-

نوشته اصلی توسط
ZartVam
عرض ادب و احترام خدمت شما دوست عزیز
به نظرم بحث کاتا کردن رو باید به سه شکل تقسیم کرد
زدن برای صفر کردن با احتمال به عدم ارسال دفاع یا اینسرت
زدن برای صفر کردن با احتمال ارسال دفاع یا اینسرت
زدن برای کراپ لاک کردن یا کتیبه
که دو حالت جمعیت مدافع بالاتر و مدافع پایین تر رو دارن
اول میریم سر حالت سوم که خب تکلیف معلومه به ترتیب الویت : (دیوار رو یادتون نره دوستان :دی)15 تا گندم زار،دوتا اسلات کارخانه های گندم،انبارغذا،انبار،ساختم ان اصلی،بازار
حالا میایم سر حالت اول در این حالت هم تکلیف مشخصه ولی من نظرم اینه طوری بزنیم که توان اینسرت ساختمان رو ازش بگیریم : طبق معمول دیوار اول ،ساختمان اصلی،بازار،گندم زار،انبار، انبارغذا و غیره
*بنده یک بار چوب به ترتیب نزدن رو خوردم و ساختمان اصلی تو موج 6 خورد و اون بنده خدا همه اسلات های تخریب شده رو یک لول بالا برد و دهکده صفر نشد
و در آخر حالت دوم یعنی با احتمال وجود اینسرت دفاع ساختمان و....
که دوحالت جمعیت رو داره
بحث مورال که بنده گفتم در حالتی بود که مدافع بازی بلد باشه برای اینسرت دفاع و فقط توانش رو بذاره برای اینسرت کاری که بدترین ضربه رو به محاجمین میزنه به خاطر ارزش بالای کاتا
فرض کن شما تو موج های اول بازار و اقامتگاه و ساختمان اصلی رو بزنی بعد دوستمون اینسرت کنه میدونی چقدر تلفات شما از قبل بیشتر میشه
*متاسفانه این مورد هم برای بنده اتفاق افتاده قبلا که باعث شد یک ماه فراری باشک :دی (همیشه لانچر ها بد بخت هستن) برای همین دیگه لانچر نمیشم چون من؟ اصلا بلد نیستم 
و حالت بعدی اینکه جمعیت مدافع بیشتر باشه که اون رو هم اگه باز ردن این ساختمونا جمعیت تغیر نکنه باز میشه به حالت اول زد یعنی: دیواااااااااااااااااااااا اااار ،
15 تا گندم زار،دوتا اسلات کارخانه های گندم،انبارغذا،انبار،ساختم ان اصلی،بازار
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن