-
سلام به دوستان گل سرور e1
بخصوص ارمان عزیز
والا من تازه برای اولین بار الان اومدم گفتم ببینم چه خبره چندتا از پستارو خوندم البته فقط این اخریارو !!! دیدم اصن یه وضیه عاقا :d
گفتم جواب این دوستمونو بدم یخورده مضاح کرده باشیم با هم :d
اولا در مورد برادر جون باید بگم بروبچ nw همه اهل مزذضاحهن اصلا مضاح من خودم دوست دارم راحت باش شما مزاح کن :ی
در مورد کتیبه ها هم پارتی شما کلفته از ناتار میگیرید چون به ما که نمیدن شما بگیرید ما میایم از شما میگیریم :d
این دوستمون از صحبتاش متوجه شدم راست میگه که تا انتهای سرور 2تا هامر بدرد نخور از شمال غرب نمیبینه چون احتمالا تا اونموقع نیست که ببینه :dddd
بقول یکی از دوستای قدیمی برادر جان اصن شما زورو شما همه رو زدی فقط مونده زنگ خونه ما اونم آدرس بهت میدم بیا بزن خیالت راحت شه:d
غرب یکپارچس؟؟؟؟غرب کجا؟؟؟؟ کی یکپارچه کرده ؟؟؟؟فکر کنم منظور دوستمون جنوب غربه اشتباه لپی کرده نوشته غرب !!! عزیز جون هر وقت شمال غرب بی صاحب شد شما بیا تصمیمگیری کن واسش شما حق داری در مورد محدوده خودت حرف بزنی و تصمیم گیری کنی البته اونم اگه اجازشو داشته باشی از طرف سایدت . خداروشکر nw به اندازه کافی پلیر داره که بتونن ....
حرف برا گفتن زیاده ولی خداییش هم خسته شدم هم حوصلشو ندارم دیگه تایپ کنم.
در کل اومدم یه مزاح با دوستان بکنم برم همش مزاحهههه امیدوارم دوستان به دل نگیرن چون ...
راستی من زیاد سر نمیزنم اینجا ولی احتمال زیاد هفته دیگه میام دوباره با هم مذاه بازی بکنیم.
کلمات کلیدی این موضوع