-

نوشته اصلی توسط
Arash :D
سر به سر این سهیل ما نذار :دی بچه خوبیه اذیتش نکن
)) والا کی 1 بدترین سرور زندگیم بوده ، ببین دیگه چه اوضاع بدی بود ، فقط به خاطر اینکه نگن در رفت موندم ، وگرنه همه اونایی که میشناسن میدونن من پلیر میدگیمم و اصن اندگیم و واندر رو دوس ندارم ، معمولا میزنم تو میدگیم تا تموم شه بقیه جاها و ول میکنم ، عشق منی تو ، کسی لیاقت نداره اونجا بزنیش ، دوس داشتی یه نامه بده هماهنگه ، تایم در میاریم با هم میریم میزنیم :دی
والا متای اینجا بی رو دربایستی بگم ، مصطفی رو من تو کی 1 وقتی صحبت کردم ، دیدم از سالیان قبل همبازی بودیم ، شاید باورت نشه ولی به طرز عجیبی حتی یه اکانت :دی یعنی تو یه سرور واسه یه مدتی رو یه اکانت با هم بودیم ! اول سرور هم مجید و ممد رضا ج.غ بودن به خاطر منصور مصطفی رفتن اونجا ، در واقع ش.غ هم زدنی نمیشد ، با علیرضا یه سری صحبت کردیم اوایل سرور که بعد خورد به زد و خورد اون سرور و علیرضا کار پیش اومد اونور نیومد و کلا در هم شد ، حالا شکر خدا متا هم که خوبه ، این دوستانمون هم زرنگ بودن ، گفتن نپ ببندیم کتیبه ها رو جمع کنیم ، بعد فهمیدیم همین داستانای دوس شدن رو با ش.ش هم دارن اعمال میکنن ، خلاصه دیدیم راه ش.ش که دوره ، اکانتClubs هم که دیدیم لیاقت نداره ش.ش بزنتش ، گفتیم لااقل یکی بیاد ج.غ رو بزنه دیگه دیدیم با فقط ج.ش مونده :| دیگه این شد که یه چکمه هم زدن و راه شوخی و باز کردن :دی مام دیدیم دست به مهره بازیه گفتیم یه کم اذیت کنیم ، خلاصه 2 3 تا ریز خفت زدیم از یه لیدر ، کپشو زدیم انبار بزرگشو زدیم ، بعد دیدی اومدن میگن مولتی و دفساز نزنین :| 32 تا عضو دارن و 15تا عضوشو 4تا ده یا کمتر دارن ، تقریبا نصفشون :دی خب اینا رو که منطقی نبود زدن ، خلاصه یه چند تایی زدیم بعد دیدیم یهو یه بنده خدایی که 30 کی تبرشم دیشب وسط انبار زدن خفت شد که من فک میکنم مثلا دفاع کرده چون 2کی کاتاشو جاخالی داد ، از تاپ کم کم داره میفته بیرو ، به این نتیجه رسیدیم که اسم اتحاد 3 اسطوره و مولتی ها بوده ، این جریان ویلچر هم مال این چکمه ما بود که زدن ، گفتن حالا نشونتون میدیم چکمه به چه درد میخوره ، چکمه ها رو بردن +300 :| از اون سمت میخوان بیان اینور احتمالا :دی
اینا رو گفتم که نبودی دلخور نشی اینجوریا شد ، ولی نمیدونم چه داستانیه که هر سرور ما از بدو استارت ترا با ج.ش درگیر بودیم
پ.ن : افشین جون ، میشه یه چکمه بزرگ بدی بهم

!؟ گناه دارما

(((
پ.ن : بد نیس قوانین رو مرور کنیم :دی
قانون اول رو میذارم مابقی با خودتون دوستان عزیز تاپ اسبق من :دی
§1 رمز اکانت، ثبت نام و مالکیت
هر بازیکنی تنها می*تواند یک اکانت در هر جهان بازی (سرور) داشته باشد.
با تشکر
مگه کسی میتونه منو ادیت کنه؟؟؟ اونوقت جاش رو مپ سوراخ میشه
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 0 پسندیدن, 0 نپسندیدن