-

نوشته اصلی توسط
Prestige
. سلام بر همه دوستان
گویا دیشب امیر عزیز نامه خداحافظی زده که بیشتر شبیه حکم محکومیت بوده تا نامه خداحافظی
و چون اسم بنده حقیر (اک BlackWhite) آورده شده لازم دونستم یکسری توضیحات رو بدم تا شفاف سازی بشه
قبلش هم اینو بگم همه مواردی که امیر توی نامش عنوان کرده درسته و حقیقت داره ولی همه حقیقت این نیست !
آقای امیررضا بلوبوی از ابتدای سرور بنا بر یک تصمیم شخصی و نه ساید تصمیم گرفتند که با ساید SW متا ببندند
موضوع به من و امثال من ابلاغ شد نه نظرخواهی !
علی الرغم میل باطنی و با توجه به اینکه اصلن خودمون رو آماده کرده بودیم برای درگیری با SW قبول کردم چون امیر گفت به نفع ماست همه بچه های ناراضی رو هم راضی کردم به این متا که روی همین قضیه برخی از دستم دلخور شدند و بازی رو رها کردند.
نتیجه تصمیم تک نفره آقا امیر این شد که SW به ما خیانت کرد!!!
ماجرا تکرار شد و این بار آقا امیر به تنهایی پا شد رفت طرف ساید Se همون سایدی که دنبال دسیسه جهت فروپاشی NW از داخل بود و از بازی کثیفش همین بس که توی فارم های NW دفاع میریختند تا جلوی همرساختن ما رو بگیرند.
اینبار NW چون آقا امیر توافق کرده بود نقش حامی SE رو برعهده گرفت و چند پلن مشترک با SEبر روی بازیکنان SW رفتیم در صورتی که ساید درگیر با ما NE بود و ما بخاطر حمایت از SE وارد درگیری با SW شدیم
آقا امیر یکم کم لطفی کردند که نگفتند اگر محسن Nobody نمیرفت برای صفر کردن همر alireza amiri الان دهکده همر آقا امیر صفر شده بود
همچنین اینم شاید یادشون رفته باشه که همر محمد Mr kianو BlackWhite روی اکانت Pejii دیوار شد
پس ما گرایش به سایدی که متا رو با ما برهم زد نداریم و زیر پرچم کسی نیستیم
نمونشم همرایی که کوبیدیم به SW
اما از طرف دیگه SE با ایجاد جنگ روانی بین پلیرها و کشوندن مسایل خارج از بازی به داخل بازی قصد ایجاد تفرقه در NW رو داشته که تا اینجا موفق شده
حرف من اینه تا زمانی که سیاست خارجی آقا امیر لطمه به انسجام ساید نزنه مختاره ولی وقتی جلسات گارنا یا هر قول قرارت آقا امیر یک نفره بوده بعد با نظر شخصیت یک عده مخالفت کنن محکوم بشن به کثیف بازی کردن یکم بدور از معرفته
وقتی ادامه همکاری با SE باعث بشه من پلیر NW که هشت ماه باهاش زندگی کردم رو توهین و تهدید کنم و نه اخلاقیات رو رعایت کنم و نه هدفم برد توی بازی باشه دوطرف قضیه رو باختم.
من ، رضا ، از اکانت BlackWhite بجز NW هیچ تعلق خاطری نسبت به هیچ ساید و لیدر و پلیری ندارم و تا امروز هیچ مذاکره و نامه نگاری و ... با لیدر هیچ سایدی در این سرور نداشتم
یک نکته بگم و دیگه وقتتون رو بیشتر از این نگیرم ،از نهایت همکاری بنده با آقا امیر همین بس که وقتی بحث واندر ها شد بهش گفتم مهم نیست واندر روی کدوم اکانت 100 بشه مهم اینه که توی خاک NW صد بشه و با وجودی که ایمیل اکانت L cid دست من نبود به هر زحمتی بود ایمیلش رو چنج کردم روی اکانت BlueBoy
از 2 روز پیش و قبل از اینکه اتک روی واندر ما لانچ بشه همه اختیارات و امکانات ساید در اختیار آقا امیر قرار گرفته
امیدوارم بتونه از پسش بربیاد و من رو شرمنده دوستانی که تا الان به من اعتماد داشتند نکنه
من دوتا راهکار به امیر دادم برای جلوگیری از درگیری و تفرقه توی NW
که یکیش به نظرش کثیف بازی اومد و یکیش هم مسخره و گفت حرف حرف من و باید بقیه سرکوب بشن !
بحث پیرامون اتفاقات این سرور زیاده و بصورت موردی هر سوال و ابهامی در ذهن دوستان باشه با کمال میل تا جایی که در توانم باشه شفاف سازی میکنم
سپاس
رضا
اقا رضا من حافظه خوبی دارم یکم بر میگردم عقبتر
اولین شورایی که تشکیل شد من و پرهام و مبین بودیم و حتی با اصرار هم نخواستین بیایین توی شورا
بخاطر روابط عمومی خوب من تصمیم بچه ها این شد کارای دیپلماتیک رو من انجام بدم و پرهام و مبین گفتن هر چی تو تصمیم بگیری اینارو گفتم که بدونید وقتی شورا انتخاب میشه و تصمیمی میگیره بقیه باید تابع نظر شورا باشند
همون موقع جنوب شرق جنگ داخلی داشت و شمال شرق ساید ضعیف بازی بود و منم با صادق یه دوستی از قبل داشتم واسه همین با وجود اینکه به من گفته بودن شما اختیار کامل دارین باز هم با 2 نفر دیگه شورا مشورت کردم و با جنوب غرب متا بستم که در اخر به متا خیانت کردن {حالا شما بودی با کجا متا میبستی؟؟ شما که همین الان میگی اس ای کثیفه و از سرور قبل باهاشون مشکل داری ان ای هم که به حساب نمیومد. ممنون میشم جواب من رو بدید چون من با هرجا متا بستم به نظر شما اشتباه بوده تصمیمم !! با مولتی هانتر متا میبستم خوب بود؟؟؟:دی}
شما که میگی من سیاست ندارم به این فکر کردی که چرا بعد به هم خوردن متا با اس دبلیو ساید ما هیچ اسیبی ندید؟؟ مگه خود شما نمیخواستی بهد به هم خوردن متا با جنوب غرب بجنگی؟ یادت رفته من نذاشتم گفتم فعلا زمان خوبی نیست ضرر میکنیم اگه با شما بود که الان ان دبلیو تیکه پاره شده بود
حالا من چیکار کردم؟ نذاشتم با جنوب غرب درگیر بشید از این طرف هم با اس ای نپ بستم که تنها جبهه ای که باهاش باید میجنگیدیم ان ای بود که منم واسه اینکه بقیه تارگت نشن تنهایی خودم رو تارگت کردم و هر شب و هر روز داشتم میزدمشون . کلی کتیبه ازشون زدیم و فقط سود بردیم از جنگ با ان ای
بعد رفتن پرهام و مبین از سرور که دلایلش مشخصه واسه همه خود من اسم شما رو گذاشتم توی شورا حتی گفتی من حوصله لیدری ندارم که من گفتم تو کاریت نباشه فقط اسمت باشه در کنار من که همه بدونن با هم هستیم
سرور طولانی شده بود همه خسته شده بودیم که از اس ای پیشنهاد متا اومد که بازی رو زودتر تموم کنیم و واسه اینکه مخالفت خودمون رو با بازی کثیف {منظورم هک کردن اکانت های اس ای} جنوب غرب نشون بدیم واندر هر جا 100 شد یه اتحاد مشترک تشکیل بدیم متشکل از اعضای nw و se که من وارد مذاکره شدم . راند اول بود و واندر جنوب غرب پیشتاز از من رمر خواستن که من گفتم من این راند نمیتونم همر و رمر بدم واسه زدن واندر جنوب غرب ولی راند بعدی قول میدم که رمر میدم واسه زدن واندر جنوب غرب ولی این راند همر جنگی میدم که بریم از جنوب غرب همر 0 کنیم
بعد جلسه زنگ زدم بهت اقا رضا گفتم قضیه اینه اینجوری شد که به من گفتی هر جور صلاح میدونی حتی خوشت اومده بود از حرکتم (البته نا گفته نمونه قبل توافق یه جلسه هم داشتیم که به نتیجه نرسیدیم و اونم شما در جریانش بودین که چون من بازم تلفنی بهتون گفته بودم}
حالا این تصمیمات من چطور شد لطمه به انسجام ساید زده میشه توضیح بدین؟؟؟
اگر مخالف تصمیمات من بودین چرا طول این چند هفته ای که در کنار اس ای مشغول زدن جنوب غرب بودیم چیزی نگفتین اصلا چرا همون روز اول نگفتین؟؟؟
چرا مخالفتتون بعد از اینگه دعوای بین nobody و بچه های جنوب شرق داخل فروم سر مسائل شخصی و سرور های گذشتشون اوج گرفت شروع شد؟ ایا باید باور کنم که صحبت های محسن روی شما تاثیر نداشته؟؟؟
و یه مساله دیگه: همه شاهد بودین که جنوب غرب برد رو به ما تبریک گفت 48 ساعت مونده به 100 شدن واندر چه روی اکانت بلوبوی چه داخل فروم. چرا به یکباره 17 ساعت مونده واندر ما رو زدن؟؟هیچ به این فکر کردین که جنوب غرب وقتی دید میتونه از امثال nobody و شما همر بگیره واسه زدن اس ای به این فکر کرد که بازی هنوز تموم نشده و احتمال برد دارند واسه همین تصمیمشون عوض شد و واندر ما رو زدن در حال که چندتا همری که داشتن رو میخواستن بزنند روی ناتار و اس ای
به این موضوع فکر کردین که تاثیر اکانت nobody بعد تئافقات پنهانیشون با جنوب غرب چقدر تاثیر داشته روی عوض شدن تصمیمشون؟؟
و در مورد اینکه گفتین اکانت نوبادی رفتن واسه 0 کردن اکانت alireza_amiri تا من 0 نشم:: اول اینکه من اینسرت کرده بودم 0 نمیشدم ثانیا میشه بگین کی تصمیم گرفت علیرضا امیری رو قبل رسیدن 0 کنه؟؟؟دادش من کل پلن 0 کردن alireza_amiri رو خود من ریختم خود من بودم که کل اتکاش رو لانچ کردم که صفرش کنم اقا محسن تنها کاری که کردن این بود که زمانی که من اتک لانچ میکردم لطف کردن دهکده عوض نکردن که اتکا لانچ بشه!! حتی اگر همر هم نمیدادن بهم بازم میتونستم با پایین اوردن میدون تمرین خود بلوبوی 20 موج رو بزنم {جوری میگی نوبادی نذاشت 0 بشی انگار ما یه کار خطایی کردیم که اینا جور مارو کشیدن :دی همون علیرضا امیری اگر 0 نمیشد فردا روی خود نوبادی لانچ میشد پس الکی منت نذارین سر من چون کل ان ای رو با پلنایی که من ریختم نابود کردیم کل نان کپ هاشون رو من بودم که 0 کردم نه شما غیر از 3تا همری که darkoob دیوار کرد روی کدومتون اتک ریل اومد؟؟}
من نیازی ندارم خودم رو به شماها ثابت کنم چون عملکرد اکانت بلوبوی چه در این سرور چه در سال های قبل مشخصه
با تشکر
امیررضا بلوبوی
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 5 پسندیدن, 1 نپسندیدن