نقل قول نوشته اصلی توسط Insomnia نمایش پست ها
والا بنده کاملا واضح گفتم صحبتمو حالا این که شما متوجه نشدید یا نمیخواید بشید بحثش جداست

همر اکانت Zeus Has Return رو بنده نگفتم زدیم تو دیوار و انکار نمیکنم رو چشمان از همر این اکانت استفاده شد و سعید قبل اینکه همر لانچ بشه رو چشمان هم از من اجازه گرفت و لانچ کرد و شما یکی از اکانت هاتون جانشینه اکانته Zeus Has Return بود و شما خودتون تی کی های اکانت mehdi74 رو زدید تو دیوار بعد گذاشتید گردن ما که ما زدیم اون اکانت رو در صورتی که اینچنین نبوده و کاتا هایه اون چشمان از جایه دیگه لانچ شده بوده و کاتا و هیروش 15 مین بعد تر از خالی شدن کتیبه لند میشدن )

بعد شمایی که میگی بنده نامه رو زدم میتونید نامه بزنید به مولتی هانتر و بگید آی پی های کسی که نامه رو زدن با آی پی های اکانت ما رو چک کنه و بهتون اعلام کنه که آیا نامه از ما بوده یا از کسه دیگه
شما اگه میدونستی پس اکانت رو بنده دارم 1% هم همچین حرفی نمیزدی تو نامه )

درضمن خطاب به اون قسمتی که گفتین اکانت شما هم خاکستریه و تعارف نکنیم و ... در اسرع وقت با ویلچر یه سر بهتون میزنیم ))
والا کل این چیزایی که در مورد اکانت ها و کتیبه ها گفتی من یکی در جریان نیستم و اکانت منم 100% جانشین کسی نبوده !
بحث در مورد رمز خواستن ما از پلیر جنوب غرب بود که جوابتون رو دادم . حالا میگین کثیف بازیه اوکی . بزنین اکانت رو 0 کنین اگه احتمال میدین به ما پسورد میدن .
من همینجا میگ . از هر سایدی هر اکانتی بخواد با ما باشه ما با آغوش باز قبولش میکنیم :دی شما بگو کثیف بازیه . ما پول نمیدیم که بخریمش که بشه کثیف بازی . دوست دارن مارو . میخوان بیان
در مورد اکانت هم با ویلچر با ماشین با قایق با جت با ..... با هرچی میاین فقط با سرعت مطمعن حرکت کنین که اگه خوردین دیوار ضربه مغزی نشین
میخوام بدونم کی مورالش اندازه ماست که با لاست کم مارو بزنه !
تک ده رو میخواین چیف کنین ؟ کاتا کنین ؟ کراپ لاک کنین ؟ چیکار میخواین بکنین ))
برین بشینین مورال حساب کنین ببینین اگه میصرفه بزنین مارو .
ما کلا آغوشمون بازه چه برا دشمن و چه برا دوست . یه همچین آدمای مهمون نوازی هستیم

- - - Updated - - -

راستی سعید جان . تو از خودمونم اکانت بخوایی میدیم بهت
اینقدر همه با هم بازی کردیم که دیگه به هرکی زنگ بزنیم و یا هرکی به ما زنگ بزنه نه نمیگیم و نمیشنویم
اون اکانت نامه زده ما هم شرایط گفتیم :دی