. سلام بر همه دوستان
گویا دیشب امیر عزیز نامه خداحافظی زده که بیشتر شبیه حکم محکومیت بوده تا نامه خداحافظی
و چون اسم بنده حقیر (اک BlackWhite) آورده شده لازم دونستم یکسری توضیحات رو بدم تا شفاف سازی بشه
قبلش هم اینو بگم همه مواردی که امیر توی نامش عنوان کرده درسته و حقیقت داره ولی همه حقیقت این نیست !
آقای امیررضا بلوبوی از ابتدای سرور بنا بر یک تصمیم شخصی و نه ساید تصمیم گرفتند که با ساید SW متا ببندند
موضوع به من و امثال من ابلاغ شد نه نظرخواهی !
علی الرغم میل باطنی و با توجه به اینکه اصلن خودمون رو آماده کرده بودیم برای درگیری با SW قبول کردم چون امیر گفت به نفع ماست همه بچه های ناراضی رو هم راضی کردم به این متا که روی همین قضیه برخی از دستم دلخور شدند و بازی رو رها کردند.
نتیجه تصمیم تک نفره آقا امیر این شد که SW به ما خیانت کرد!!!

ماجرا تکرار شد و این بار آقا امیر به تنهایی پا شد رفت طرف ساید Se همون سایدی که دنبال دسیسه جهت فروپاشی NW از داخل بود و از بازی کثیفش همین بس که توی فارم های NW دفاع میریختند تا جلوی همرساختن ما رو بگیرند.

اینبار NW چون آقا امیر توافق کرده بود نقش حامی SE رو برعهده گرفت و چند پلن مشترک با SEبر روی بازیکنان SW رفتیم در صورتی که ساید درگیر با ما NE بود و ما بخاطر حمایت از SE وارد درگیری با SW شدیم

آقا امیر یکم کم لطفی کردند که نگفتند اگر محسن Nobody نمیرفت برای صفر کردن همر alireza amiri الان دهکده همر آقا امیر صفر شده بود
همچنین اینم شاید یادشون رفته باشه که همر محمد Mr kianو BlackWhite روی اکانت Pejii دیوار شد
پس ما گرایش به سایدی که متا رو با ما برهم زد نداریم و زیر پرچم کسی نیستیم
نمونشم همرایی که کوبیدیم به SW
اما از طرف دیگه SE با ایجاد جنگ روانی بین پلیرها و کشوندن مسایل خارج از بازی به داخل بازی قصد ایجاد تفرقه در NW رو داشته که تا اینجا موفق شده

حرف من اینه تا زمانی که سیاست خارجی آقا امیر لطمه به انسجام ساید نزنه مختاره ولی وقتی جلسات گارنا یا هر قول قرارت آقا امیر یک نفره بوده بعد با نظر شخصیت یک عده مخالفت کنن محکوم بشن به کثیف بازی کردن یکم بدور از معرفته
وقتی ادامه همکاری با SE باعث بشه من پلیر NW که هشت ماه باهاش زندگی کردم رو توهین و تهدید کنم و نه اخلاقیات رو رعایت کنم و نه هدفم برد توی بازی باشه دوطرف قضیه رو باختم.

من ، رضا ، از اکانت BlackWhite بجز NW هیچ تعلق خاطری نسبت به هیچ ساید و لیدر و پلیری ندارم و تا امروز هیچ مذاکره و نامه نگاری و ... با لیدر هیچ سایدی در این سرور نداشتم

یک نکته بگم و دیگه وقتتون رو بیشتر از این نگیرم ،از نهایت همکاری بنده با آقا امیر همین بس که وقتی بحث واندر ها شد بهش گفتم مهم نیست واندر روی کدوم اکانت 100 بشه مهم اینه که توی خاک NW صد بشه و با وجودی که ایمیل اکانت L cid دست من نبود به هر زحمتی بود ایمیلش رو چنج کردم روی اکانت BlueBoy
از 2 روز پیش و قبل از اینکه اتک روی واندر ما لانچ بشه همه اختیارات و امکانات ساید در اختیار آقا امیر قرار گرفته
امیدوارم بتونه از پسش بربیاد و من رو شرمنده دوستانی که تا الان به من اعتماد داشتند نکنه
من دوتا راهکار به امیر دادم برای جلوگیری از درگیری و تفرقه توی NW
که یکیش به نظرش کثیف بازی اومد و یکیش هم مسخره و گفت حرف حرف من و باید بقیه سرکوب بشن !

بحث پیرامون اتفاقات این سرور زیاده و بصورت موردی هر سوال و ابهامی در ذهن دوستان باشه با کمال میل تا جایی که در توانم باشه شفاف سازی میکنم

سپاس
رضا