-
02-25-2015 04:55 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-25-2015 09:33 PM

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود بر علی پوآرو
آقا عارضم به خدمتت که اگه بخواد عدالت برقرار بشه یا همون Fair play خودمون عملی بشه، برای وضعیت کراپ لاک هیرو نباید محاسبه بشه
با اینکه این مطالب رو قدیما که ورژن 4 اومد کاملا تست کردم و خوندم که چجوری میشه محاسباتش ولی حضور ذهن ندارم
اما یه نکته ریز:
اوایل بازی که میخوای دهکده رو آپ کنی، اگه گندم زارهات سطح پایین باشن برای ارتقای ساختمون ها باید کراپ آپ کنی. حتی ممکنه به دلیل داشتن یه قهرمان قوی تولید گندمت +100 هم باشه، ولی باز هم باید کراپ آپ کنی تا بتونی بقیه ساختمون ها رو ببری بالا. در این وضعیت محاسبات جوریه که قهرمان رو دخیل نمیکنه در تولیدات ثابت که منطقی هم هست.
بر اساس همین مطلبی که بالا گفتم طبق سیستم منطقی برای حالت کراپ لاک هم قهرمان نباید در محاسبات قرار بگیره.

نوشته اصلی توسط
ArTaM
از ورژن 4.2 به بعد تا جایی که یادمه همونطور که عارف گفت گندم تولیدی قهرمان تو قفل نشدن اکانت تاثیری نداشت و حساب نمیشد(اکانت قفل کردم که میگما :دی )
سلام

الان تو این عکس ده چرا لاک نمیشه
با انتخاب تولید گندم قهرمان ، همچنان میشه منابع برد بالا !!
پ ن : دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن ، اتو فروم سروری که نیستیم داریم یادگاری می نویسم
ویرایش توسط MOD Ali_Poaro : 02-25-2015 در ساعت 09:36 PM
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-26-2015 12:54 PM

نوشته اصلی توسط
MOD Ali_Poaro
سلام

پ ن : دوستان به بزرگواری خودشون ببخشن ، اتو فروم سروری که نیستیم داریم یادگاری می نویسم
درود!
ممکنه اینجا با سرور های استاندارد فرق داشته باشه که طبق گفته شما، فرق داره.
تو سرورهای اصلی قهرمان تاثیری در این قضیه نداشت کلا. اما اینجوری که شما میگی پس قهرمان تاثیر داره. اگه قهرمان موثر باشه در این قضیه، دیگه نمیشه کسی رو کراپ لاک کرد چون با قهرمان میتونه به راحتی از لاک فرار کنه.
- - - Updated - - -
اگر واقعا اینجوری باشه که قهرمان بتونه کمک کنه در فرار از کراپ لاک، تیم فنی باید دست به کار بشه و یه تمهیداتی جهت رفع این قضیه به کار ببنده
-
-
02-26-2015 01:01 PM

نوشته اصلی توسط
HOSEIN
سلام
تو 3.6 هم چند سرور میشد 8 موج سیم سکند بدون دیلی زد . دیگه سال دوم به بعد نمیشد چنین کاری کرد. و میشد 6 موج زد و بعدش ورژن 4 میشد 4 موج زد.
به هر حال من تو بحث نبودم که موضوع سر فیدر زنی هست..
من متوجه نشدم چه چیزی در اینجا شبیه 3.6 هست که گفتین خیلی چیزا.
پ.ن: پس دیگه با این وجود هر اکانتی بخواین 0 شدست

برای فان هم شده یه 21 موج در یه ثانیه رو بزارین تو فروم یکم حال کنیم.

پ.ن: پلیر اگر پلیر باشه برای فیک هم اینسرت میکنه. چه برسه احساس کنه فیدر داره 0 میشه.
پ.ن: قدیم اینقدر بحث فیدر زنی راحت نبود هر کسی بیاد تو فروم در موردش صحبت کنه.
پ.ن: دلم یکی مثل شهاب رو میخواد برای این فروم

حیف اینقدر تغییرات بیخود تو بازی اومده ادم نمیتونه به کسی پیشنهاد بده.
پ.ن: من تو این سرور ها بازی نمیکنم یه 50 ایکس بازی کردیم اخرش از اتحاد اخراجمون کردن

دوال کسی نمیخواد آیا
عذر میخوام زیاد حرف میزنم دلیل اصلی اینه پست هام به 10 تا برسه بتونم پ.خ بدم

با تشکر
سلام رفیق قدیمی
من دوال نمیخوام ولی تاج سر میخوام افتخار میدی ؟
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
02-27-2015 12:33 PM
خوب تو این وضع بچها nw هم دارن همو میزنن!!!
من موندم این دوستانی که تو ne هستن چرا هر سرور ثبت نام مبکنن هی ادعا میکنن و منم منم میکنن بعد میان (ویرایش شده توسط مدیریت) میزنن به سرور!!!! (ویرایش شده توسط مدیریت)
c1 اونجوری حذف کردن!!!!! e1 اینحوری!!! اخه خدایی درسته!!!! اسمه شما دژکوب بازه!!!!! میدونید بازی چند نفرو خراب کردین؟؟
ویرایش توسط MOD Winter : 02-27-2015 در ساعت 12:57 PM
دلیل: بی احترامی به کاربران
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-27-2015 02:26 PM

نوشته اصلی توسط
MOD Ali_Poaro
سلام

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود!
ممکنه اینجا با سرور های استاندارد فرق داشته باشه که طبق گفته شما، فرق داره.
تو سرورهای اصلی قهرمان تاثیری در این قضیه نداشت کلا. اما اینجوری که شما میگی پس قهرمان تاثیر داره. اگه قهرمان موثر باشه در این قضیه، دیگه نمیشه کسی رو کراپ لاک کرد چون با قهرمان میتونه به راحتی از لاک فرار کنه.
- - - Updated - - -
اگر واقعا اینجوری باشه که قهرمان بتونه کمک کنه در فرار از کراپ لاک، تیم فنی باید دست به کار بشه و یه تمهیداتی جهت رفع این قضیه به کار ببنده
مطمئنا این موضوع باید اصلاح بشه در غیر این صورت یه اصل مهم تو بازی رعایت نشده که جز ایرادات این سایت dejkoob هست.
from.jpg
from2.jpg
ویرایش توسط HOSEIN : 02-27-2015 در ساعت 02:32 PM
من نه رهبرم نه سرباز ، اما ؛ امروز میجنگم.
من کسی نیستم که بیهوده دل به دریا بزند.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-27-2015 03:32 PM
دوستان کسی میدونه چجوری باید دعوت نامه ی اتحاد برای بازیکنی فرستاد؟
-
02-27-2015 04:24 PM

نوشته اصلی توسط
amir-h.nr
دوستان کسی میدونه چجوری باید دعوت نامه ی اتحاد برای بازیکنی فرستاد؟
درود! متوجه منظورت نشدم! یعنی چی دعوتنامه اتحاد؟
اگه منظورت همون دعوتنامه عادی هست که افراد به اتحاد دعوت کنی:
برو تو پروفایل اتحاد
اون بالای پروفایل اتحاد یه سری گزینه ها هست، گزینه : تغییرات رو کلیک کن
اگه قدرت ارسال دعوتنامه رو داشته باشی، میتونه از اینجا روی گزینه: دعوت یک بازیکن به اتحاد کلیک کنی و اسمش رو وارد کنی و تایید کنی
اینجوری براش دعوتنامه ارسال میشه
etehad.jpg
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
02-27-2015 07:16 PM
حرف ارزون قیمت زدن که کاری نداره هرکسی می تونه بزنه
من نمی دونم چرا هر کسی به خودش اجازه میده بیاد در مورد ساید دیگه اظهار نظر کنه !
اگه به رنک هجومی و دفاعی بچه های nw نگاه کردی و اظهار فضل فرمودید که اشتباه کردی رنک هجوم بخاطر کلین کردنه واندره و رنک دفاع هم بخاطر اینه که یک عقده ای نوب از ساید ne که داره حذف می کنه دو تا هامر بلند کرد رو بچه های ما که چون اولی با هیرو زده شده بود دومی رو دیگه دف قرار نبود بکنیم نیرو ها رو گریز بود ولی متاسفانه گریز کار نکرد وگرنه اونم دف نمی کردیم
شما اگه موردی داری که که بچه های nw داشتن خودشون رو می زدن حتما بزار تو فروم همه استفاده کنن
تو ساید nw پلیر شاخ زیاد نداریم ولی همین چند تا هم مثل برادر پشت هم هستن مثل بعضی از دوستان نیستن که بخاطر هم حذف کنن!!!!!! اتفاقا بخاطر هم حذف نمی کنن و شجاعانه می جنگن تا هم بازی برای خودشون و هم برای دیگران زیبا و جذاب باشه خوشبختانه این ساید با تموم کمبود هاش از این جور مسائل نداره
از فقر ساز گلشکر عیش بدگوار
از فاقه خواه مهر بت جان ناتوان
ویرایش توسط HIV+ : 02-27-2015 در ساعت 07:20 PM
-
-
02-27-2015 08:26 PM
چقدر خوب که این دو سه نفرتون هستن بازی کنن جای شکرش باقیه خدایی