نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1421

موضوع: بحث و گفتگوی بازیکنان e1

Threaded View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط arman2 نمایش پست ها
    سلام عزیز

من رهگذر من هیچ کاره شما که کارت درسته تجربه بازی داری سایدت منظمه پلیرهات فعالن (اینارو همه رو جدی گفتم قبلا هم گفته بودم ) شما چرا میای تو انجمن به چند تا اکانت که دارن تو nw بازی می کنن حالا مثل شما پاپشون بالا نیست یا از بد روزگار سایدشون پلیر های خوبی مثل اکانت ترامادول یا AMIRKAVIR یا آقا عطا و....نداشته می فرمایید که بخاری ازشون بلند نمیشه !اونم به کی !بعد جالبه جای دیگه فرمایش کردی که هیچ وقت کسی رو دست کم نمی گیری و حواستون به همه جا هست که انشالله باشه بر بی بخارش لعنت !

شما در مورد یکی از اون 4 تا اکانت اشاره کردید که بنده چون از وضعیت اکانت علیرضا ایران که همه برو بچ sw خبر داشتن همون اول بازی این دیگه نامه نگاری و کشف رمز نمی خواست مگه این که بفر مایید منظورتون اون اکانتم نبوده !که اگه اینو بگی اون وقت من دیگه حرفی ندارم (به قول یکی از فامیل های دورمون)

می فرمایید که با گوشه چشم اشاره فرمودید ! خدا رحم کرد به پرودگار که که فقط با گوشه چشم اشاره فرمودید!کل طر ح این مطلب بیهوده بوده چه برسه به حرفش !

در مورد ساید شما بله حق باش ماست من حق نظر دادان ندارم ! ولی شما اجازه داری هر طوری دل مبارکتون می خواد در باره ساید nw نظر بدی و بفرمایید که لیدر و شورای لیدریشون بی بخار تشریف دارن ! این ایرادی نداره ولی اگه بنده عرض کنم که ممکنه شما چند تا از پلیرهات رو قبول نداشته و بلعکس این نظر دادان در مورد ساید شما محسوب میشه ! چشم داداش تاریکی بود شاخ سبیل هاتون رو ندیدیم ! این دفعه مارو ببخش دیگه از کوچه پشتی میرم !عجیب مردمونی هستیم ما یعنی اگه قبل ایکنه حرفی بزنیم قبلش کمی تامل کنیم جایی خراب میشه ( من رهگذر ضمانت می کنم نشه یه بار امتحان کنید )

در مورد این که تو انجمن نظرم رو بدم یا نه یا به قول قلم پر مغز شما حرف بیهوده بزنم یا نه ! شما جایگاهت رو اشتباه گرفتی که فکر می کنی اجازه داری جای کاربران دیگه نظر بدی و اینکه اظهار نظری که به مذاق شما و دوستان شما خوش نیاد بیهوده بوده یا نبوده ! قطعا نظر حقیر موافق هایی داره و حتما مخالف هایی داره که بنده رو مرتب مورد لطفشونم هم قرار میدن ! اما هم اونا حق اظهار نظر دارن و هم بنده این حق رو برای خودم قائل میشم و تو این مورد از کسی اجازه نمی گیرم !

و در اخر من این مورد رو نتونستم حل کنم ربط تایپ کردن و لال بودن !!! چاره ای ندارم باید برم یه سیگار بخورم براتون تعریف کنم !
    به انجمن میام که گرم کنیم این بازی رو و هویت بدیم به اسمهایی که بدون نت وجود ندارن ( کمر درد نگیرم با این حرفهای سنگینی که می زنم)

بدرود
    والا الان چند نفری میان ازتون میپرسن اسم اکانتتون رو شما مثل اینکه دوست نداری جوابشون رو بدی یه بلد نیستی
    خاهشمندیم اگه ماله این سرور نیستین تو این قسمت پست نذارید
    آخ کمرم
    ویرایش توسط Insomnia : 01-07-2015 در ساعت 09:36 PM
    Mohammad

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند, تا آیندگان ندانند بی عرضه گان این برهه از تاریخ ما بوده ایم

2. تشکر akhilius تشکر نمود
    پسندیدن akhilius, WondeR پسندید

کلمات کلیدی این موضوع