-

نوشته اصلی توسط
NeMeS!S
درود بر اساتید محترم و بزرگوار
از تجزیه و تحلیل ها که دوستان انجام میدن لذت میبریم
ولی بحث کردن معنی متفاوتی داره به نظر من بحث یعنی تحمیل عقاید تا جایی که یک طرف موفق بشه
پیشنهاد من به دوستان اینه که دنبال امتیاز دفاعی ساختمان اصلی یا اقامتگاه نباشن ولی به جاش زمانی که نقطه ضعف حریف رو میدونن و یا به قدرت خودشون مصمم هستند اون موقع اقدام به کراپ لاک یا دیستروی کردن بکنن باید حریف رو طوری زد که به قول قدیمی ها جاش تو نقشه سوراخ بشه
نه اینکه دنبال 800تا دونه امتیاز دفاعی بود البته بحث های شما بزرگواران دلنشین است و و زیبا:d اما سبک ما متفاوت :d
و در مورد انتخاب تارگت ها الحمدالله سرعت نت اکثریت ایرانی ها 5 گام حلزون در سال نوری هست یعنی به عبارتی . . ده

پس توصیه میکنم تو انتخاب تارگت فقط روی8تای اول یا همون 4لاین اول حمله توجه داشته باشن که معمولا ما اول ساختمون اصلی قصر- اقامتگاه اردوگاه- انبار انبار غذا- میدون تمرین بازار- رو میزنیم و بعد از اون موج های بعدی برای کراپ لاک کردن همراه با اینسرت شکن میادو همین طور توصیه میکنم از چندین اکانت دیگه نیر در همون تایم بزنید که طرف کلا فرصت اینسرت نداشته باشه سنگتراشی هم که خیلی وقته از تمدن دور هستیم نمیدونیم الانم تصادفی هست یا نه
خدا رو شکر هیچ وقت تحلیل گر خوبی نبودیم و آخرشم یاد نگرفتیم ولی سویژه خوبی برای تحلیل گرا همیشه بوده ایم و خواهیم بود
و یه سوال شرعی و نوبگونه از تحلیل گران بزرگوار
زمانی که اتک رو لانچ بکنی و سپس تو دیسکو یا همون قهوه خونه خودمون یه جشن بگیری تاثیرش چطور خواهد بود؟ تارگت ها تغییر کرده و به تصادفی تبدیل میشن؟ و قدت هجومی نیروها بالا میره یا نه؟
با تشکر
محمدرضا
SpaRtaN
درود بر محمدرضای عزیز
منم تا حدودی باهات موافقم ولی اون مواردی که دوستان گفتند برای یه سری شرایط کاربردیه فرض کن قراره همر هاتو خرد کنی هم زمان 10 تا فیدر کراپ لاک کنی اون موقع کاتاهات رو باید درست پخش کنی درست تارگت کنی که بیشترین ضربه ممکنه با همرت بزنی مخصوصا که این ریسک رو کردی که همرهاتو بشکونی البته بماند من خودم از طرفدارای فیدرزنی نیستم ولی بستگی به شرایط سرور گاهی مجبور به مقابله به مثل میشی وگرنه که لذتی که تو دیستروی کپ و چیف نانکپ هست تو هیچی نیست :دی
در مورد سوالاتم با اینکه میدونم اینارو میدونیو خواستی یه خورده گرمتر کنی بحث های فنی فروم رو و داری شکسته نفسی میکنی :دی ولی اینم جواب من:
کلا هنوزم نمیشه سنگتراشی تارگت کرد.قهوه خونه هم به محض اینکه جشن بگیری اثرش رو تمام دهکده ها اعمال میشه یعنی اگه 1 ثانیه قبل لند هم روشن شه همه تارگت بندی ها میشه تصادفی چیفرتم چیف نمیکنه همرتم اعصابش ناراحت میشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 2 پسندیدن, 0 نپسندیدن