نقل قول نوشته اصلی توسط M3nTaL نمایش پست ها
:|
خداییش فهمیدی خودت چی گفتی ؟
ببین ، وقتی نمیخواد تو سایدتون بمونه و مارو دوست داره تقصیر ما نیست .
وقتی شما روی اون اکانت لوگین داری . از کجا معلوم که خودت نامه رو نزدی ؟!
هرم زئوس رو ما کردیم دیوار ؟! عجبا !
تا حالا دیدین که ما همر رو دیوار کنیم . بجاش استفاده میکنیم . حداقل یه جا رو میزنیم که به درد بخوره
اکانت ما هم توی خاکستریه . پسورد گیر آوردی تعارف نکن و بیا بزن
مدل جدیده ، هر اکانتی که توی خاکستری باشه میشه از همرش استفاده کرد و بازی کثیف حساب نمیشه
والا بنده کاملا واضح گفتم صحبتمو حالا این که شما متوجه نشدید یا نمیخواید بشید بحثش جداست

همر اکانت Zeus Has Return رو بنده نگفتم زدیم تو دیوار و انکار نمیکنم رو چشمان از همر این اکانت استفاده شد و سعید قبل اینکه همر لانچ بشه رو چشمان هم از من اجازه گرفت و لانچ کرد و شما یکی از اکانت هاتون جانشینه اکانته Zeus Has Return بود و شما خودتون تی کی های اکانت mehdi74 رو زدید تو دیوار بعد گذاشتید گردن ما که ما زدیم اون اکانت رو در صورتی که اینچنین نبوده و کاتا هایه اون چشمان از جایه دیگه لانچ شده بوده و کاتا و هیروش 15 مین بعد تر از خالی شدن کتیبه لند میشدن )

بعد شمایی که میگی بنده نامه رو زدم میتونید نامه بزنید به مولتی هانتر و بگید آی پی های کسی که نامه رو زدن با آی پی های اکانت ما رو چک کنه و بهتون اعلام کنه که آیا نامه از ما بوده یا از کسه دیگه
شما اگه میدونستی پس اکانت رو بنده دارم 1% هم همچین حرفی نمیزدی تو نامه )

درضمن خطاب به اون قسمتی که گفتین اکانت شما هم خاکستریه و تعارف نکنیم و ... در اسرع وقت با ویلچر یه سر بهتون میزنیم ))