-

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود مانی جان
من با کل پستت کاری ندارم چون توی سرور نیستم خبر ندارم ولی این نکتش برام جالبه که شما اینکا ر رو کثیف بازی میدونی
شما که قدیمی هستی چرا؟ سرور2 راند3 رفرنس بسیار خوبی هست برای هر چیزی که دوستان اینجا میخوان تجربه کنن چون همه این کار ها 6سال پیش اونجا شده.
اکانت پرشین گلف رو که یادته؟ اگه اون سرور بازی نکردی فرومش رو که خوندی حتما؟ اونجا شمال شرق توی جنوب شرق اکانت کشید بالا همر کشید دم کتیبه ها دهن جنوب شرق رو سرویس کرد توش پر دفاع کردن از شمال شرق، کلی همر جنوب شرق توش دیوار شد. این کارها علیه جنوب شرق باشه میشه کار حرفه ای ولی جنوب شرق این کارو بکنه میشه کثیف بازی؟
یا باز هم از همون سرور برات مثال میزنم اکانت Orehen برعکسش کن میشه چی؟ Ne hero توی جنوب غرب اکانت زد کشید بالا همون کاری که با جنوب شرق کردن با جنوب غرب هم کردن شما هم افتخارت اینه آی آر فقط شمال شرق بازی کردی و لیدر بودی این 2تا حرکت از جانب شمال شرق توی دو تا ساید رقیب انجام شده. کثیف بازیه یا سیاست؟
عین همین کار این سرور انجام شده توسط جنوب شرق توی جنوب غرب حالا این کثیف بازه یا سیاست. من نمیدونم میشه من رو راهنمایی کنید؟
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید
پی نوشت1: متاسفانه دوستانی که این سرور جنوب شرق دارن بازی میکنن بازیکنهای باسابقه ای هستند که فروم بازی بلد نیستن برای همین شما و دوستانتون یه ذره این بندگان خدا رو میندازین گوشه رینگ من خیلی سعی کردم پست نذارم توی سروری که بازی نمیکنم و اصولا بلد نیستم ولی یه ذره گاهی به قول خودتون و دوستانتون به آدم
فشار میاد حرف نزنه
پی نوشت 2: 60 بار خوندم جهت ها رو اشتباه ننوشته باشم مانی برام جغرافی تدریس کنه!

درود به شایان عزیز
در مورد اکانت persian golf اگه خاطرت باشه اکانتی بود که دهکده اولش تو شمال شرق بود به خاطر کمبود 15 گندمی و تراکم پلیر کپش رو 20 خونه تو خاک جنوب شرق زد ! از طرف شمال شرق هم کاملا کاور شد پلیرهاش هم بچه های اکانت no game هستن میخوای میتونم بگم بیان فروم پست بذارن
در مورد اکانت پویان عزیز ! از خودش هم میتونی خیلی راحت سوال کنی علت اینکه اون سرور شمال شرق پلی نداد چی بود! دقیقا هم جنوب غرب پلی داد یه کتیبه جنگ کوچیک هم از جنوب غرب کلین کرد تک هیرو برد شمال شرق که تیم لیدری شمال شرق بک داد به جنوب غرب ! اگه حرکتی بود که با برنامه شمال شرق بود هیچوقت اون کتیبه بک نمیشد ! هیچ استفاده ای هم چه از اول سرور چه وسط سرور چه آخر سرور بصورت کمک از جنوب غرب به شمال شرق نشد
این دو موردی که شما فرمودید شایان عزیز
مورد مهمتر
شایان جان هیچکس نمیتونه ادعا کنه هیچ حرکت خلافی تو سایدش انجام نمیشه ولی میتونه از ادامه اش جلوگیزی کنه و خسارتی که به ساید مقابل زده رو جبران کنه ! نه بگه میتونیم میکنیم ! این فرقه زمان قدیم و الان هست !
شایان جان پی نوشت هات رو هم خیلی دوست داشتم بهشون هم از طریق اپ ، اس ام اس و تلفن هرکدوم 6 رای دادم
شاد باشی
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
و در اخرین پست امشب اینم بگم مصطفی اراده کنه همه رو میخره ازاد میکنه . کمم دست جیبش نکرده . فقط اینجاس که بهت بگم بازیکنهایی مثل مصطفی
نباید از جیب خرج کنن . اینا از مغزشون خرج میکنن . و این فرق دیدگاه ماست. با من که رفیقه اما میگفت ماهی 10 میل بده تا بیام هم تقدیمش میکردم. پس سطحشو درک کن.
علی جان این آخرین پستی هست که ازت من نقل قول میکنم
چه تو فروم و چه جای دیگه ای هم در مورد بازی بحث یا گفتگویی ندارم با شما
ایشون که یک انسان هستن تو اسلام هم روایت داریم پیش خدا عزیزترین و مقربترین با تقوا ترین هستن این دو خط ینکه شما 10 میلیون دوست داری بدی ایشون باهات پلی بده یا هزار تومن ! ربطی به توانایی های فنی ایشون برای بازی نداره !
خیلی واضح هم براش نوشتم خودت هم الحمدالله قبول داری که یه هزار تومنی خرج بازی نکرده ایشون اون از سرور 5 و سرور 2 که ساسان ایلیدان خرج اکانتشو میداد ایشون دهکده آپ کن بود این هم از اینجا که دوال اکانتت هست ! کسی که گنده تر از دهنش حرف میزنه میگه اکانت تو شمال شرق میخریم صاحبش رو هم میخریم یا عرضه داره یه فیش 10 هزار تومنی از هزینه گلد تو این سرور از حساب خودش میده یا زیپ دهنش رو میکشه
خوش باشی
ویرایش توسط partizan : 03-27-2016 در ساعت 04:06 AM
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 4 پسندیدن, 0 نپسندیدن