سلام افشین ، خودتم میدونی چقدر عزیزی ، ولی دیدم بحث داره به حاشیه میره ! 2 تا مطلب :
1. از اونجایی که هم تو و هم علیرضا از عزیزانی هستین که هم تو بازی و هم بیرونش دوسشون دارم و دوس ندارم دلخوری ایجاد بشه ، یه کم رو راست باشیم با هم ! اول اینکه سر رفاقتی که داشتیم بدم نمیومد متا باشیم ، و 100% هر 3تامون میدونیم که چرا شدنی نبود ! بچه های ش.غ هم بالاخره هم دوستامون بودن ، هم شاید خیلی نزدیک ، واسه همین احساس کردم ، هر اتفاقی هم که بیفته همر از ش.غ سمت ج. بلند نمیشه ! پس این بود که نرفتم دنبال داستان و کلک مثه یه دوستیمون که با همه میخواست نپ ببنده همه رو بندازه به جون هم ( نمیخوام اسم ببرم ، این روزا انکار زیاد شده ، ولی منظورم شما و ساید شما نیس ) حالا این که میگیم دوست دارن بیان تو اتحاد ! فک کنم علیرضا به وضوح سرور 10 رو یادش هس ! قویترین ساید بازی nw بود ما تو ج.غ بودیم ! دقیقا اولین سرور زندگیمون که تو ج.غ رجیستر کردیم ! متا تقریبا 3 به تک شد ضدمون ! و ما هم ساید برنده نبودیم ، اکانتی بود با نام BeSt WarRioR هادی متال و علی بتن عزیز ( که هادی عزیزم افتخار داد کنارمون باشه این سرور ) !!! رو مرز ج.غ و ش.غ و 20 خونه تو خاک NW بود ! همین یه اکانت به خاطر رفاقت و همین علاقه قلبی ( که واقعا قلبی بود و نه از سر گند کاری ) اومد تو اتحادا ! ش.غ کلا دیوار شد و حذف کرد ، دید که میزدم چندتا از بچه های اون سرور اینجا هستن ، سوال کنی کامل در جریان قرار میگیری ، از علیرضای دوست داشتنی من بپرسی میگه 
حالا مسئله اینجاس ! واقعا حس نمیکنی کسایی هستن که نسبت به من علاقه قلبی دارن و خیلی اکانت های خوبی دارن و خیلی خوش قولی نشده در رابطه باهاشون و خیلی راحت میتونم این کاری که شما دوست داری انجام بدی رو من انجام بدم !؟
2. اما در مورد تک ده بازی کردن ! اون دوستیمون که مد کرد این چیزا رو تو ایران و الان خودش رو تا حدودی به خاطر استاد استاد گفتن عزیزان گم کرده ، الان دیگه خودشم به این نتیجه رسید که تک ده جواب نمیده ، اما در مورد مورال ، 7گانه و 3 گانه دفاعی ، به راستی راه حلش چیه !؟ یعنی اگه راه نداشت ، الان همه ما رو با یه ده زده بودن
))) در هر صورت ، هر کسی یه سبک بازی دوست داره و به نوعی محترم هم هست ! بستگی داره بخوای حال کنی یا برنده باشی ولی یه سوال ، اگه محاسباتمون اشتباه دربیاد 1% و باختیم ، لااقل یه لذتی برده باشیم ، حالا کاری به این ندارم که تک همر اگه بخوای نون بدی به خاطر محدودیت 5کی اتک از یه ده مجبوری ترویپ ریدر باشه ! یعنی مثلا رومن همرش سزاری نمیشه و گول هم کلا باید بره رو رعد ، مگر به مولتی بازی خوب
بگذریم بحثش اینجا نیس ، تمرکز رو بذار رو مطلب اول
پ.ن : اساطیر عزیز که از سبک پلن و بازی ایراد میگیرن ، رو چند روز تا حذف شرط ببندیم جیگرم

)) !؟
پ.ن اصلی : خیلی زودتر از اونی که فکرش رو کنیم دیر میشه ، کار به بازی ندارم در مورد کل زندگی میگم ، کاری نکنیم که فرداش بگیم کاش دیروز بود ! ( این جمله معمولا تو بازی پیامد خوبی نداره ولی اخلاقیه

))) )
پ.ن مرکزی

) : همکاران لطفا لیست علاقه مندان رو یادداشت کنن !!! ( افشین نمیشناسیم زیاد همو ، ولی به خاطر لحن یادداشتات و شوخیات و جنبه بالات دوست دارم ، علیرضام خودش میدونه ، دیگه گفتنی نیس )
با تشکر