-

نوشته اصلی توسط
Ehsan WondeR
من به خونت تشنه ام منو بزن :دی
- - - Updated - - -
3رود شایان جان خوش اومدی تحلیلی هم که از سطح سرور کردی تقریبآ درست بود اما در مورد غارت اتفاقآ این سرور با کم شدن تولیدات ابادی تخم ریزی شدید ناتار و زادو ولد ابادی ها غارت نسبت به سرورای قبل کم هم شده و لاست زیاد.حالا بازی میکنی میبینی

نوشته اصلی توسط
3zar
سلام عليكم و رحمت الله
شايان خان تحليلت تقريبا درست بود
فقط در مورد غارت يه مطلبي هست كه احسان بهش اشاره كرد
اگه به تاپ غارت و هجوم نگاه كني ميبيني كه هركي تو تاپ غارته داره تلفات زيادي ميده
اونم بخاطر تخم ريزي ناتارهاست
فقط اين وسط بعضيها دارن خوب غارت ميزنن و تلفات كم ميدن
هجومشون هم بالاست
اصلا صداش را هم در نميارن تا بقيه هم غارت بدون تلفات بدن
درضمن باور كن اين سرور خيلي خوب شده
تو سرورهاي اوليه اگه بازي ميكردي شاخ در مياوردي
طرف 20 تا دهكده داشت و 15 تا بيگ همر
تو اون 5 تاي ديگه هم دفاع ميكشيد بيرون در حد لاليگا
اصلا ديگه كسي كراپ بالا نميبرد
درود یه نگاه دوباره انداختم به تاپ غارت ، غارتگرها توی تاپ هجوم هم هستند اما من حاظرم بیش از اینها تلفات بدم واسه 18 میلیون غارت در روز. با این غارت میشه 3تا همر نان کپ رو همزمان روشن نگه داشت + یه همر واسه غارت . اینجوری خدایی بازی یه مقدار هم لوث و هم لوس میشه. راستش من با خیلی از دوستان قدیمی صحبت کردم بیان برا بازی خیلیاشون اومدن توی سرورا همین تاپ غارت رو که دیدن متواری شدن.
من یکی از کسایی هستم که به شدت اعتیاد به دژکوب دارم ولی همین مساله باعث شده که وسوسه نشم برا بازی چون الان فرقی بین یه بازیکن با تجربه ویه بازیکن که مثلا سرور2ومش هست ،نیست. همه الان همر واندرزن دارن میکشنن تازه به این همر ها چسب و باند رو هم اضافه کن واویلا میشه دیگه.
بازی باید یه منطقی پشتش باشه. خیلی دوست دارم آقا امید سرور ها رو حرفه ای تر کنه چون اینجوری پلیرهای قدیمی هم میان پخش میشن توی سایدهای مختلف سطح بازی تازه وارد ها رو هم میبرن بالا، ولی در شرایط حاظر بچه ها واسه سرگرمی میان همه باهم میرن یه ساید، 3ساید دیگه اوت میشن
حالا باز باید بمونم و تجربه کنم بازی رو تا دقیقتر بگم.
سربلند،پیـروز و دنبالـه دار باشید.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
GomBa GomBa
درود بر شایان عزیز. خیلی خوشحال شدم الان که این خبر رو خوندم. خوش اومدی داداشی

درود
ممنون عارف جان اومدیم شاگردی کنیم قربان، هر جوری با خودم کلنجار رفتم این سرور که جدی بازی نمیکنم بیام جنوب غرب پیش شما و دوستان باشم ،نتوستم ازجنوب شرق دل بکنم، اول داشتم میزدم جنوب غرب کلی استرس پیدا کردم خدایی
شوخی نیست ازسال 87 دارم جنوب شرق بازی میکنم.
سیبیل مــــرد بـــه ز دولت اوست
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 0 نپسندیدن