-
خوب بعد دو سه روز از حبس اومدیم بیرون
اول همه تبریک به به بچهای اسکری(مخصوصا رضا بلک وایت که انصافا دست تنها واندر چرخوند)
دوم هم به بقیه ساید که دور از جنگ اعصاب کل کل البته قشنگیش به همین چیزاست.که اگه نبودن بازی این اواخرش اینقدر جذاب نبود
اینم عکس واندر wonder.png
که فکر کنم زیر5نفر هستند کسانی که این عکسو ببیند یاد یکسری خاطره میافتن
میگن بازی به برد باختش قشنگه البته واسه شخص بنده به معرفتهایی بود که فهمیدم کیا دارن کیا ندارن.یه سری شناخت پیدا کردم از بعضی افراد که سعی میکنم نه تنها تو دنیای مجازی بلکه بیرونم هواسمو بهشون بدم
یه سری حرفاست که هنوز نزدم.
1:اقای شفنگی داداش تاحالا کجا بودی؟ تک رو بودی الان مشخص شد واندر کجا 100 میشه سری دویدی اومدی تو اتحاد برنده.خواستی مطعن شی قبلش حذف نمیکنه.راستی هنوز رزمه ندادی عزیز؟؟؟
2:اقای لوسیفر هنر کردی تو3 ماه با یونیک جنگ 400 ک دف کشیدی اینو واسه کسایی بیای اینطوری بگو که این چیزا واسشون تازگیدارن.بعدشم من از ج.غ دف میلیونیشون دیدم که حاضر بودن همشو بدن نه 200 ک بدن که بعدش سیاست بازی عوض شد سریع عکس العمل نشون بدن.یه جورایی حرکتتون محتاط کارانه بود.من یونیکهاشون دیدم که چیزی تو اس ای ندیدم اون یونیکی که هست با دروغ از شمال شرق گرفتین.به عبارتی ساید اس ای در حد هیچ کتیبه منحصری غیر چشمان مارلبرو نبوده(اونم چون مهدی روش بازی میکنه).این فیلماهم واسه من بازی نکنید من خودم سیاه بازم.با سیسات اومدین زیر پرچم ش.غ دیگه بهتر بحث فلسفی نکنید .راستی زیر پرچم ما تاحالا خوش گذشته بهتون؟؟؟هوا هم گرمه بگم بچه ها نوشابه باز کنن
3:ناصر خان دور از چیزایی که تو این مدت بهم گفتیم شما و سروش واسه من یکی خیلی عزیز بودی و خودتون وارد یه بحثی کردی که اصلا به شما مربوط نبود.بازم اگه بی احترامی کردم بهتون ببخشید.
4.امیر رضای عزیز تو تمام دوران زندگیت موفق باشی فکر کنم اینجا اخرین جایی بود که در کنار هم بازی کردیم بدون اینو بهت قول میدم اگه سرور بعدی جفتمون تو یه ساید بودیم دیگه نمیزارم این اتفاقا به وجود بیاد.در مورد لیدری اینو بدون تمام زحمات ساید تو تنها نکشیدی بقیه هم بودن که خیلی بیشتر توهم اذیت شدن تو این مدت.اما تا اینجا حرف حرف شما بوده.و خواهد بود واندر اندبلیو 100 میشه.درست بود هدفمون یکی بود اما راهمون جدا خیلی دوست داشتم در مورد تصمیمت فقط خودت نظر نمیدادی مشورتی میگرفتی
4.5 ورق خودم اقای مستر کیان یا بهتر بگم بابا بزرگ کل سرور از لحاظ قدمتش تو بازی ندیدم مثلش.یکدونه هستش.تنها کسی هم بود که اکانت نوبودی فارم شخصیش بود.(بیا کاتاهاتو وردار سرور تموم شد)تنها دلیل کوتاه اومدن هم نه واندر 100 کردن تو ش.غ بود نه صحبتهای لیدر کل بود(که جفتشون واسم مهم نیستن)
.فقط بخاطر رضاومستر کیان بود.
5.یه تشکر ویژه از دوالام(داداشام) میکنم که همه جوره کنارم وایسادن خیلی دوستون دارم.
6.در مورد اون تحلیل گرایی که میگن ج.غ همر نداره باید بگم شب دراز است قلندر بیدار.
ببخشید پستم یکم طولانی شد یه جورایی نامه خدافظی من بود(البته تو فروم جی وان)
ویرایش توسط mohsen3x : 05-04-2016 در ساعت 06:06 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 2 نپسندیدن