نقل قول نوشته اصلی توسط 3zar نمایش پست ها
باسلام
اگه منظورتون از کسی که لیدر را قبول نداره این اکانته که اصلا احتیاجی به بحث و نظر دادن ما و شما نیست.
خودشون میان و در این مورد توضیح میدن. هرچند که از اسم اتحادش و متحدینش و توضیحات اتحادش مشخصه.
مطلب دیگه اینکه من هم تا قبل از این سرور هیچکدوم از بچه های شورای لیدری را نمیشناختم.
طی یکی دو جلسه گفتگو و حضور تو گارنا به راحتی میشه فهمید که کیا اومدن بازی گروهی کنن و کیا به فکر منافع شخصی خودشون هستن.
فکر میکنم چه عطا و چه من و چه بچه های شورای لیدری جنوب غرب به این نتیجه رسیدن که میتونن با همدیگه کنار بیان
و اگه مشکلی هم وجود داشته باشه با صحبت کردن حل میشه. (با سن و سالی که من از این عزیزان سراغ دارم توقع حرکت دیگه ای نیست)
حالا اگه شما اصرار داری که اینطور نیست
با پستهایی که دوستان میان و میگذارن و توضیحاتی که عطا میاد و میگه (من ازش خواهش میکنم حتما بیاد)
وضعیت مشخص میشه
هرچند که اصلا احتیاجی به این کار هم نیست
اون چیزی رو که ما باید بدونیم.... میدونیم

فقط یه مطلب مهم میمونه و اونم اینکه اگر دوست دارید تو بحثهای این فروم شرکت کنید و جواب از بچه های sw بگیرید از این به بعد اسم اکانتتون را مشخص کنید.
البته حضورتون تو فروم به اختیار خودتونه
ولی جواب دادن به پستهای کسی که نمیشناسیم در اختیار ماست.
سپاسگذارم
درود بی کران بر آرش سزار عزیز
آرش جان ممنون از توضیحاتی که دادی ولی فکر کنم دوستان نظرشون یک اکانت دیگه بود که فکر میکنم دلیل این قضاوتشون هم یا نداشتن اطلاعات هست یا نقص اطلاعات یا اشتباه بودن اطلاعات

تا حالا کیا داشتان خفاش ترسو رو خوندن بچه که بودم کتابشو خیلی میخوندم توصیه میکنم همه بخونن

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
آرش جان :ایکس
داش نیازی به توضیح نیست که
اگه مشکلی بود حتما چند روزه حل میشد که خدا رو شکر خروج عطا جان از اتحاد کاملا با هماهنگی بوده و مشکلی وجود نداره حالا ساید های دیگه هر جور که دوست دارن دربارش فکر کنن
بعد دوست عزیز شما به جا این که بیای مشکل ساید مارو پیدا کنی ساید خودتو بپا که پلیرات دارن کم کم همه از سرور فرار میکنن دیگه نام نبرم که در جریانی اینو فک کنم
محمد اینقدر سعی کردی غیر مستقیم بگی که کلاخورد تو دیوار بغلی :دی
عاقا فکر کنم دوستان دیدن تو بازار همش بچه های جنوب غرب رو دست هم میزنن فکر کردن این جنگ داخلیه
آره اینم میتونه جنگ داخلی باشه :دی

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
سلام داش هادی خوبی ؟ :ایکس
داش تو از مهدی الدری اسم میاری و از استاد علی اکبر بزرگ صحبت نمیکنی ؟ :دی
الووووو الوووووووووو :
بله محمد جان تو اون سرور هم تو شمال غرب بودم با همین اقای علی اکبر و چند نفر دیگه متاسفانه به خاطر جمعیت اکانتشون لیدر شدن و با توجه به اینکه من یه نوب دف سازم :دی کاری با لیدری نداشتم جریانات هادی پیش اومد و بقیه داستان ها
ولی به افتخار یه تیم که با اینکه سایدشون یه هفته ای جمع شد خودشون تا ته گیم سر پا وایسادن

متوجهی که که منظورم چیست عایا ؟؟؟ اسم اون اکانت رو یادت باشه جایزه داری