-

نوشته اصلی توسط
kasraparsa
سلام خدمت *پلیر های عزیز سرور مخصوصا اکانت saiwnaay
عاقای معلم عزیز میشه یکم توضیح بیشتر بدید همینجا چرا بریم جای دیگه
خیلی از دوستان شاید حوصلشو نداشته باشن که برن توو بخش اموزش و دوست داشته باشن همینجا از اموزش های شما استفاده کنن
فک نمیکنم شما بدون بات بتونین فقط ۳ساعت انلاین باشین پس لطف کنید به ما هم همینجا یاد بدید تا ما هم یکم یاد بگیریم
نکته دوم توو حرفاتون بحث نوع غازتتونه که من هیچی ازش سر در نیاوردم یعنی شما هر ۲ساعت غارت میزنین ؟ ولی چیزی که من میبینم از نوع غارتتوون توو تاپ اینو میگه که شما خیلی کمتر از ۲ساعت یکبار غارت میزنید حتی زیر ۱ ساعت که جای بحث زیادی داره
نکته بعد اینکه من احساس میکنم سطح شما خیلی بیشتر از این حرفا باشه و شکسته نفسی میکنید بیشتر فک میکنم اون میدون تمرینتونه که سطح ۵ !!
کسرا
adolf hitler
کافیه شما یه ایونت بذاری که هر دو ساعت زنگ بزنه بیای غارت بزنی گفتم اگه فارم لیست آماده باشه حدودا ۵ مین وقتتو میگیره حدود یک ساعتم وقت میزارم برای اد فارم لیست جمعش زیر ۳ ساعت میشه
اون ریزکاریارو میگم هر نیرویی سرعت متفاوت داره شما شده وقتی غارت میزانی کاتا بفرستی یا رم اگه از این نیروها استفاده کنی البته به طور دقیق یعنی اینکه حساب کنی برای آبادهایی با فاصله ۲۰ یه دونه کاتا اضافه بفرستی برای فارمای فاصله ۳۵ رم بفرستی برای فرمایی با فاصله ۵۰ یه سری شوالیه جدا یه سری گرزی جدا برای بقیه فواصل متفاوت البته این ارقام و اعداد برای میدون تمرین ۱۵ جواب میده
شما شرایط اکانتتو بگو و اینکه چه مدل نیروهایی داری من برات یه فارم لیست آماده میکنم که منابع به صورتی بیاد که تعدیل لازم نباشه خودت هر دو ساعت آنلاین شی ولی هر ۴۰ مین فارمات اتک بخورن

نوشته اصلی توسط
kasraparsa
باز هم سلام
توو این پستتون شما اشاره کردید به ۴اتحاد توو تاپ از ساید قدرتمندتون
در جواب این حرف باید این عکس رو براتون بزارم و فک نکنم لازم به ذکر باشه که غارت هر کدوم از این اکانت ها غارت یه اتحادو تکون میده
Untitlssssssssssssssssssssssed-1.jpg
اگه هر کدوم از این اکانت ها توو یکی از اتحاد های ساید شمال غرب باشن اتحادی از ساید قدرتمندتون توو تاپ نمیمونه
کسرا
adolf hitler
بهتره دیگه زیاد به گذشته دامن نزنیم اون زمانی که من اون پستو گذشتم nw سه نفر تو تاپ داشت و هفته پیش جمع غارت اتحادیی که از ne تو تاپ بودن خیلی بیشتر از nw بود کما اینکه هنوزم هست
نکته دوم اینکه با منابع غارتی چه اتفاقی میفته اولین کسی که تو سرور اسطبل بزرگ روشن کرده اکانت eelliissaa بوده که واقعاً تبریک داره
تو لینک زیر نشون دادم پارامترایی که برای ورژن ۴.۴ مهمه نشون میده که شوالیه بهترین نیرو برای غارت و در کّل رومن راحتتر میتونه غارت بیشتری انجام بده و خیلی چیزای دیگه هست اینکه لاست رومن به خاطره اینکه شوالیه امتیاز حملش بالاست و سواره هست تو آبادها تقریبا صفره
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/war.php#...%2Ft&hd_lvl=15
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن