-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
اسم اکانت بنده شانگفی هست میتونید برید اکابر اگه خوندن بلد نیستید.احترام گذاشتن به دیگران برای آدم کسب احترام میکنه دوست عزیز الان کسی به شما نمیگه با مزه ای.
دوست عزیز به دو دلیل جواب ندادم این پستتون رو ،اول که خیلی برام مهم بود اینه که شما و من توی یه ساید هستیم وتا حالا ندیده بودم توی یه ساید همدیگرو وتخریب کنن. دوم این که گفته بودید این پست آخرتون توی تاپیک این سرور هست و درست نبود من چیزی بگم و شما چون حرف زده بودید که نمیاد این تاپیک نیاید جواب بدید به دور از جوانمردی بود که من میگفتم وشما مجبور بودید حرفتون رو بشکنید بیاید پست بذارید ولی گویا شما زیاد پایبند به حرفهای خودتون نیستید و علی رغم خداحافظی از این تاپیک باز هم اومدید پست گذاشتید.
درباره رزومه بنده شایان هستم پلیر اکانت شیر مازندران اولین بارم هست دژکوب بازی میکنم و تازه با این بازی آشنا شدم و تازه فهمیدم که 4جهت جغرافیایی توی این بازی هست و کسانی که توی یه جهت هستند علیه هم حرف نمیزنن.

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
کسی که با ساید خودش همکاری نمیکنه و ساید متا رو تهدید میکنه اصولا از بازی فید میشه چه بخواد چه نخواد، این بازی هم متای جنوب شرق و شمال غرب برنده خواهد شد، دیر و زود داره سوخت و سوز نداره نهایت ایشون بخوان 4تا اتک بدن به شما یا اکانت های شمال غرب و قاعدتا هم جلوزن جنوب غرب هستند چون همچین آدمی قابل اعتماد نیست برای هیچ سایدی که همری جلوش بره پس کسی که دوست داره زیر پرچم دیگران باشه و بیاد برای کسانی که 9ماه باهاشون بازی کرده کری بخونه همون بهتـر که بیاد 4تا اتک بده به خودی و یه رزومه خود زنی با خودش ببـره سرورهای بعد
سربلنـد،پیـروز دنباله دار باشید.
اقای شانگفی اولا شما خودتو دخالت دادی
دوما شکسته نفسی نکنید رزمتون کامل بگین پس شما نبودین فینال قبل اکانت هلدریو حذف کردی؟؟؟؟
پست بنده درست متوجه نشدی بنده از کلمه یجورایی استفاده کردم یحتمل معنی این کلمه شما خوب نمیدونی
دقیقا میگم تو کارتون تک رو بودی اون زمانی که درگیر بودی با ج.غ ساید ما تو نپ بود با ج.غ البته واسه ریکاوری با این کارتون داشتین سایدو به خطر مینداختین
در مورد چیف واندری که واقعا دف نداشت هنر کردین.اتفاقا کارتون قشنگ که نبود خیلی زننده بود به قول دوالم هنر نیست به سایدی که 5 نفر کتیبه ندارن گلم چیف واندر یه دور میرم واست قشنگ یاد بگیری بری واسه دوستات تعریف کنی
بودن تو اتحاد برنده یا نبودنش واسه من مهم نیست مهم اینه بازیو اونطوری که دوست دارم تموم بشه 5سرور نرمال کامل بازی کردم هیچکدوشون تو ساید برنده نبودم اینم 6سرورش اما تا اخرش لذت بردم از بازی.چون من اینو به عنوان بازی نگاه میکنم نه چیز بیشتر.
یکی از قشنگ ترین پستا که خوندم پست ایدین عزیز بود
خیلی قشنگ گفت به هم توهین نکنید یه بازی بیشتر نیست.من شاید تو کل پستام کل کل داشتم اما بی احترامی نکردم به هیچ کس که اقای ایکس در میاد بهم توهین میکنه البته حقم داره از داغ شدن بیش از حدشه
یکی بیاد واسه اون دوستمون شفاف سازی کنه امیر تنها کسی که میخواست متا بشن ش.غ و ج.ش رفت دیگه هیچ کس تو این ساید دنبال متا نیست البته بهموقعش ما دنبال دفاع هستیم تو دژکوب البته کانال زدیم سرور 1000 ایکس .با اجازه ادمین بازی
ویرایش توسط mohsen3x : 05-08-2016 در ساعت 09:34 PM
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن