با سلام دوست عزیز این تیکه رو با ذکر مثال بگو که ابهامی پیش نیاد!(شما تو ساید خودتونم پلیر خوب زیاد داری که قبولشون نداری و اونها هم شما رو)
بنا به حرف مفت باشه هرکسی میتونه بزنه!
اصن من میگم شمارو تو سرور هیچکس قبول نداره نظرت چیه؟دلیلی مدرکی...
نمایش نسخه قابل چاپ
درود عزیزم
عارف جان منم دلتنگتم باید یه فرصت ردیف کنم بیام مشهد ، البته که دیگه نمیشه مجردی اومد موهای سرم رو میکنه خخخخخ
خودت در جریانی خخخخ
درود امیر جان
دیوونتم ، محسن جان هستن ولی تو فروم نمیان مثل اون متن کزایی که میگه هستیم اما سرده در رو بستیم خخخخخ
امیر جان غارت فقط توی شمال غرب ، دلیلش رو خیلی ها میدونن خیلی ها هم نمیدونن ، نمیگم دست زیاد نشه خخخخ
- - - Updated - - -
داداش دلیل کجا بود ؟ خیلی از ما ها از سرور تست ایران داریم بازی میکنیم ، عارف هم همینطور شاید بیشتر از ما ، لیدر ما که عارف باشه تمام پلیر های ریز و درشت ساید حتی ساید های دیگه هم قبول دارن حتی توی سرورای دیگه
هفته 6 وساطت کردم ولی باز ناراحت یا پشیمون نیستم بابت محمد این کار رو کردم ولی عارف جان بعد این نمیشه همه رو راضی نگه داشت ، رو هوا گرفتی چی میگم خخخخ
خیلی مخلصیم سیامک جان
این محسن و دیدی یه چنتا فحش از طرف من بهش بده :)
- - - Updated - - -
عزیزم شما که میای دم از رضایت میزنی و نظر میدی درباره ی سایدSW اول معرفی کن خودتو ببینیم اصلا تو E1 هستی که اینجوری صحبت میکنی :)
بعد یه چنتا نکته درباره ی بچه های NW اینه که بعضی از اکانت هاشون تو پروفایلشون به صورت مستقیم اعلام کردن اکانتو واگذار کردند.
شما از ساید خودت خبر نداری بعد شما میای میگی اینطور نیست و درباره ساید SW و قبول داشتن و نداشتن عارف اظهار نظر میکنی ؟ :)
نکته بعدی اینه که:
لیدر کل
CROW
شورای لیدری
game over 666
gargantua
Desperado
توتال داخل شورا نیست و الان ظاهرا 4 نفر حق رای درباره ی مسائل ساید دارن :)
میشه اینو توضیح بدید که اگر نظر شورا با توتال یکی نباشه چه تصمیمی گرفته میشه ؟
نوکرتم :)
بعضی پلیر ها هر چی پنهون تر باشن خطرناک تر میشن محسن هم همین شرایط رو داره :دی
- - - Updated - - -
محمد جان سلام عزیزم
ما تو جنوب غرب به نارضایتی بر خوردیم مثلا اینکه من که یه دف سازم جای پارک برا دف ندارم و اعضای شورا رسیدگی نمیکنن =)))))))))))))))))))))
یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور
کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
همون شاعری که تو بیت اولش اینو نوشته یخورده پایین تر اینا رو هم نوشته لطفا به کسی بر نخوره
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند
چون تو را نوح است کشتیبان ز طوفان غم مخور
در بیابان گر به شوق کعبه خواهی زد قدم
سرزنش*ها گر کند خار مغیلان غم مخور
گر چه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید
هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور
البته از جناب حافظ عذر میخوام که شعرشونو تیکه تیکه آوردم ولی محمد تو تیز باشی تا تهشو میخونی منظورم چیه :دی
سلام و علیکم خدمت اساتید محترم دژکوب
پاشــــــــــــــــــــید جمع کنید باو , یه مشت نوب دور هم جمع شدین چیکار ؟ :دی
ای خدا ای کاش وقت داشتم منم به جمع نوبا اضافه میشدم کمی کیف روزگار دژکوب ببریم و ساید عوض کنیم و افرادی مثل امیرعباس بکشه زیر ما :))
سلام دوست من
حالا هفته دیگه که اومدی سر زدی اسم اکانتتم لطف کن بگذار برامون بیشتر آشنا شیم با هم
- - - Updated - - -
هادی جان شما اراده کن فقط سایدم عوض نکردی مهم نیست تو همون سایدی که هستی میای تو شاخه خودمون مثل یه سروری که اومدی هم شما حالشو بردی هم ساید امیرعباش اینا :دی هم ساید ما. اصلا همه راضی بودن از اون حرکت.یادته که؟ :)
خوش اومدی آقا شایان
ایشالا سرور خوبی بشه ولی ای کاش یه سرور تعصبتو به جنوب شرق میگذاشتی کنار میومدی پیش خودمون(با ما حال نمیکنی احسان روکو که بود رو اکانت:دی نکنه با احسانم دیگه حال نمیکنی؟:دی)
و اما در مورد غارت و نکاتی که گفتی.والا منم دیر اومدم یک ماه تو سرور سطح غارتو دیدم شوکه شدم اولش گفتم شاید دارند رین میکنن غارتا اینجوریه ولی وقتی خودمون استارت غارتو زدم دیدم اصلا یه وضعیه.ظاهرا همر غارتیا تو این سرور اگه درست مدیریت شن با این وضع غارت حتی قابلیت واندر کوب شدن رو هم دارند ولی چون یه مدتیه دور بودم درست اطلاع ندارم شاید کلا سیستم ورژن 4.5 اینجوریه
نکته جالبتر اینه که تازه یکسری از بچه ها میگن این سرور مشکل داره مثال میزنند تو سرورهای c1 و d1 اوضاع غارت بهتره.دیگه ببین اونجا چه جوریه...
درود
خوبه فروم داره یه ریزه گرم میشه.
میگن آدم معتاد اولش تصمیم نداره معتاد شه اول تعطیلات یه دودی میگیره بعد هفته ای 2بار و... کم کم معتاد میشه.
حالا حکم من بی نوا هم همینه اول اومدم فروم،بعد یه اکانت ساختم به اسم LioBeY، گفتم تفریحی بازی میکنم ، بعد دیدم اعصابم نمیکشه یکی،یکی غارت کنم واسه این که کلوپ طلایی فعال کنم رفتم گلد خریدم، بعد همینجوری بیخودی به مولتی هانتر نامه دادم گفتم پاپم زیر100 هست میشه اسمم رو عوض کنین؟
اونم نامرد سریع اسم اکانت رو کرد ShangFei حالا دیگه وقتی اسم ShangFei باشه حرمت داره اسم باید جدی بازی کرد.
در نتیجه به پشتوانه پلیرهای جنوب شرق دولت تعیین میکنم و قول میدم جنوب شرق سرور رو به خاک و خون بکشه:دی
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.
پی نوشت : عارف در جریانه تا امروز صبح توی اتحاد جنوب شرق راهم نمیدادن میگفتن پاپ کمه باید خودتو بکشی بالا اگه فارم نشدی دعوت میکنیم :دی خدا آخر عاقبت من رو بخیر کنه.
پی نوشت2: یه تشکر ویژه از تیم مدیریتی و مولتی هانتری میکنم ، توی این چند سال که بازی کردم نامه به مولتی میدادم بعد 2روز تازه خونده میشد و 3روز بعدش آیا جواب میدادن یا نمیدادن ولی الان بین نامه و جوابش 3ساعت زمان برد. دستتون درد نکنه.
سلام شایان . حاجی جواب نامه هامو نمیدی دیگه . بعد دوسه سال دوباره پیدات کردمااااااااااااااااااااا ااااا
کوچیکت مهیار با کلی شرمندگی
چه فرومی شود اینجا http://www.pic4ever.com/images/Ghelyon.gif
زاوش میام میخورمت ها :او
ای بابا :)) من اونجا بازی نمیکنم . فقط دوستام هستن همینطوری میرم رو اکشون نگاه میکنم اینور اونور رو :|
امیر عباش که دگــــــــــــــر هیچ :دی
ااوه اوه همه راضی بودن در سطح تیم ملی فقط نمیدونم چرا اخرش ما خائن شدیم :دی بیخیال گذشته ها :دی
موقع اومدن به جنوب غرب : آرش عزیز و بکس جنوب :)) http://www.pic4ever.com/images/khosh.gif
بکس شمال غرب مخصوصا" مهدی الدیری بود بود اگه یادتون باشه :دی http://www.pic4ever.com/images/97.gif
ما قصد جسارت نداشتیم دوست عزیز
از قضای روزگار من جوانم و جویای نام :دی
ای ای چوب کاری چیه :| حقیقت رو گفتم ....
آقا یه سوال اگه گفتین این سیبیلو کیه و این سبزه کیه؟ :دی
http://www.pic4ever.com/images/129fs4468377.gif
سلام به شما دوست عزیز
بله حق با شماست شما توانایی زدن حرف ارزان قیمت رو داری رو داری من اینو منکر نمی شم !(هر کاری با خودم کردم نتونستم مثل خودت از ادبیات سطح پایین استفاده کنم )
ااما دوست گرام من از طرف دوستام اجازه ندارم اسمی بگم یا به موردی اشاره کنم حتی با این که عصر روز گذشته مفصل پای صحبت عزیزی نشسته بودم و یکی از موارد صحبت همین موردی بود که شما اون رو به عنوان حرف ارزان قیمت مطرح فرمودید ! (اینو گفتم که یک تاریخی ثبت شده باشه که اگه روزی لازم شد و امکانش بود حرف ارزان قیمت ما خریدار پیدا کنه ) بنده نه قصد دخالت در کار دوستانم در ساید های دیگه رو دارم نه این اجازه رو به کسی میدم که تو کار سایدی که من توش پلی می کنم دخالت کنه ! (البته کسی هم تا این لحظه این کار رو نکرده )اگه اینم حرف سطح پایینیه دیگه ببخشید ! دست ما از این بیشتر بر نمیاد !
اما در کل یه حرف دوستانه با تموم عزیزانی دارم که این مطلب رو می خونن به نظر شما ایا ممکنه همه یک ساید یه لیدر رو قبول داشته باشه ! شک ندارم که تصدیق می فرمایید نه همه امار سایدهای خودشونو دارن می دونه کی از اتحاد زده بیرون کی تیم درست کرده و غیره نیازی به اسم بردن نیست ! چه درست چه غلط این اتفاق داره می افته اینکه گفته بشه مثلا چندتا پلیر تو ساید ممکنه لیدری رو قبول نداشته باشن به نظر دوستان حرف بی قیمتیه یا احیانا به کسی توهین شده ! این فقط اتفاقی هست که افتاده !
داداش گلم زود جوش نیار فقط می خوایم فروم گرم شه درچهارچوب درست با هم کل میندازیم
اما حرف شما به نظرم حرف خوبی بوده و اصلا هم حرف مفتی نبوده کسی داداش منو نمیشناسه که بخواد منو قبول داشته باشه یانه !
خوب دیگه واسه همین دوستان اصرار دارن شمارو بشناسن باید ببینیم طرف حسابمون کیه!و اما در مورد این بحثی که میفرمایید تیم تشکیل دادن و اتحاد زدن و .... هیچکس ناراحت نیس و هرچیزی دلیل خودشو داره که قطعآ شما بی خبری بگذریم خلاصه از همه ی این حرفا میشه نتیجه گرفت نسنجیده نباید حرفی زد مخصوصآ در رابطه با ساید رقیب.
خیلی دوستت دارم محمد جان ، فوش ما همون ماچ خیس از لباته خخخخخ
آقایی عزیزم
محسن همیشه خطر ناکه خخخخ ، حالا بذار وقت کتیبه ها عزیزم
درود هادی جان
درود شایان جان بل اخره ما باید همه جا موجبات آزار دوستان رو فراهم کنیم حتی توی فیس بوک ، خوشحال شدم همون اکانت جمعیت پایین بعد 3 ماه میدونم چه کارا که نمیکنه
باسلام
اگه منظورتون از کسی که لیدر را قبول نداره این اکانته که اصلا احتیاجی به بحث و نظر دادن ما و شما نیست.
خودشون میان و در این مورد توضیح میدن. هرچند که از اسم اتحادش و متحدینش و توضیحات اتحادش مشخصه.
مطلب دیگه اینکه من هم تا قبل از این سرور هیچکدوم از بچه های شورای لیدری را نمیشناختم.
طی یکی دو جلسه گفتگو و حضور تو گارنا به راحتی میشه فهمید که کیا اومدن بازی گروهی کنن و کیا به فکر منافع شخصی خودشون هستن.
فکر میکنم چه عطا و چه من و چه بچه های شورای لیدری جنوب غرب به این نتیجه رسیدن که میتونن با همدیگه کنار بیان
و اگه مشکلی هم وجود داشته باشه با صحبت کردن حل میشه. (با سن و سالی که من از این عزیزان سراغ دارم توقع حرکت دیگه ای نیست)
حالا اگه شما اصرار داری که اینطور نیست
با پستهایی که دوستان میان و میگذارن و توضیحاتی که عطا میاد و میگه (من ازش خواهش میکنم حتما بیاد)
وضعیت مشخص میشه
هرچند که اصلا احتیاجی به این کار هم نیست
اون چیزی رو که ما باید بدونیم.... میدونیم
فقط یه مطلب مهم میمونه و اونم اینکه اگر دوست دارید تو بحثهای این فروم شرکت کنید و جواب از بچه های sw بگیرید از این به بعد اسم اکانتتون را مشخص کنید.
البته حضورتون تو فروم به اختیار خودتونه
ولی جواب دادن به پستهای کسی که نمیشناسیم در اختیار ماست.
سپاسگذارم
آرش جان :ایکس
داش نیازی به توضیح نیست که :)
اگه مشکلی بود حتما چند روزه حل میشد که خدا رو شکر خروج عطا جان از اتحاد کاملا با هماهنگی بوده و مشکلی وجود نداره حالا ساید های دیگه هر جور که دوست دارن دربارش فکر کنن :)
بعد دوست عزیز شما به جا این که بیای مشکل ساید مارو پیدا کنی ساید خودتو بپا که پلیرات دارن کم کم همه از سرور فرار میکنن :) دیگه نام نبرم که در جریانی اینو فک کنم :)
خب عرض ادب و احترام دوباره خدمت آرمان عزیز
ما هر چی زیر پست های ارمان جواب میذاریم اصلا تحویل نمیگیره :)
شاید نشناخته که خب مشناسه یا شاید نمیخواد تحویل بگیره که اون حرفش جداست
انگشت های دست با هم برابر نیستند هر انسانی تفکرات و عقاید وحتی رفتار گوناگونی داره برا همینه وقتی یه آدم حرف میزنه بیشتر توجه میکنیم ببینیم چی میگه با چه دیدگاهی هست و همچنین از نظر شخصیتی چگونه هست
شک نکن تو هر ساید اختلاف نظری وجود داره و حتی گاه گاه اختلاف نظر ها باعث دوگانگی هم میشه و تو مسیر هر کار گروهی یا تیمی هم ممکنه پستی و بلندی باشه که شکی در اون نیست ، اما هر کس به گونه ای این مشکلات رو درک میکنه و حتی بیان میکنه
اینو همیشه به یاد داشته باش اگه قرار بود افراد توی کار جمعی و گار گروهی به مشکل و اختلاف نظر بر نخورند که مدیریت و در اصل رهبری(لیدری) معنی و مفهومی نداشت
به قول پروفسور دمینگ مدیر خوب مدیریست که از نظرات و عقاید مختلف در جهت رشد استفاده کند (کاری که دقیقا عارف داره انجام میده برا همین عاشقشم :*)
حالا جدای از همه این بحث ها به نظرم چند حالت داره که تو یه ساید اختلاف نظر نباشه
یا اینکه همه اکانت ها مولتی هستن و در دست یه تعداد محدود
یا اینکه هر کسی داره برا خودش بازی میکنه و ساید براش مهم نیست
یا اینکه اصلا نظری از کسی گرفته نمیشه و اکانت قوی تر مثل حکومت های قدیم همه رو سرکوب کرده :دی
ازتون خواهش میکنم ناراحت نشید فقط جهت اطلاع بود
درست است پاییز زندگی واقعی تمام شد پاییز این سرور تابستان سال دیگر است دوستان :دی
صبر کنید :)
سلام
بله این هم شمالشرق یکپارچه که همگی منتظرش بودیم
خوشبختانه چینش اعضاء شورا و بقیه پستها ی راس به شکلی هست که دیگه کسی نمیتونه ایراد بگیره و این خودش جای تشکر داره از عزیزانی که با همفکری بهترینها رو انتخاب کردن
برای همگی این دوستان آرزوی موفقیت و سر افرازی دارم.
درود بی کران بر آرش سزار عزیز
آرش جان ممنون از توضیحاتی که دادی ولی فکر کنم دوستان نظرشون یک اکانت دیگه بود که فکر میکنم دلیل این قضاوتشون هم یا نداشتن اطلاعات هست یا نقص اطلاعات یا اشتباه بودن اطلاعات :)
تا حالا کیا داشتان خفاش ترسو رو خوندن بچه که بودم کتابشو خیلی میخوندم توصیه میکنم همه بخونن :)
- - - Updated - - -
محمد اینقدر سعی کردی غیر مستقیم بگی که کلاخورد تو دیوار بغلی :دی
عاقا فکر کنم دوستان دیدن تو بازار همش بچه های جنوب غرب رو دست هم میزنن فکر کردن این جنگ داخلیه
آره اینم میتونه جنگ داخلی باشه :دی
- - - Updated - - -
بله محمد جان تو اون سرور هم تو شمال غرب بودم با همین اقای علی اکبر و چند نفر دیگه متاسفانه به خاطر جمعیت اکانتشون لیدر شدن و با توجه به اینکه من یه نوب دف سازم :دی کاری با لیدری نداشتم جریانات هادی پیش اومد و بقیه داستان ها
ولی به افتخار یه تیم که با اینکه سایدشون یه هفته ای جمع شد خودشون تا ته گیم سر پا وایسادن
متوجهی که که منظورم چیست عایا ؟؟؟ اسم اون اکانت رو یادت باشه جایزه داری :)
سلام عزیزنقل قول:
سلام که می کنیم همه ناراحتی ها ازبین میره حتی اگه یکی بهت یکم درشت گفته باشه
من رهگذر من هیچ کاره شما که کارت درسته تجربه بازی داری سایدت منظمه پلیرهات فعالن (اینارو همه رو جدی گفتم قبلا هم گفته بودم ) شما چرا میای تو انجمن به چند تا اکانت که دارن تو nw بازی می کنن حالا مثل شما پاپشون بالا نیست یا از بد روزگار سایدشون پلیر های خوبی مثل اکانت ترامادول یا AMIRKAVIR یا آقا عطا و....نداشته می فرمایید که بخاری ازشون بلند نمیشه !اونم به کی !بعد جالبه جای دیگه فرمایش کردی که هیچ وقت کسی رو دست کم نمی گیری و حواستون به همه جا هست که انشالله باشه بر بی بخارش لعنت !
شما در مورد یکی از اون 4 تا اکانت اشاره کردید که بنده چون از وضعیت اکانت علیرضا ایران که همه برو بچ sw خبر داشتن همون اول بازی این دیگه نامه نگاری و کشف رمز نمی خواست مگه این که بفر مایید منظورتون اون اکانتم نبوده !که اگه اینو بگی اون وقت من دیگه حرفی ندارم (به قول یکی از فامیل های دورمون)
می فرمایید که با گوشه چشم اشاره فرمودید ! خدا رحم کرد به پرودگار که که فقط با گوشه چشم اشاره فرمودید!کل طر ح این مطلب بیهوده بوده چه برسه به حرفش !
در مورد ساید شما بله حق باش ماست من حق نظر دادان ندارم ! ولی شما اجازه داری هر طوری دل مبارکتون می خواد در باره ساید nw نظر بدی و بفرمایید که لیدر و شورای لیدریشون بی بخار تشریف دارن ! این ایرادی نداره ولی اگه بنده عرض کنم که ممکنه شما چند تا از پلیرهات رو قبول نداشته و بلعکس این نظر دادان در مورد ساید شما محسوب میشه ! چشم داداش تاریکی بود شاخ سبیل هاتون رو ندیدیم ! این دفعه مارو ببخش دیگه از کوچه پشتی میرم !عجیب مردمونی هستیم ما یعنی اگه قبل ایکنه حرفی بزنیم قبلش کمی تامل کنیم جایی خراب میشه ( من رهگذر ضمانت می کنم نشه یه بار امتحان کنید )
در مورد این که تو انجمن نظرم رو بدم یا نه یا به قول قلم پر مغز شما حرف بیهوده بزنم یا نه ! شما جایگاهت رو اشتباه گرفتی که فکر می کنی اجازه داری جای کاربران دیگه نظر بدی و اینکه اظهار نظری که به مذاق شما و دوستان شما خوش نیاد بیهوده بوده یا نبوده ! قطعا نظر حقیر موافق هایی داره و حتما مخالف هایی داره که بنده رو مرتب مورد لطفشونم هم قرار میدن ! اما هم اونا حق اظهار نظر دارن و هم بنده این حق رو برای خودم قائل میشم و تو این مورد از کسی اجازه نمی گیرم !
و در اخر من این مورد رو نتونستم حل کنم ربط تایپ کردن و لال بودن !!! چاره ای ندارم باید برم یه سیگار بخورم براتون تعریف کنم !
به انجمن میام که گرم کنیم این بازی رو و هویت بدیم به اسمهایی که بدون نت وجود ندارن ( کمر درد نگیرم با این حرفهای سنگینی که می زنم)
بدرود
مثل ادم پست کنید دیگه :دی
چه وعضشه اخههههه :دی
با سلام و ارزوی نیمه شبی خوش برای همه پلیرها و کاربران محترم
خواهشا بچه ها از دادن پست حذف شده خودداری کنین. خودتون نمیبینین چه گندی زدین به این تایپیک؟
ازین ببعد پست حذف شده با پیغام, یا مکرر اسپم محسوب شده و شامل اخطار خواهد شد.
لطفا تایپیک خراب نکنین:)
با تشکر
با عرض پوزش خیلی خیلی خیلی عذر میخوام از بزرگان این تایپیک و منظورم اونا نیستن و جسارت نباشه.
تُ خ ... ترین تایپیک فروم اینجاس. دقیقا انگار داعش حمله کرده باشه به تایپیک و تر زده باشه به کار همچین چیزی.
میبخشین لجم در اومد حرف دلمو زدم. با پوزش
- - - Updated - - -
علیییی کی گفت اصلا تو به خودت اجازه بدی بری اسم اکانت مردم بذاری رو خودتhttp://www.freesmile.ir/smiles/57119_oregonian_gaah.gif؟
خدا شاهده الان علی رضا بگه و اشاره هم کنه با کتک ازت گرفتیم اکانت رو به صاحبش میدیم والا. علی رضا هاواک تا جاییکه من یادمه بیشتر تو نقد و بررسی فنی و تاکتیکی و هدایت سایدش پست میذاشت حالا تک و توک شیطونی و داستان میکرد که حلالشه, همیشه شما داداشای کوچیکتر مکافات بودین. دی
جدی گفتم داداشی اگه بگه اکانت به صاحبش برمیگرده.http://www.freesmile.ir/smiles/62918_icon_idea.gif
دو صفحه خوندم از تایپیک تون مغزم سوخت والا همش چرتُ چلا. نه لینکی نه گزارشی نه تحلیلی حتی درگیری هم نیس فقط چیز شعر سرودین.
من بعد چند روز فرصت کردم بیام تایپیک مزخرفتون بخونم ببینم چخبره که دیدم چخبره. اینجو قل و قم نکنین بابا اصرافه تاکتیک و استراتژیه خداییhttp://www.freesmile.ir/smiles/518318_104.gif
داشی اخطار چی ؟ :)
ما تو ir یه رفیق داشتیم دقیقا این کار رو تا یه مدت طولانی انجام دادش نه کسی بنش کرد نی هیچی :)
دیدن نمیتونن کنترلش کنن آخر مدیر فروم شد :)
- - - Updated - - -
شما که بیکاری و ...
بشین از اولین صفحه بخون :)
بعدشم شما که مال این سرور نیستی در مورد این تاپیک اظهار نظر نکن :)
سلام جسارت که هست اصلا واسه چی اومدی اینجا برو لیست فارم درست کن
پیمان من اکانت کی رو گرفتم خدا وکیلی تاریخ ثبت نام اکانت فروم منو ببین بعد واسه علیرضا رو ببین ببین واسه کدوممون قدیمی تره
یعد قضاوت کن شما هرچی بگی چشمه
بعدشم اینجا داعش حمله نکرده بد هست بچه ها فعالن حال بازی به همین فرومشه :D
پروفالمونو ببینی بعد نیست
Hawk زده پیمان شاتگان:D
سلام بر دوستان
من تازه امدم اینجا تا صفحه 47 رو خوندم وکلی حال کردم با پست فاتب عزیز!!!
این بمب ساعتیو خوب امدی دادا!!!! ولی بدونید اهل کل کل نیستیم و تو بازی حرفامونو میزنیم
انشالاه مثل c1 نشه همتون با هم حذف کنید فقط که این دفعه دنبالتون نمیایم اصلا
دوستان یه سوال الان واسه من پیش امده خیلی برام جالبه!
چه جوریه که ناتار های SW اینقدر منابع دارند؟
فکر کنم تولید ناتار های SW بیست برابر ساید های دیگست اخه از هر 4 تا ساید جاسوسی کردم هیچکدومشون اینجوری نبودن
عکس هارو خودتون ببینید متوجه میشید!
http://8pic.ir/images/whnaeylpepln16m7tf6z.png
http://8pic.ir/images/x8lim8ge63fk03f8mlss.png
http://8pic.ir/images/gq9fkw2tb54wxkkm7c9s.png
http://8pic.ir/images/j8fhm3x3b4cjkx96fq9w.png
http://8pic.ir/images/1i9qcx1qtoakallsnr2c.png
http://8pic.ir/images/w4at8bo2y3os22w63ki3.png
سلام
واقعا" عجیبه...با این تولید گندم در دهکده ناتارها دیگه مشکلی برای تامین گندم پیش نخواهد اومد...با اینهمه اسکاتی که روزانه از ناتارها میکشیم تا به حال چنین چیزی رو در شمالشرق و حتی جنوب شرق ندیدیم...اونهم دهکده ی ناتاری که پاک سازی شده و زیره اتکه...نسبت تولید گندمشون به بقیه منابع خیلی تو ذوق میزنه
این مسئله باید از طریق مدیریت پیگیری بشه چون به هیچ وجه قابل حضم نیست.
با سلام.
دوستان اول از همه در مورد ناتار...همتون ماشالا با سابقه اید و این چیزارو بهتراز من میدونید بنده به عنوان یه ریدر sw نظرمو میگم.والا تا اونجایی که من راید میدمو اسکات میکشم تاحالا با همچین چیزی برخورد نکردم!مگه اینکه این عکس مربوط به یه سرور دیگه باشه که منم الان میتونم لینک اسکات بذارم از یه ناتر با 2میل گنم!!!و مورد بعدی اینکه محمدجان شما که دیگه همه میدونن رو اکانت بمب هستی چرا اسم اکانتو فیلتر کردی؟!احیانآ نمیخوای بگی میخواسی اکت SecreT بمونه که؟:) ولی بازم من دارم از رو عدد ناتاری که ریپورت دادین تو لیست ناتارا دنبال این ناتار میگردم اگه پیدا شد و اسکات کشیدم شرایط مشابهی دیدم حرفتو تآیید میکنم!امیدوارم بعدآ نیای بگی ریدش کردم :)