نقل قول نوشته اصلی توسط Osiris نمایش پست ها
درود بر محمدرضای عزیز

منم تا حدودی باهات موافقم ولی اون مواردی که دوستان گفتند برای یه سری شرایط کاربردیه فرض کن قراره همر هاتو خرد کنی هم زمان 10 تا فیدر کراپ لاک کنی اون موقع کاتاهات رو باید درست پخش کنی درست تارگت کنی که بیشترین ضربه ممکنه با همرت بزنی مخصوصا که این ریسک رو کردی که همرهاتو بشکونی البته بماند من خودم از طرفدارای فیدرزنی نیستم ولی بستگی به شرایط سرور گاهی مجبور به مقابله به مثل میشی وگرنه که لذتی که تو دیستروی کپ و چیف نانکپ هست تو هیچی نیست :دی
در مورد سوالاتم با اینکه میدونم اینارو میدونیو خواستی یه خورده گرمتر کنی بحث های فنی فروم رو و داری شکسته نفسی میکنی :دی ولی اینم جواب من:
کلا هنوزم نمیشه سنگتراشی تارگت کرد.قهوه خونه هم به محض اینکه جشن بگیری اثرش رو تمام دهکده ها اعمال میشه یعنی اگه 1 ثانیه قبل لند هم روشن شه همه تارگت بندی ها میشه تصادفی چیفرتم چیف نمیکنه همرتم اعصابش ناراحت میشه
سلام
اها قربونت داداش الان باید سوال های سخت پیدا بکنیم دوستان تحلیل کنن

نه حاجی شکسته نفسیمون کجا بود ما نوبیم ولی به قول شما لذتی که تو چیف نون کپ و دیستروی کپ هست تو هیچ چی نیست

البته دیگه دوستان حوصله فیک دادن رو ندارن چه برسه به پلن های بزرگی که اینجا تحلیل میشه

جنگ آموز بزرگ شمال شرق بدون هیچ نیروی پس از حذف اکانت الیسا 26 ساعت رو زمین بود تنها چیزی که میخواست یه خزانه سطح بیست و200تا کاتا با قهرمان بود که برداره و بیاره و مام ازش یه700کی غارت کردیم حال داد

و ظاهرا مرتاض کوچیکم دیگه براشون ارزش خاصی نداره اگه نمیزنین فقط یه ندا بدید لانچ کنم روش :d الان 30 ساعت هست که رو ده ناتار هست بدون نیرو تنها یه خزانه10 میخواد خوب بازیکنان تاپتون فکر کنیم حذف کردن از این33تا بازیکنی که تو اتحادتون جمع کردین هم نمیتونن بزنن؟ !!!ajaaaaaaaaab

حوصلمون سر رفته شیطون میگه بزنم یه جایی دیوار بشم و دوستان بیان تحلیل کنن

محمدرضا
SpaRtaN