نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arman2 نمایش پست ها
    سلام به شما دوست عزیز

بله حق با شماست شما توانایی زدن حرف ارزان قیمت رو داری رو داری من اینو منکر نمی شم !(هر کاری با خودم کردم نتونستم مثل خودت از ادبیات سطح پایین استفاده کنم )

ااما دوست گرام من از طرف دوستام اجازه ندارم اسمی بگم یا به موردی اشاره کنم حتی با این که عصر روز گذشته مفصل پای صحبت عزیزی نشسته بودم و یکی از موارد صحبت همین موردی بود که شما اون رو به عنوان حرف ارزان قیمت مطرح فرمودید ! (اینو گفتم که یک تاریخی ثبت شده باشه که اگه روزی لازم شد و امکانش بود حرف ارزان قیمت ما خریدار پیدا کنه ) بنده نه قصد دخالت در کار دوستانم در ساید های دیگه رو دارم نه این اجازه رو به کسی میدم که تو کار سایدی که من توش پلی می کنم دخالت کنه ! (البته کسی هم تا این لحظه این کار رو نکرده )اگه اینم حرف سطح پایینیه دیگه ببخشید ! دست ما از این بیشتر بر نمیاد !
    اما در کل یه حرف دوستانه با تموم عزیزانی دارم که این مطلب رو می خونن به نظر شما ایا ممکنه همه یک ساید یه لیدر رو قبول داشته باشه ! شک ندارم که تصدیق می فرمایید نه همه امار سایدهای خودشونو دارن می دونه کی از اتحاد زده بیرون کی تیم درست کرده و غیره نیازی به اسم بردن نیست ! چه درست چه غلط این اتفاق داره می افته اینکه گفته بشه مثلا چندتا پلیر تو ساید ممکنه لیدری رو قبول نداشته باشن به نظر دوستان حرف بی قیمتیه یا احیانا به کسی توهین شده ! این فقط اتفاقی هست که افتاده !

داداش گلم زود جوش نیار فقط می خوایم فروم گرم شه درچهارچوب درست با هم کل میندازیم

اما حرف شما به نظرم حرف خوبی بوده و اصلا هم حرف مفتی نبوده کسی داداش منو نمیشناسه که بخواد منو قبول داشته باشه یانه !
    باسلام
    اگه منظورتون از کسی که لیدر را قبول نداره این اکانته که اصلا احتیاجی به بحث و نظر دادن ما و شما نیست.
    خودشون میان و در این مورد توضیح میدن. هرچند که از اسم اتحادش و متحدینش و توضیحات اتحادش مشخصه.
    مطلب دیگه اینکه من هم تا قبل از این سرور هیچکدوم از بچه های شورای لیدری را نمیشناختم.
    طی یکی دو جلسه گفتگو و حضور تو گارنا به راحتی میشه فهمید که کیا اومدن بازی گروهی کنن و کیا به فکر منافع شخصی خودشون هستن.
    فکر میکنم چه عطا و چه من و چه بچه های شورای لیدری جنوب غرب به این نتیجه رسیدن که میتونن با همدیگه کنار بیان
    و اگه مشکلی هم وجود داشته باشه با صحبت کردن حل میشه. (با سن و سالی که من از این عزیزان سراغ دارم توقع حرکت دیگه ای نیست)
    حالا اگه شما اصرار داری که اینطور نیست
    با پستهایی که دوستان میان و میگذارن و توضیحاتی که عطا میاد و میگه (من ازش خواهش میکنم حتما بیاد)
    وضعیت مشخص میشه
    هرچند که اصلا احتیاجی به این کار هم نیست
    اون چیزی رو که ما باید بدونیم.... میدونیم

فقط یه مطلب مهم میمونه و اونم اینکه اگر دوست دارید تو بحثهای این فروم شرکت کنید و جواب از بچه های sw بگیرید از این به بعد اسم اکانتتون را مشخص کنید.
    البته حضورتون تو فروم به اختیار خودتونه
    ولی جواب دادن به پستهای کسی که نمیشناسیم در اختیار ماست.
    سپاسگذارم
    ویرایش توسط 3zar : 01-07-2015 در ساعت 07:56 PM دلیل: لینک اشتباه بود
    T.s7 R1 : a.lionلطفا ثبت نام کنید. T.s7 R2 : 3zar
    T.s7 R3 : schizophrenia
    L1:WhiteBird.P.M

2. تشکر WondeR, FaTeB, Theutates Thunder تشکر نمود
    پسندیدن WondeR, FaTeB, Theutates Thunder پسندید

کلمات کلیدی این موضوع