سلام
آقا بحث چی میکنید ؟ zeus has return مال مانی بود مانی هم در اختیار من گذاشت منم سر حرفا و تهمتای خودوتون زدمش به ناتار نه به اکانت از اونورم اومدید یکی از اکانتامون رو با گلد تخریب کردید به جاش 200 تا گلد خریده بودید و کامل تخریب کردید ک مولتی هانتر گلد رو برگردوند و اکانت دوروزه برگشت به روز اول حدود 20 ک سرباز پیاده هم دیوار کردید که چیزی نگفتیم الان باز برید سراغ اکانت خریدن و گرفتن تو ساید sw مطمئن باشید من دوست و رفیق زیاد دارم توی ساید های se و ne که با یه تماس اکانتشوت در اختیارمه پس نکنید برادرا و با هم دوست باشید :دی
سعید
![]()
(((((((((((((((((((((((((((((((
- - - Updated - - -
والا کل این چیزایی که در مورد اکانت ها و کتیبه ها گفتی من یکی در جریان نیستم و اکانت منم 100% جانشین کسی نبوده !
بحث در مورد رمز خواستن ما از پلیر جنوب غرب بود که جوابتون رو دادم . حالا میگین کثیف بازیه اوکی . بزنین اکانت رو 0 کنین اگه احتمال میدین به ما پسورد میدن .
من همینجا میگ . از هر سایدی هر اکانتی بخواد با ما باشه ما با آغوش باز قبولش میکنیم :دی شما بگو کثیف بازیه . ما پول نمیدیم که بخریمش که بشه کثیف بازی . دوست دارن مارو . میخوان بیان
در مورد اکانت هم با ویلچر با ماشین با قایق با جت با ..... با هرچی میاین فقط با سرعت مطمعن حرکت کنین که اگه خوردین دیوار ضربه مغزی نشین
میخوام بدونم کی مورالش اندازه ماست که با لاست کم مارو بزنه !
تک ده رو میخواین چیف کنین ؟ کاتا کنین ؟ کراپ لاک کنین ؟ چیکار میخواین بکنین))
برین بشینین مورال حساب کنین ببینین اگه میصرفه بزنین مارو .
ما کلا آغوشمون بازه چه برا دشمن و چه برا دوست . یه همچین آدمای مهمون نوازی هستیم
- - - Updated - - -
راستی سعید جان . تو از خودمونم اکانت بخوایی میدیم بهت
اینقدر همه با هم بازی کردیم که دیگه به هرکی زنگ بزنیم و یا هرکی به ما زنگ بزنه نه نمیگیم و نمیشنویم![]()
اون اکانت نامه زده ما هم شرایط گفتیم :دی
الان من ترسیدم منو دعوت کن بیام یا نه اصلا یک اکانت بده بهم بیام اونطرف بازی کنم خدایش به داد من نمیرسن ویلچرم پنچر شده میفههههههههمین؟
انتخاب سریع یک انجمن

(((((((((((((((((((((((((((((((