امیر خان بلو ،بهترین پلیر شمال غرب بودی و هستی تو برای اینکه سر حرفت وایسی چشت رو بستی رو همه چیز اما امیر جان رو حرفت با ما هم بودی ما اول سرور این صحبت رو کردیم بازیه پاک؟؟ مگه الان ناپاکیم من اول سرور هم بهت گفتم موضع من مشخصه میدونی چه اتفاقاتی اول سرور افتاد ما چرا آنجل رو زدیم آنجل و حباب تورو میزدن چون فکر میکردن اکانت من مولتیه جناب عالیه رضا دارکوب تو تلگرام هم همین حرفو به من زد میدونی چرا چون موافق ترین فرد با تو از اول سرور بودم کامل در اختیارت بودم و هستم واندرت رو یادت رفته کی یه تنه -۷ میل رو نگه داشت شب و روز از من خیانت دیدی من همون سرور همرم تو شمال شرق پارک بود یه نیمچه اعتباری اونور داشتیم اما امیر جان خودتم خوب میدونی ما همیشه از یه جا خوردیم باختیم اما سربلند، ما شدیم بد از دیدت اما همونایی که میگفتی به درد ما نمیخورن و دلشون یه جا دیگس شدن اسطوره برات شدی رفیقشون مگه نگفی سره ص ص اشتباه کردی آقای لیدر کی گفته الانم اشتباه نکردی پس دیگه این خبرا نیست ،جنگ شروع شد آقایون بیگ همر رو کنید ببینم چند مرده حلاجید ما هم شمشیر تیز کردیم برای جنگ ،جنگ قدیمیه والس و تری دات