کاتا کردن دهش بشه و از این حرفا ...

بییان با یه مثال بریم جلو، فرض کنیم یه دهکده 15 گندمی قرار کراپ لاک شه ، کراپشم برفرض 16 هست ، جمعیت دهشم یه چیزی حدود 1600 تاست مثلا!!!
15 تا گندمزار سطح 16 صفر بشه و ساختمون اصلی هم صفر بشه (انبارو بازار هم زدیم ولی من اصلا از جمعیت کم نمی کنم ) این اکانت جمعیتش 221 تا کم میشه میرسه به 1158 تا، یه 15 گندمی الان اگه گندماش و 5 کنه (تازه اگه انبارشم خورده باشه تا سطح 5 چیزی به اسم انبار نیاز نیست ساختمون اصلیم جز پیشنیازاش نیست )
تولید گندمش میشه 690 تا (اگه اسیاب و نانوایشم بمونه میشه 1035 ، فرض میکنیم اینا هم نباشه همون 690 تا باشه ) الان ایشون یه قهرمان داره که تو t4.4 میتونه تا 1200 تا گندم تولید که اگه 468 تا هم تولید کنه واسه بیرون اومدن از کراپ لاکی کافی خواهد بود !