-

نوشته اصلی توسط
Need4Relax
سلام و عرض خسته نباشید
بنده منظورتون رو از سریعتر گفتن تصمیمات متوجه نمیشم،طبیعتا" تصمیم گیری بین جمع بزرگتر سختر خواهد بود،پس این حرفتون رده.
دوست عزیزم فکر نمیکنید شورای لیدری ساید شما بیشتر شبیه میز گرد شوالیه هاست؟!
یجورایی احساس میشه پشت پرده ی این نوع انتخاب شورا جلب رضایت همگانی بوده،یا یه چیزی شبیه این!
با ورود ورژن4 مصرف گلد برای اکانتها کاملا" ضروری شد و همونطور که میدونید بدونه گلد به هیچ نحو نمیشه بازی کرد،من خودم تا میتونم تو مصرف گلد صرفه جویی میکنم ولی هیچوقت به کسی هم نگفتم گلد زیاد نزن.
شما مطمئن باشید اون شخصی رو که غیر مستقیم مخاطب قرار دادید احساس میکنه وقتی گلد مصرف میکنه درسته هزینه اش بالا میره ولی در زمانی که میخواد برای بازی بزاره صرفه جویی میشه و این حسش هم کاملا" درسته.
شنیدید که میگن بیل گیتس اگر یک صد دلاری رو از زمین برداره تو همون تایم خم و راست شدنش میتونه 10000 دلار درامد داشته باشه.
موفق باشید
در مورد گلد
من تا الان یدونه گلد نخریدم ولی میبینی وضعم از خیلیا بهتره پس این نشون دهنده اینه که میشه بدون خرید بازی کرد بازم میگم گلد زیاد از یه قورباغه پرنس میسازه
و اون شخصی که گلد زیاد مصرف میکنه در زمانش صرف جویی نمیشه باعث میشه از بقیه اکانتا جلو بزنه من در مجموع حدود ۳ ساعت در روز وقت برای بازی میزارم خیلیم پراکنده اینم مثال نقض مسلما کسی که اثر هنری میخره برای این نیست که تو وقتش صرف جویی کنه
شما یه ویدئو نشون بده که از جیب بیل گیتس ۱۰۰ دلاری بیفته و برش نداره و باز هم برداشته اشتباه ما از اتفاقت
بیل گیتس درآمدش تو اون خمو راست شدن ۱۰۰۰۰ دلاره توجه کنین (زمان) نه اون کار خمو راست شدن
اون چه ۱۰۰ دلاریشو بر داره چه بر نداره در آمدشو داره و اگه بر نداره واقعاً یه آدم احمقه
البته یه داستان دیگه هست اینکه بیل گیتس میره رستوران پیشخدمت میاد بهش میگه میشه انعام بدین اونم یدونه یه دلاری میده پیشخدمت میگه پسرتون حداقل ۵۰ دلار به من میده بیل گیتس میگه اون پسر یه میلیونر من پسر یه چوب برّم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AmiN LeO
عزیزم اسم اکانتم duel هست ضمنا باید عرض کنم خدمتت زمانی که ما تو دات کام واندر میکشیدیم بالا شما به آقاجونت التماس میکردی برات کامپیوتر بگیره تا بتونی need for speed بازی کنی. بعدش هم من قربون اون اعتماد به نفست بشم که فکر میکنی تا کتیبه ها هستی هنوز مزه زدن کتیبه یونیک تو سرور یک دات آی آر از توتال لیدر شمالشرق زیره دندونامه که به مولتی هانتر نامه زده بود که سرور باگ خورده و اکانت LeO باگ زده... من نمیدونم شما با چه رویی میخوایین تاریخ رو تحریف کنین عزیزان؟ شمالشرق همیشه پر بوده از پلیرهای خوب که فقط 2 ماه اول بازی رو بلدن. شب دراز است و قلندر بیدار. ما هستیم خدمتتون عزیزان هر وقت دوست داشتین تشریف بیارین لووووووول
محض اطمینان جنابعالی هم عرض میکنم یه سری به فروم دات کام بزنین و سوابق ما رو اونجا هم مطالعه کنین فکر میکنم بیشتر علاقه مند میششین که زودتر خدمت ما برسین تا ازتون پذیرایی بشه...
جا داره بگم من هیچ وقت بازی need for speed بازی نکردم
سرور یک irام هیچ راندشو بازی نکردم سرور ۴ رانده ۱(شمال شرق اولین نفری که ایدهٔ دههای دور رو داد ) سرور ۲ رانده ۲ (شمال غرب) سرور ۵x (شمال شرق رکورد ردّ یاب ۴۳۰۰۰تا خیلیا گفتن بیشتر دارن ولی کسی رو نکرد و رکورد محافظ که از همره خیلیا بیشتر بود) سرور ۵x بخاطر متای غلط باختیم
از تیمتون که تو .com بود چند نفر الان رو این اکانت هستین؟
فعلا زمان مناسبی برای تلفات دادن برای اکانت ما نیست به قول شما وقت زیاد هست
دوست دارم مشت اولو من بخورم
و اینکه درست نیست بی احترامی کنین من از پدرم هیچ وقت هیچ درخواستی نداشتم همیشه سر وقت مناسب همه چیو فراهم کرده
-
محبوبیت کاربر - 0 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن