نقل قول نوشته اصلی توسط ZartVam نمایش پست ها
سلام
خیلی ممنون از جوابتون
زندگی بدون دژکوب خیلی لذت بخشه تایید می کنم
اول از همه باید بگم که کاری به فرضیات شما ندارم ... واقعیتش متوجه ارتباط فرضیاتتون با بحث مورال جمعیت نشدم , اگه منظور خاصی داشتین شفاف تر بگین ممنون میشم

بین اینکه مورال بیشتر اثر داره یا اقامتگاه یا قصر خیلی نمیشه نظر دقیق داد ... ممکنه جمعیت مهاجم از مدافع کمتر باشه که مورال جمعیت ضریب 0 بگیره اونوقت تاثیر قصر بیشتره ( به اندازه ی 8تا محافظ و نیزه دار :دی ) ... یا یه اکانت 2 دهی ته مپ یه ده 15 کراپی گرفته باشه و یه کتیبه ی مهم ( مرتاض یا راز منحصر ) رو ته مپ نگه داری کنه !!! ....تو این مواقع تاثیر مورال اونقدر به چشم میاد که کتیبه رو به اسم اون اکانت سند میزنن :دی
جدای از این با علم اینکه مورال مثله دیوار به صورت درصدی عمل می کنه .... برای مثلا شما دیوار رو در نظر بگیر .... موج اول رو با رم می زنی که دیوار رو خراب کنی فقط به خاطر اینکه تلفات کمتری بدی ! حالا اگه به فرض محال بین موج هایی که زدی دیوار سطح 20 هم اینسرت بشه :دی هیچ تاثیری نداره تا زمانی که کنارش نیرویی برای دفاع وجود نداشته باشه .... یا فرض کن شما تارگتی رو انتخاب کنی که 100% مطمئن هستی هیچ دفاعی نداره و قرار نیست دفاعی هم براش بیاد !! تو این شرایط مهم نیست شما دیوار رو تو موج اول خراب کنی یا تو موج آخر چون تاثیرش صفر هست فقط باید خرابش کنی که دهکده نابود بشه
مورال هم به همین شکله ... تاثیرش برای موج اول که به اصطلاح موج کلینر هست باید مد نظر قرار بگیره ... برای موج هایی که با کاتا میزنی تاثیر نداره... چون احتمالا دفاعی وجود نداره که تاثیر داشته باشه .... اگر هم دفاعی وجود داشته باشه ( یعنی اگه دفاعی اینسرت بشه ) تاثیر مورال 2-3تا ساختمون مثله بازار یا چیزای دیگه اونقدری نیست که نتیجه ی پلن رو عوض کنه ... البته مهاجم هم اگه کمی با تجربه باشه برای تارگت هایی که جمعیتش خیلی کمتر از جمعیت اکانت خودش باشه , موج پاک سازی و اینسرت شکن رو یه خورده سنگین تر میزنه

حالا جدای از کل این بحث ها علت اینکه گفتم بازار و ساختمون اصلی و گندمزار و اردوگاه تو موج اول زده بشه ( یعنی 20 موجتو کامل پر کن ولی موج های اول رو هدف دار بزن ) اینه که اگه خدایی نکرده موج هامون اینسرت شد دهکده ی مدافع قفل بشه .... نه بتونه تعدیل بزنه و نه همرش رو روی کسی لانچ کنه یا دهکده های خودش ( خمره ) رو رید بزنه ... البته این مدل موج زدن همیشه خوب نیست بسته به شرایط ( همرهایی که پارک میشن یا در حال غارت هستند , مدافع مشکل گلد داره یا نه ؟! , تا حالا کتیبه انبار گرفته یا نه؟! و ....) فرق میکنه ...

بازم ممنون از پستت

عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز
به نظرم بحث کاتا کردن رو باید به سه شکل تقسیم کرد
زدن برای صفر کردن با احتمال به عدم ارسال دفاع یا اینسرت
زدن برای صفر کردن با احتمال ارسال دفاع یا اینسرت
زدن برای کراپ لاک کردن یا کتیبه

که دو حالت جمعیت مدافع بالاتر و مدافع پایین تر رو دارن
اول میریم سر حالت سوم که خب تکلیف معلومه به ترتیب الویت : (دیوار رو یادتون نره دوستان :دی)15 تا گندم زار،دوتا اسلات کارخانه های گندم،انبارغذا،انبار،ساختم ان اصلی،بازار
حالا میایم سر حالت اول در این حالت هم تکلیف مشخصه ولی من نظرم اینه طوری بزنیم که توان اینسرت ساختمان رو ازش بگیریم : طبق معمول دیوار اول ،ساختمان اصلی،بازار،گندم زار،انبار، انبارغذا و غیره
*بنده یک بار چوب به ترتیب نزدن رو خوردم و ساختمان اصلی تو موج 6 خورد و اون بنده خدا همه اسلات های تخریب شده رو یک لول بالا برد و دهکده صفر نشد
و در آخر حالت دوم یعنی با احتمال وجود اینسرت دفاع ساختمان و....
که دوحالت جمعیت رو داره
بحث مورال که بنده گفتم در حالتی بود که مدافع بازی بلد باشه برای اینسرت دفاع و فقط توانش رو بذاره برای اینسرت کاری که بدترین ضربه رو به محاجمین میزنه به خاطر ارزش بالای کاتا
فرض کن شما تو موج های اول بازار و اقامتگاه و ساختمان اصلی رو بزنی بعد دوستمون اینسرت کنه میدونی چقدر تلفات شما از قبل بیشتر میشه
*متاسفانه این مورد هم برای بنده اتفاق افتاده قبلا که باعث شد یک ماه فراری باشک :دی (همیشه لانچر ها بد بخت هستن) برای همین دیگه لانچر نمیشم چون من؟ اصلا بلد نیستم

و حالت بعدی اینکه جمعیت مدافع بیشتر باشه که اون رو هم اگه باز ردن این ساختمونا جمعیت تغیر نکنه باز میشه به حالت اول زد یعنی: دیواااااااااااااااااااااا اااار ،
15 تا گندم زار،دوتا اسلات کارخانه های گندم،انبارغذا،انبار،ساختم ان اصلی،بازار