سلام مجدد
آقا دمت گرم ، انبار رو 5 بار چرخوندین پس :دی یه سوال انبار کوچیکای متای شرق 5 بار چرخیده همه شون رو هم))) !؟
از این به بعد سیاست تارگت از فروم رو ادامه میدیم کماکان ، فقط فرقش اینه ریپلای در فروم نمیکنم و همین طوری جواب میدم تا باعث ایجاد شخصیت بزرگ کاذب نکنیم)))
عمو افشین آیا این دوستامون که اومدن ج.غ رو سوژه کردن هماهنگن با شما !؟ یعنی با اجازه شما دارن مزاح میفرماین یا حرکتشون انتحاریه)) !؟ مراقبشون باش دیگه :| مگه هم سایدیت نیستن :| مگه نباید هوای هم سایدی رو داشت :| این بنده خدا داره یه کاری میکنه انگاری از کپش نان کپشو میزنه که
))) افشین خدا بگم چی کارت نکنه :| انقد شوخی میکنی منم این طوری شدم دیگه کسی حرفم رو گوش نمیده :|
آقا یه سوال ، میگم ججوری شما میتونی گندم 140کی رو که رو مرتاض میشه 70 کی میدی :| ما تروپمون گندمش + هس باز میره رو لاست =)))) یا خدا من تا حالا این همه دف یه جا رو مرتاض ندیده بودم :| مرد مومن کپ من تروپ خودش بیشتر از اینه)))
اما یه سوال بزرگتر : آقا شما موش و عنکبوت نداشته واحه هات !؟ از کجا گیر آوردی اینارو))) میخوای بگی آزادشون کردی !؟ مگه گندم میخوردن این 2تا حیوون که آزاد کردی !؟ چون اگه 2تا دونه هم دف داشته باشن بالاخره قفس خرجشون کردی و چون گندم نمیخوره عقلانی نیس که آزاد کنیا
))) جدی جدی نکنه فتوشاپه =)))) !؟
پ.ن : ممد یه کم بچرخون ببینم این دوستامون انقدر ازت تعریف میکنن :دی راستی ، گویا سطح سرور به قول این دوستمون پایینه ، یه 100کی از این پیاده گولا رو بک بده :| چه خبره :| رو مرتاض 140کی دف هس کلا ، رو ما انقدر :| مگه ما درامدمون چیه :|
پ.ن : عزیزان ، تعدادی موش و عنکبوت از ده یکی از دوستان فرار کرده ، از یابنده خواهشمندم که سریعا تو قفس کنه برشون گردونه)))
پ.ن :ما فرض رو گذاشتیم بر اینکه فتوشاپ نیس :دی آیا لینک زیر در صورت بلند کردن کتیبه مرتاض به نفع مدافع هس یا مهاجم !؟ حالا اگه مهاجم بخواد اکانت رو بذاره رو حذف یا تروپشو دیوار کنه که دف بکشه یا بنا به دلیلی همرش بهه دردش نخوره چی :دی
http://dejkoob.ir/kirilloid.ru/warsi...s100,100,100i5
پ.ن آخر : مصطفی جون این چکمه که زدیو اگه دوس داشتی بگو بگم بچه ها ج.ش ببرن 300|300 ، تاکید داشتن نشونمون میدن به چه درد میخوره ، فک کنم الان میخوان چکمه رو بندازن تو نان کپ لیدرا ، که همر واندر زن رو لانچ کنن ، اگه شانسشون بد نباشه و واندر به راند 3 و 4 برسه ، الان اگه لانچ کنن احتمال داره تایم نگذره و بخوره به واندر))) آقا یه سوال ، مهاجرارو که فرستادی برن ده بزنن بعد چند هفته رسیدن !؟ قبل اینکه سرور شروع بشه فک کنم راهیشون کرده بودی =))))
با تشکر

))) !؟