-

نوشته اصلی توسط
HOSEIN
سلام وقت بخیر دوست من
لطفا این خط که قرمز کردم و بیشتر توضیح بده که اگر منظور شما از مورال پاپ همون Morale bonus هست رابطش با اینکه کدوم ساختمون رو اول بزنیم یا اخر چیه؟
با تشکر
درود
بله همون مورال مد نظر هست
ببین کلا سیستم محاسبات مورال از یه زمانی اعمال میشه که طرفین نا برابر باشن و این میزان زیاد باشه
دق کنی نوشتم: سالیان قدیم در ورژن های 3.6 کلاسیک خیلی دقت میکردمیم که کدوم ساختمون رو اول بزنیم. کدوم رو آخر بزنیم
اون قدیم ندیما قهرمان این شکلی نبود. کلا حراجی وجود نداشت. اثر هنری کسی ندیده بود 
قدیما چون شرایط بازی خیلی سخت تر بود و خیلی اکانت ها نزدیک به هم رقابت میکردن، خیلی وقتا از این مورال پاپ استفاده های فنی میکردیم.
مثلا اول نمیومدیم ساختمون های پاپ بالا رو خراب کنیم که جمعیت مدافع یهو بره پایین. خیلی وقتا مثلا مهاجم بود 5000 تا پاپ مدافع بود 5050 تا پاپ
به محض پایین تر رفتن پاپ مدافع، شامل مورال میشد. این قضیه رو رعایت میکردیم مخصوصا به هنگام پلن های توتال وار و جنگ های گسترده.
چون وقتی اول ساختمون های با جمعیت بالا رو میزدیم، یهو مثلا تمام گندم زارها سرجاشون بودن و جمعیت 500 تا افتاده بود پایین. لذا دقت بر این بود که کدوم ساختمون ها اول زده بشه و تعداد کاتا برای موج ها فرق داشت. مثلا برای آسیاب و نونوایی 20 تا کااتا بیشتر نمیزاشتیم. ولی امروزه 500 تا میزارن که 2 تاساختمون سطح 5 رو 0 کنن
خیلی فرق داشت با اینجا.
البته نا گقته نماند که هدف از حمله هم مهمه. باید دید چه هدفی در حمله کردن هست.
و یه سری مسائل فنی ریز هم تو بحث مورال هست که چون با اومدن ورژن 4 منسوخ شد به طور کلی، صحبتش رو هم نمیکنیم که حوصله بچه ها سر نیاد چون دیگه کار آمد نیست.
پ.ن: لذت تمام دوران دژکوب با رفتن DK برام کمرنگ شد. شما کدوم حسین هستی؟ باید از دوستای مرحوم فرشید D.k باشی
قدیما یه اکانت با کاتای زیاد رو میزدیم تمام دهکده هاش رو 0 میکردیم 1 دونه کپ داشت توش پر از کاتا و تروپ ولی پاپش خیلی پایین. این مورال داشت برای اتک . حتی اون قدیما من یاده پول میدادی 25% اتک پوینت فعال میشد رو اکانت.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن