نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
درود
در حال کلی با این حرف که وقتی میری برای دیستروی اصولا پلنر همچین ریسکی نمیکنه موافقم ولی موضوع بحث فیدرزنی و کراپلاک بود و شرایطی که دارید مثلا یک همر 40 -20 تونو تخس میکنید رو چند تا فیدر همزمان(و البته با یه فیک لیست درست) یعنی وقتی عملا میخوای برای مثال با 5کیلو کاتا بیشترین ضربه رو فیدرهای یه اکانت وارد کنی اون موقع است که یه حساب کتاب(باز هم نه با این شدت) کمک حالته
در ضمن اینجا مثل ورژن 3.6 هست خیلی از چیزهاش یکیش همون تعداد ویوی که میشه لانچ کرد با ورک آفلاین.یعنی دیگه محدودیت 4 ویو تو یک ثانیه نداریم پس عملا دو سه سطح با میدون تمرین بازی کنی 21 ویو سیم سکند میزنی میره پی کارش نه اینسرت شکنی میخواد نه چیزی(خیلی هم شیک و مجلسی)
پ.ن:عارف جان عزیزم پیر شدی آلزایمر گرفتی گلم,اون درصد اضافه که با گلد رو دفاع و حمله روشن میکردیم 10% بود,25% چیه مگه جنگه؟ :دی
سلام

تو 3.6 هم چند سرور میشد 8 موج سیم سکند بدون دیلی زد . دیگه سال دوم به بعد نمیشد چنین کاری کرد. و میشد 6 موج زد و بعدش ورژن 4 میشد 4 موج زد.

به هر حال من تو بحث نبودم که موضوع سر فیدر زنی هست..

من متوجه نشدم چه چیزی در اینجا شبیه 3.6 هست که گفتین خیلی چیزا.

پ.ن: پس دیگه با این وجود هر اکانتی بخواین 0 شدست برای فان هم شده یه 21 موج در یه ثانیه رو بزارین تو فروم یکم حال کنیم.
پ.ن: پلیر اگر پلیر باشه برای فیک هم اینسرت میکنه. چه برسه احساس کنه فیدر داره 0 میشه.
پ.ن: قدیم اینقدر بحث فیدر زنی راحت نبود هر کسی بیاد تو فروم در موردش صحبت کنه.
پ.ن: دلم یکی مثل شهاب رو میخواد برای این فروم حیف اینقدر تغییرات بیخود تو بازی اومده ادم نمیتونه به کسی پیشنهاد بده.
پ.ن: من تو این سرور ها بازی نمیکنم یه 50 ایکس بازی کردیم اخرش از اتحاد اخراجمون کردن دوال کسی نمیخواد آیا

عذر میخوام زیاد حرف میزنم دلیل اصلی اینه پست هام به 10 تا برسه بتونم پ.خ بدم
با تشکر