نقل قول نوشته اصلی توسط arman2 نمایش پست ها
عارف جان سلام مجدد
امید وارم خوب باشی داداش

کار ما شده شبها یه سر بزنیم به انجمن و یه احوال بپرسیم !

داداش گلم اصراری نیست شما کسی رو تو ساید شمال غرب ! قبول داشته باشی !(شما هیچ کسی و قبول نداشته باش )چه اهمیتی داره این موضوع ! و البته این حق برای اونها هم محفوظه (تو پست های قبلی هم اشاره کردم .فرمایش کردید اشتباه می کنم !!!!!! )شما تو ساید خودتونم پلیر خوب زیاد داری که قبولشون نداری و اونها هم شما رو که چون اجازه ندارم و اینجا هم جاش نیست بیشتر توضیح نمی دم!
شما اگه دنبال لیدر شمال غرب می گردی خوب همین برو بچ دارن کارشونو می کنن ! اگر هم داری تو زمستون دنبال بخاری می گردی منم با شما موافقم که رفیق بادمجون دوست ما ادرسو بهت اشتباهی داد! در این مورد دیگه بحثی نمی مونه! به قول سامان خلاص!!!
در مورد ای پی و این حرفها ! الان بچه فارم ها هم بلدن طوری بازی کنن که ای پی نخورن ! بعید می دونم این دوستان همچین مشکلی داشته باشن من به شخصه هیچ موردی ندیدم ! از این 4 تا 3 تا رو که مطمئن هستم تو هر ضمینه ای پاک پاکن البته منظورم بازیه ها بقه چزا رو نمی دونم باید برن ازمایش
شما حتما مورد مهمی رو رصد کردی که قابل ذکر بوده وگرنه حتی بوده هم باشه چیز عجیبی نیست !به شخصه هر جا بازی کردم اوایل بازی لیدر و برو بچ مسئول تو اتحاد چند باری در گیر ای پی می شدن اما در مورد اکانت گیم اور 666 که منظور شما به این اکانت بوده که واگذار شده ! باید عرض کنم خیر واگذار نشده پلیر اکانت عوض شده که اونم هم واگذاریه ولی نه از نوعی که شما منظورتون بوده ! که قابل گزارش باشه !( که اونم انجام شده که اگه انجام نمیشد یادمون میرفت داریم ir بازی می کنیم )اونی که تو پروفایلش می نویسه اکانت پلیر هاش عوض شده داره اعلام عمومی میکنه عارف جان !این دیگه کشف و الکشوفات نمی خواد که می فرمایید به شکل تابلویی اکانش واگذار شده !

موفق باشی

و در پایان

هدفم از اومدن به انجمن گرم کردن بازیه
با سلام دوست عزیز این تیکه رو با ذکر مثال بگو که ابهامی پیش نیاد!(شما تو ساید خودتونم پلیر خوب زیاد داری که قبولشون نداری و اونها هم شما رو)
بنا به حرف مفت باشه هرکسی میتونه بزنه!
اصن من میگم شمارو تو سرور هیچکس قبول نداره نظرت چیه؟دلیلی مدرکی...