-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود بر همگی
از شمال غرب عرض کنم که حالشون خوبه و دارن کاراشون رو انجام میدن
نگم براتون از بروبچ جنوب شرق,عمو عارف رو عصبانی کردین,بمب ساعتی رو فعال کردین برادران نام آوران به نام عموعارف برپا باشیییییین
۴ ۵ هفته پیش بوداینجا کلی حرف از غارت و زدن او خوردن بود,بعد اومدم گفتن داداش گلم حرف از زدن نزن,بزن بودی جنگل مو نداشتی,نیمچه همر رو کشیدیم بیرون اومدیم تاپ,حالا دارم میگم صبر ما هم حدی داره,واقع بین باشین,در حد ما نیستین,کل بروبچ جنوب شرق کل سرورای دژکوب جم بشن نمیتونن مارو بزنن یا مارو دیوار کنن,به قول عمو عارف اصلا نمیدونی ما چه میکنیم و چه خواهیم کرد,پس عمو جون زیپ رو بکش چیزی بلدی بیا تو این آدرس لاگین کن نه فروم
آدرس لاگین برای مردانی که تو حموم زنونه مردن : e1.x.dejkoob.ir
والا اینا اگه در حد این چیزا بودن که نمیومدن تو فروم شاخو شونه بکشن :دی
اين بود دنيايي که بخاطرش لگد به شکم مادرم ميزدم؟
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
سلام
سرور خوبی نبود ما همچنان در شمال شرق هستیم
ولی لذتی از بازی نبردیم و تحمل میکنیم تا به نتیجه نهایی برای شمال شرق برسیم
-

نوشته اصلی توسط
lianshampoo
سلام
سرور خوبی نبود ما همچنان در شمال شرق هستیم
ولی لذتی از بازی نبردیم و تحمل میکنیم تا به نتیجه نهایی برای شمال شرق برسیم
سلام مگه تموم شده که میگی سرور خوبی نبود :دی وایسا کنیبه ها بیاد بعد ببین خوبه یا نه :دی
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
یعنی کتیبه بیاد سرور تموم میشه ؟ o.O
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
من همچین حرفی زدم؟=))
کاش پاهايم ميشکست...
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
درود
دقیقا همینطوره برای سایدهایی که با ما نیستن بازی براشون تموم شدس
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 5 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
FaTeB
درود
دقیقا همینطوره برای سایدهایی که با ما نیستن بازی براشون تموم شدس
عجب جمله ی سنگینی کمرم شکست.سرود ملی عنایت کنید
کاش پاهايم ميشکست...
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-
هاها
من موندم کیو بزنم هرکیو میبینم یا دوسته یا قراره دوس شه =)))
اونوقت میخواین تکی واندر 100 کنین ؟ :|
-
درود به همه دوستان
راستش حوصلم سررفته بود یه اکانت همینجوری توی سرور شما ثبت کردم بیام یه آماری در بیارم ببینم کی به کیه البته با اجازه بزرگترای سرور همین اول بگم قصد بازی ندارم فقط واسه سرگرمی ثبت کردم و توی جنوب شرق هستم از امروز روی این اکانت.
یه نگاه سرسری که به 40 تا پلیر اول پاپ انداختم کفه ترازو به نفع جنوب غرب و شمال شرق بود.
خیلی خوشم اومد که این 2تا ساید نظم خوبی داشتن و اکثر اکانتها توی مجموعه اتحادهای یکسان قرار گرفتن و این نشون دهنده مدیریت قوی این 2تا ساید هست.
جنوب شرق هم بد نیست یه نظمی دارن اما شمال غرب چیز خاصی ندیدم ازشون البته این فقط برداشت سطحی من از5 دقیقه ورود به سرور ممکنه خیلی اشتباه توش باشه به امید خدا وقت میذارم ببینم دنیا دست کیه.
سربلند،پیـروز و دنبالـه دار باشید.
پی نوشت : یه چیز جالب دیدم توی تاپ10 اون هم حجم بالای غارت بود که بی شک باعث افت سرور خواهد بود . حالا اگه یه زمانی امید جان وقت داشتند باید باهاش یه گپی در این باره بزنم.
چون این غارت بالا نگه داری از همر ( بابت گندم منفی) خیلی راحت میکنه و خیلی از بچه هایی که تا قبل از این ترس از گندم منفی داشتن و یه همر میساختند یا میرفتن توی فاز دفاعی با خیال راحت همر میکشن اون هم توی چند تا ده در نتیجه همر ها زیاد و دفاع کم میشه و این هم باعث میشه نیازی به پلن ریزی دقیق نباشه و همینجوری همر ها روی هم بلند میشه با کمترین لاست موفق میشه و در نتیجه ریزش پلیرو اوت شدن سرور و بی مزه شدن بازی از مید گیم به بعد.
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
bardia_f7
هاها
من موندم کیو بزنم هرکیو میبینم یا دوسته یا قراره دوس شه =)))
اونوقت میخواین تکی واندر 100 کنین ؟ :|
من به خونت تشنه ام منو بزن :دی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود به همه دوستان
راستش حوصلم سررفته بود یه اکانت همینجوری توی سرور شما ثبت کردم بیام یه آماری در بیارم ببینم کی به کیه البته با اجازه بزرگترای سرور همین اول بگم قصد بازی ندارم فقط واسه سرگرمی ثبت کردم و توی جنوب شرق هستم از امروز روی این
اکانت.
یه نگاه سرسری که به 40 تا پلیر اول پاپ انداختم کفه ترازو به نفع جنوب غرب و شمال شرق بود.
خیلی خوشم اومد که این 2تا ساید نظم خوبی داشتن و اکثر اکانتها توی مجموعه اتحادهای یکسان قرار گرفتن و این نشون دهنده مدیریت قوی این 2تا ساید هست.
جنوب شرق هم بد نیست یه نظمی دارن اما شمال غرب چیز خاصی ندیدم ازشون البته این فقط برداشت سطحی من از5 دقیقه ورود به سرور ممکنه خیلی اشتباه توش باشه به امید خدا وقت میذارم ببینم دنیا دست کیه.
سربلند،پیـروز و دنبالـه دار باشید.
پی نوشت : یه چیز جالب دیدم توی تاپ10 اون هم حجم بالای غارت بود که بی شک باعث افت سرور خواهد بود . حالا اگه یه زمانی
امید جان وقت داشتند باید باهاش یه گپی در این باره بزنم.
چون این غارت بالا نگه داری از همر ( بابت گندم منفی) خیلی راحت میکنه و خیلی از بچه هایی که تا قبل از این ترس از گندم منفی داشتن و یه همر میساختند یا میرفتن توی فاز دفاعی با خیال راحت همر میکشن اون هم توی چند تا ده در نتیجه همر ها زیاد و دفاع کم میشه و این هم باعث میشه نیازی به پلن ریزی دقیق نباشه و همینجوری همر ها روی هم بلند میشه با کمترین لاست موفق میشه و در نتیجه ریزش پلیرو اوت شدن سرور و بی مزه شدن بازی از مید گیم به بعد.
3رود شایان جان خوش اومدی تحلیلی هم که از سطح سرور کردی تقریبآ درست بود اما در مورد غارت اتفاقآ این سرور با کم شدن تولیدات ابادی تخم ریزی شدید ناتار و زادو ولد ابادی ها غارت نسبت به سرورای قبل کم هم شده و لاست زیاد.حالا بازی میکنی میبینی
کاش پاهايم ميشکست...