نقل قول نوشته اصلی توسط GomBa GomBa نمایش پست ها

سیامک جان هنوزم که هنوزه فروم بازی ها!! هنوز 4 تا پست میزاری بدون منظور ملت به خودشون میگیرن! امان از روزی که قلمت به نوشتن روا بشه

عشق که میگن خودتی. دلم تنگ شده برات
درود عزیزم

عارف جان منم دلتنگتم باید یه فرصت ردیف کنم بیام مشهد ، البته که دیگه نمیشه مجردی اومد موهای سرم رو میکنه خخخخخ

خودت در جریانی خخخخ

نقل قول نوشته اصلی توسط AMIRKAVIR نمایش پست ها
احسان به قول هم شهری هات تخ پک و پوز .................

درود بی کران بر همه بزرگان دژکوب
در ابتدا باید بگم من از توتال و شورای لیدری ساید خودم بسیار تشکر میکنم بابت زحمت هاشون تا الان
از دوستانی که فروم رو گرم نگه میدارن هم تشکر به سزایی دارم
و همچنین از سیامک عزیز و دوست داشتنی (راستی سیامک محسن کجاست ؟ d: )

درود امیر جان

دیوونتم ، محسن جان هستن ولی تو فروم نمیان مثل اون متن کزایی که میگه هستیم اما سرده در رو بستیم خخخخخ

امیر جان غارت فقط توی شمال غرب ، دلیلش رو خیلی ها میدونن خیلی ها هم نمیدونن ، نمیگم دست زیاد نشه خخخخ

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط WondeR نمایش پست ها
با سلام دوست عزیز این تیکه رو با ذکر مثال بگو که ابهامی پیش نیاد!(شما تو ساید خودتونم پلیر خوب زیاد داری که قبولشون نداری و اونها هم شما رو)
بنا به حرف مفت باشه هرکسی میتونه بزنه!
اصن من میگم شمارو تو سرور هیچکس قبول نداره نظرت چیه؟دلیلی مدرکی...
داداش دلیل کجا بود ؟ خیلی از ما ها از سرور تست ایران داریم بازی میکنیم ، عارف هم همینطور شاید بیشتر از ما ، لیدر ما که عارف باشه تمام پلیر های ریز و درشت ساید حتی ساید های دیگه هم قبول دارن حتی توی سرورای دیگه

هفته 6 وساطت کردم ولی باز ناراحت یا پشیمون نیستم بابت محمد این کار رو کردم ولی عارف جان بعد این نمیشه همه رو راضی نگه داشت ، رو هوا گرفتی چی میگم خخخخ