-

نوشته اصلی توسط
wonder
ُسیامکو :دی وضع از این بهتر تو قزوینه علی منظورش از قزوین e1 که نیس؟
احسان به قول هم شهری هات تخ پک و پوز ................. 
درود بی کران بر همه بزرگان دژکوب
در ابتدا باید بگم من از توتال و شورای لیدری ساید خودم بسیار تشکر میکنم بابت زحمت هاشون تا الان
از دوستانی که فروم رو گرم نگه میدارن هم تشکر به سزایی دارم
و همچنین از سیامک عزیز و دوست داشتنی (راستی سیامک محسن کجاست ؟ d: )
حالا بیایم سر اصل مطلب
اول اینکه مزاح و مضاح و مذاح و هر چی که شماها میگید تا یه جایی خوش آینده از حدش که رد بشه اسمش عوض میشه
دوم اینکه آرمان عزیز من یه اشکال بزرگ به شمال غرب میگیرم اونم اینکه هیچ وقت اکانت ها توتال یا شورای لیدری نمیشم لطفا اسم افرادی که این سمت ها را دارن بنویسید که راحت بشه توی فروم افراد رو تشخیص داد و سو تفاهمی پیش نیاد
سوم اینکه الان همه ساید ها دارن با برنامه کار میکنن در این هیچ شکی نیست
( کارایی + اثر بخشی = بهره وری )
اثر بخشی یعنی همون برنامه شما یا هدف شما هست ، هر کسی میتونه یه هدف داشته باشه یکی برا اول بازی یکی برا کتیبه ها یکی برا میدگیم و یکی اند گیم
کارایی هم یعنی تلاش بکنه به اون هدفش برسه که همه تلاش میکنن ولی با چه هزینه ای و با چه انرژی باز هم تفاوت داره
ولی امید وارم همه ساید ها تا اخر سرور باشن و اونجا با هم جوجه ها رو بشماریم :دی اینم جهت شوخی
راستی عارف بیا یه بحث تخصصی کنیم با هم مثلا اینکه سطح جمعیتی ناتار های یک ساید به نظرت میتونی ملاک خوبی برای غارتگر بودن یا نبودن اون ساید باشه یا نه ؟
و بحث تخصصی دوم بردیا باید جواب بده انواع پوش رو نام ببر و یکی رو با رسم شکل تعریف کن 
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
ممنون عارف جان اومدیم شاگردی کنیم قربان، هر جوری با خودم کلنجار رفتم این سرور که جدی بازی نمیکنم بیام جنوب غرب پیش شما و دوستان باشم ،نتوستم ازجنوب شرق دل بکنم، اول داشتم میزدم جنوب غرب کلی استرس پیدا کردم خدایی

شوخی نیست ازسال 87 دارم جنوب شرق بازی میکنم.
سلام بر تو مرد بزرگ و همبازی قدیمی
خوش اومدی
امیدوارم یخورده اینجا رو هم گرم تر کنی از طرف جنوب شرق آخه فقط بردیا بعضی وقت ها میاد یه جمله میگه و میره
)
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
eelliissaa
سلام
به به امیرم اینجا اومد خوش اومدی
یه نکته شمال شرق مشکلی تو لیدری نداره حتی جنگی هم نداره اگر هم بحثی بود رفع شده اقا بردیا
اومیدوارم تا اینجا از بازی لذت برده باشین البته غیر من که تنهایی خیلی مشکله واسم
الیسا
سلام بر شما بانو الیسا
بله ما هم اومدیم از این به بعد در خدمتتون هستیم 
والا به اوصاف این سرور ها که اولش هر ساید 50 تا پلیر فعال داره خدا به خیر کنه اند گیم رو
تو آی آر که اول سرور اینهمه پلیر بود اند گیم 10 نفر بیشتر نبودن 
خواهشا تا آخر بازی بمونید حتی اگه مثل بردیا فارم شدید :دی
K!nG NoTh!nG
AMIRKAVIR
BLACK.MILK
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن