نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen3x نمایش پست ها
اقای شانگفی اولا شما خودتو دخالت دادی
دوما شکسته نفسی نکنید رزمتون کامل بگین پس شما نبودین فینال قبل اکانت هلدریو حذف کردی؟؟؟؟
پست بنده درست متوجه نشدی بنده از کلمه یجورایی استفاده کردم یحتمل معنی این کلمه شما خوب نمیدونی
دقیقا میگم تو کارتون تک رو بودی اون زمانی که درگیر بودی با ج.غ ساید ما تو نپ بود با ج.غ البته واسه ریکاوری با این کارتون داشتین سایدو به خطر مینداختین
در مورد چیف واندری که واقعا دف نداشت هنر کردین.اتفاقا کارتون قشنگ که نبود خیلی زننده بود به قول دوالم هنر نیست به سایدی که 5 نفر کتیبه ندارن گلم چیف واندر یه دور میرم واست قشنگ یاد بگیری بری واسه دوستات تعریف کنی
بودن تو اتحاد برنده یا نبودنش واسه من مهم نیست مهم اینه بازیو اونطوری که دوست دارم تموم بشه 5سرور نرمال کامل بازی کردم هیچکدوشون تو ساید برنده نبودم اینم 6سرورش اما تا اخرش لذت بردم از بازی.چون من اینو به عنوان بازی نگاه میکنم نه چیز بیشتر.
یکی از قشنگ ترین پستا که خوندم پست ایدین عزیز بود
خیلی قشنگ گفت به هم توهین نکنید یه بازی بیشتر نیست.من شاید تو کل پستام کل کل داشتم اما بی احترامی نکردم به هیچ کس که اقای ایکس در میاد بهم توهین میکنه البته حقم داره از داغ شدن بیش از حدشه

یکی بیاد واسه اون دوستمون شفاف سازی کنه امیر تنها کسی که میخواست متا بشن ش.غ و ج.ش رفت دیگه هیچ کس تو این ساید دنبال متا نیست البته بهموقعش ما دنبال دفاع هستیم تو دژکوب البته کانال زدیم سرور 1000 ایکس .با اجازه ادمین بازی

سلام و درود بیکران خدمت برادران گلم

از دوست خوبمون که رویه اکانت محسن اگه اشتباه نکنم بازی میکنه معذرت خواهی شما رو بزرگوار بودید بزرگوارتر کرد. خودتون و آقا محسن در جریان هستید که بنده با مهدی لوسیفر و رضا خان چه مشکلاتی داشتم تو سرور قبلمون و از اون خیلی قبلتر دشمن خونی تویه بازی با شایان شانگفی بودم ولی خدایی الان با همشون دوستم ،خیلی هم دوستم . امیدوارم بحث بازیه بنده با شما که قبلتر دوست بودیم و به اپسیلون به مشکل خوردیم خیلی گرمتر از رفاقت با دوستان دیگر بشه .
آقا رضا شما فک کنم اشتباه میکنید واندر رو حتی 7 لول هم نیاوردم پایین 3 سطح بود . واصلا اون سرور فراموش شده اس برایه من با اینکه هنوز کسی تو این سایت رکورد همر بنده رو تو سرور نرمال نزده حتی یه لینکم ازش ندارم این نشون میده که بتاریخ پیوسته اون سرور برایه من . اما از یه معتمدی خبر رسید که شما گفتید چون استورم اینکار رو کرده دعوتشون نکنیم تو اتحاد یا هر طرز بیانی که خودتون میدونید ولی موضوع این بوده که تو دبلیو وان بنده به شما اتک دادم حالا چه یه لول چه 99 تا لول ، مهدی بلک هم منظورش این مهم بود که شما بد متوجه شدید یا بهتر بگم اصل بحثش اینه که بخاطره این موضوع بوده آیا ؟؟؟؟ ، که فکر کنم امیر سر این قضیه موافقت نکرده اونیکی پیشنهادتون که مسخره بوده رو نمیدونم .
این مسئله رو من اذعان میکنم و صحه بر حرف مهدی جان لوسیفر میگذارم . ساید شمال غرب دوست ما بوده و هست تا وقتی که خلافش نه از روی حرف بلکه با عمل اثبات بشه . همچنان بچه های اس ای سر قولو قراری که با امیرضا گذاشته اند هستند . اگر اگر و اگر اس ای صد کنه 20 تا جایه خالی طبق قرار ، برایه بچه های شمالغرب هست که وظیفه امون هست که عمل کنیم به قولمون . این نه جهت تطمیع شماست نه باجی که بخواهیم بدهیم تا شما ما رو نزنید یه وقت ، وظیفه امونه وظیفه که به حرفمون عمل کنیم.
محسن جان نامه شما رو ریپلی کردم و صحبت هام هیچ ربطی به صحبت های شما نداشت فقط و فقط به این خاطر اینکار رو کردم که میدونم که گوشتمو بخوری استخونمو دور نمیریزی . و این خواهش و تمنا و استدعایه عاجزانه رو دارم که فقط بیایم فروم بحث فنی کنیم که چهار تا پلیر آماتور بیان یاد بگیرن نه اینکه بگن چه خبره مگه جنگه واقعیه یا اینا با هم پدر کشتگی دارن مگه . اول از همه هم مشکل دار خودم بودم و عذر خواهی میکنم . اگر هم تصمیمتون براین شد که ما رو بزنید یا با هم نپی نداریم دوست داشتید بهمون بگید نداشتید نگید زمانی که واندرمون داشت 100 میشد بزنید که دیگه هیچ بحثی با هم نکنیم .

ممنونم از لطف بیکرانتون .