نقل قول نوشته اصلی توسط lucifer نمایش پست ها
اخرین باره جوابه تو رو میدم چون در سطح من نیستی!! برو منچتو بازی کن بابا!!!
ژژژژژژژژژون بابا سطح .وقتی میگی تو 3ماه با جنگ یونیک 400 ک دف زدی.و دوتا همر واندر زن در حد همر کپ ما که 4 روز حنگ روش بوده براری میکنه دیگه حرفی واسه من نمیزاری که در مورد سطح بخوام باهات همکلام بشم.
چشم عمو منچم بازی میکنم شما فقط خون خودتو به جوش نیار.بابا سکته میکنی سر یه بازی
من موندم امیر چی جوری تو رو تحمل میکرده این سرور!!!
همونطوری که من شماها تحمل کردم تو این مدت
تو اصلا معنی متا و این حرفارو نمیفهمی بچه جان!!!
نه گلم نمیفهمم همین که بفهمون شما هستی بسمونه.هروقت فرق نپ و متا بفهمی منم معنی متارو میفهمم.
راحت بعد تا با ما میری با sw جونت حرف میزنی که واندر 100 کنین ما تو اتحاد نباشیم!!!!!
بنده صحبت نکردم کلش در حده یه پیشنهاد بود که خیلی ها موافق بودن.وفکر نکنم هیچ کس از شماها حق داره تو سیاست سایدمون حرف بزنه
میدونی چرا امیر قبول نکرد؟؟؟ چون مرده!!رو حرفش وا میسته!!
میدونم سر همین الان رو حذفه چون میدونه اخرش چی میشد نخواست شرمندتون بشه.
اما تو هیچی نیستی تو این بازی!!
خواهیم دید.
فقط مثل کلاغا قار قار میکنی!!!

جا پست دادن برو به کارو زندگیت برس!! هر وقت اراده کردی بکو بیگو برات بزنم فقط لطفا بعدش ببند دیگه حرف نزن!
جان تو نمیتونم ببندم.فقط دارم میخندم بزن راحتمون کن میخوای اصن رو من لانچ کن
nw ساید متا با منه نمیزنمش. خدارو شکر نیازیم نیست بزنمش انقدر که ایمر رضا گله!! به خاطر یه نخاله که کل سایدو نمیزنن. هر چی میخوای حالا پنگول بنداز ولی وقتی جوابتو میدم که به سطح من برسی. وقتی جواب میدم که مرد شدی نه الان.
راستی نویدم داره میاد این سرور!! یادته نویدو که؟؟؟؟ فینالووووو التماس دعاااااا و........
اولا در دهنو ببند از اول پست تا اخر پستت توهین کردی هیچی نگفتم(تو مجزای نوشابتو باز کنی خیلی داغ کردی).شما جواب منو ندی خیلی راحت ترم.
بعدم هی نگو میزنم میزنم عزیز در حدش نیستی بخوای بزنی(توبازی) همراتو نگه واندر بزنی نه مارو
.نوید؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون که حذف کرد از ترسش.اخی دلم واسش تنگ شده بود.
بگو چرا زودتر نیومدی عجبا.حیف شد به ته دیگ رسید.ایشالله سرور بعد.