نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 1572

موضوع: بحث و گفتگو پیرامون سرور l1.x

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Vikings نمایش پست ها
    خبر آمد خبری در راه است ...(علکی)
    به به بلاخره یه 4 تا حمله رو ما شد،

و اینگونه بود که چکمه کوچک و مرتاض منحصر به ج.غ منتقل یافت ...

پنج دور انبار بزرگ اینحا چرخید جاهای دیگه دور دوم سومه، احساس میکنم یکم سطح سرور رو بالا گرفتم و به بچه ها زیادی فشار آوردم :| وجدانم ناراحته خدایی علل خصوص خودم که تحت فشار تو 32 ساعت ردیفش کردم

یک خبر خوب هم برای دوست گلم ممد اینسومنیا که اکانت zeus has return رو گرفت و به گرفتنش افتخار میکنه، مبارک باشه پهلوون...
    در ضمن یکی گویا داره آبادیشو غارت میکنه نیزه دار بریزم دیگه

haj mamad.jpg

بدون شرح (تقدیم به رفقای اتحاد)

jange kochik 3kalepok.jpg

یاد حرف ممد افتاده بودم میگفت مرتاض رو باید دفشو داشت تا زد، دادا کافیه یا بیشتر بریزم ؟! بلاخره هر چی باشه تو استاد کتیبه جمع کردنی بهتر میدونی ؛

defence.jpg

فتوشاپه بابا نگاه نکن اینقدر lol

پ.ن؛ سوال هوش ؛
    آیا اگر 400 تا موج اتک در دسته های 20 تایی هر کدام با فاصله هایی کوتاه در برحه زمانی حدودا5 ثانیه روی اکانتی بخوره، طرف اینسرت میکنه ؟!
    نیازی نیست به خودتون فشار بیارید دوستان، نتیجه به زودی مشخص میشه

پ.ن؛ بازم میگم اگر ممد اینسومنیا هر سرور بره من باهاش میرم به شرط اینکه برا من هم کتیبه بگیره، چون کتیبه خوب جمع میکنه ، اصلا ممد کتیبه جمع کن معروفه

پ.ن ؛ آقا حرف از ویلچر و ... شده ، من پاپ بازم کشاورزی میکنم با بیل و کلنگ بیام عیبی نداره ؟

پ.ن آخر؛ بازم تاکید میکنم دفاع رو off 10% زدیم هر کسی خواست نامه بده گلد میگیریم دف میدیم هم به صورت پیاده هم سواره همه نژاد موجوده، سطح زره سازی هم 20 هست، اگر هیرو با 20% هجومی هم خواستید 30% قیمت افزایش پیدا میکنه، هر کسی بالای 100ک خواستید تخفیف میدیم ...

پ.ن؛ ما چرا کتیبه مخصوص واندر نداریم :| مسئولین رسیدگی کنند :|
    سلام خدمت شما دوست عزیز نمی دونم میلاد هستی یا یکی دیکه داداش همه حرف های شما درست جا به جا شده همه کتیبه ها 2 رفته نکران نباش بر میگرده متا یعنی همین تازه خبر نداری خود اس دبلیو روی ان دبلیو لاگین داره فکر نکنی بازیکن نداریما ، داریم ولی اگه سرور کی وان باشی یا بپرسی متا رو جوری بستیم که هر دو ساید دو طرف هسین اینجا هم همینه بازم میگم نگران کتیبه های ما نباش اگه یادت باشه این بیت شعر رو یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم نخور .

راستی 2 تا عکس واست میزارم خوت قضاوت کن در مورد جا به جایی فقط نگو واسه پلن این شکلی شده که اصلا باورم نمیشه خیلی زیاد جا به جا نشده مخصوصا جکمه ها نکنه اونور دف نیست اقایی که دف می فروشی یه کمکی به ساید و متا کن اینجوری نکنن

photo_2016-08-09_20-53-53.jpgphoto_2016-08-09_21-00-34.jpg

راستی علیرضا شرمنده کتیبه رو زدیم اما خودتم چگ کنی حتی یه فیک از خودم نیومد - یه چیز یادم رفت بگم پلن قبلی ده ما چیف نشد چون سرور مشکل داشت اما پلن قشنگی بود حتی اینسرت شکن و تایم بندی ممنون از زحمات بچه های سرور .

photo_2016-08-09_20-53-59.jpg

با تشکر
    G1:gorzii2
    J1:blueboy
    K1:mr.daner
    L1:man.j
    final:No00oBs
    k5:mage darim5x
    ir:man.j
    متضادترین قضیه دنیا اینه که:

حتی کسی که بخواد بفهمه بیشعوره ؛ باید شعور داشته باشه!!

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

آقا خوووووووو بیاین ببرین این بچه های ما دف داشتن زیادم داشتن ولی همشون عشق همرن مثل من که دف ساز نیستن گندم خور زیاد دارن نمی تونن تامین کنن اینه که باز رسیدن به من کشاورز پاپ باز فقط وقتی میاد ببرید حواستون باشه این کشاورزای ما با داس و بیل و ... اینا نریزن سرتون اخه یکم خشکسالی شده وحشی شدن به جان شما ....
    حالا بازم اگه دف خواستی بگو من دهقان فداکار زیاد دارم غذا هم کم می خورن فقط بربری تعارف نکن بدم بیاننننننننن؟؟؟؟؟/
    خلاصه سرورش که حال نمیده همین فرومش خوبه همینجا بگیم بخندیم کتیبه با هم رد و بدل کنیم از این جور کارا
    یه چیزی یادم اومد راستی این باطری گوشیت چقدر داغونه 2 تا عکس گرفتی 2% شارژ رفت حیفه اینجوری وسط پلن خاموش یهو باز کتیبه تون به فنا میره

3. تشکر SALT, WolFlanD, AnTizioNisT تشکر نمود
    پسندیدن shoshor, SALT, WolFlanD, AnTizioNisT پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeid.Italiano نمایش پست ها
    آقا خوووووووو بیاین ببرین این بچه های ما دف داشتن زیادم داشتن ولی همشون عشق همرن مثل من که دف ساز نیستن گندم خور زیاد دارن نمی تونن تامین کنن اینه که باز رسیدن به من کشاورز پاپ باز فقط وقتی میاد ببرید حواستون باشه این کشاورزای ما با داس و بیل و ... اینا نریزن سرتون اخه یکم خشکسالی شده وحشی شدن به جان شما ....
    حالا بازم اگه دف خواستی بگو من دهقان فداکار زیاد دارم غذا هم کم می خورن فقط بربری تعارف نکن بدم بیاننننننننن؟؟؟؟؟/
    خلاصه سرورش که حال نمیده همین فرومش خوبه همینجا بگیم بخندیم کتیبه با هم رد و بدل کنیم از این جور کارا
    یه چیزی یادم اومد راستی این باطری گوشیت چقدر داغونه 2 تا عکس گرفتی 2% شارژ رفت حیفه اینجوری وسط پلن خاموش یهو باز کتیبه تون به فنا میره
    به به سعید جان خوبی برادر شما دف داری بفرست رو کپ من از مهمون نوازیت هم ممنون یه امار بگیری همه کشاورزا بیل داس دارن اگه هم وحشی شدن نگران نباش ببندشون یه جایی اروم میشن کم کم میایم سراغشون راستی در مورد باطری گوشی که گفتی خدایی داغونه اما 9 مین وصل بود داداش 2 مین خوبه واسش تازه قرصاشو خورده بهتر شده .

با تشکر

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

5. تشکر BiG PaPaa, Saeid.Italiano تشکر نمود
    پسندیدن BiG PaPaa پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط shoshor نمایش پست ها
    سلام خدمت شما دوست عزیز نمی دونم میلاد هستی یا یکی دیکه داداش همه حرف های شما درست جا به جا شده همه کتیبه ها 2 رفته نکران نباش بر میگرده متا یعنی همین تازه خبر نداری خود اس دبلیو روی ان دبلیو لاگین داره فکر نکنی بازیکن نداریما ، داریم ولی اگه سرور کی وان باشی یا بپرسی متا رو جوری بستیم که هر دو ساید دو طرف هسین اینجا هم همینه بازم میگم نگران کتیبه های ما نباش اگه یادت باشه این بیت شعر رو یوسف گمگشته باز اید به کنعان غم نخور .

راستی 2 تا عکس واست میزارم خوت قضاوت کن در مورد جا به جایی فقط نگو واسه پلن این شکلی شده که اصلا باورم نمیشه خیلی زیاد جا به جا نشده مخصوصا جکمه ها نکنه اونور دف نیست اقایی که دف می فروشی یه کمکی به ساید و متا کن اینجوری نکنن

photo_2016-08-09_20-53-53.jpgphoto_2016-08-09_21-00-34.jpg

راستی علیرضا شرمنده کتیبه رو زدیم اما خودتم چگ کنی حتی یه فیک از خودم نیومد - یه چیز یادم رفت بگم پلن قبلی ده ما چیف نشد چون سرور مشکل داشت اما پلن قشنگی بود حتی اینسرت شکن و تایم بندی ممنون از زحمات بچه های سرور .

photo_2016-08-09_20-53-59.jpg

با تشکر
    اقا توی حیوانات مدافع دهکده مار و موش نیست با توجه به اینکه گندم مصرف نمیکنن میشه بگین کجا رفتن بعیده رفته باشن مرخصی نمی دونم چرا یاد نرم افزار فتوشاپ افتادم

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط changiz khan نمایش پست ها
    اقا توی حیوانات مدافع دهکده مار و موش نیست با توجه به اینکه گندم مصرف نمیکنن میشه بگین کجا رفتن بعیده رفته باشن مرخصی نمی دونم چرا یاد نرم افزار فتوشاپ افتادم
    سلام داداش اول میشه فتوشاپ رو بخش کنی بعد در مورد حیوانات خود مدافع توضیح میده به من گفت عروسی قهرمانش بوده همه رفته بودن عروسی .

اين ؛ كار رو سخت ميكنه !

8. تشکر sw team, BiG PaPaa تشکر نمود
    پسندیدن BiG PaPaa پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

خبر آمد.....

میگ میگ)
    ویرایش توسط sw team : 08-13-2016 در ساعت 12:28 AM دلیل: محمد باز رفتی ویلچر سواری:))

کلمات کلیدی این موضوع