-

نوشته اصلی توسط
partizan
اینکه کلا همیشه هول میشی ! بعد پشیمون میشی ! چیز تازه ای نیست ! ما که عادت کردیم
من که یه بار به زبان شیرین پارسی که زبان رسمی کشور عزیزمون هست هم بهت توضیح دادم من تو ای ار شمال شرق بودم همیشه ! بعید میدونم اون سرورها شمال شرق راهت داده باشن !
هرچند لیدر کل جان سرور 12 ایران که نصفه کاره موند ! الان دوال هستی دیگه ؟؟؟ دوال عزیز ! به پا مثل سرور 2 از اکانت نندازنت بیرون به جرم فروش و لو دادن پلن های والس ! بسه یا بقیه شاهکارات رو هم بگم ؟؟
پول داریم نه گلم ! علی پول داره ! شما اینقدر توهم نزن ! علی پول داره دوست داره خاصه خرجی کنه بجا اینکه یه نفره بازی کنه دوست داره 40 نفر رو ببره رو اکانتش هر دهکده اش رو 4 تا مثل تو براش مواظب باشین نوش جونش ! (الان این پست رو داری میخونی منابع سرریز نشه رو فیدر شماره 8) شما پرینت حسابت رو بیار تا قبل از این تاریخ یه دونه تراکنش ! 10 هزار تومنی برای این سایت داشتی ! هرچی میگی درسته وقتی این بضاعت رو نداری کلا حرف از پول و ... صاحب اکانت میخریم نزن !
گلم ، نازنینم یادم رفت بقول سندی ! عیب طرف رو گفتی هنرش نیز بگو ! همین که واندر شمال شرق رو کلین نکردید اسمش رو هم نذاشتید به احترام جنوب غرب بر پا نشون میده در تعطیلات بیکار نبودی و جهت یابیت خوب شده ! ولی باز از تمرین و ممارست فاصله گرفتی جنوب شرق و جنوب غرب رو اشتباه گرفتی
تمرین کن موفق میشی خدا رو چه دیدی شاید این سرور ته مونده گلد علی بود سرور 1000 ایکس رفتی لیدر کل شدی اکانت ساختی واسه خودت 3 دهی حالش رو بردی دی
من از تو بخدا هیچ توقعی رو ندارم همین که تنت سالم باشه تمرین کنی جمع و تفریق رو یاد بگیری تو نگارش فارسی مشکل نداشته باشی خدا رو شکر میکنم
اصولا بهت حق میدم ! کافر همه رو به کیش خود پندارد ! من پسورد اکانتی هم دستم بیافته به صاحبش میگم پسورد رو عوض کنه نه اینکه کارهایی که شما تو حیطه تخصصت هست رو انجام بدم ! جایی آموزش کثیف کاری خواستن بکنن حتما رفرنس میدم ازت استفاده کنم
آقا تو کلا خیلی باحالی ! دوستان بشنوید یاد بگیرید از لیدر کل سرور 12 ! و ساپورت ایران لول !!! موردی نداره اکانت تو ساید دیگه آپ کنید وای دلم
باهات واقعا موافقم این پست رو در حالت عادی ندادم ! واقعا اندوهگین شدم که ما با کیا تو این سرور داریم میریم سیزده به در!
مورد بعدی
استاد سابقه !
لیدر کل جان ! سرورها رو اینجوری میگن سرور1 راند یک ، سرور 1 راند دوم ! تقصیر هم نداری تنها سروری که دیدی ظاهران سرور دوازده بوده ! کنتور هم نداره که
ماشالله تو این دنیای مجازی همه هم کینگ هستن ! ایشالله این سلطان بودن تو دنیای مجازی باعث بشه تو دنیای واقعی هم دستتون تو جیب خودتون باشه
اتحاد کلاسیک ؟ تو لیدر کلش بودی؟ یعنی سرور دو انداختنت بیرون به جرم فروش و لو دادن پلن و تارگت ! بعد رفتی دات کام ! شدی لیدر باشه تو راست میگی
آخرش نگفتی لیدر خوب چه لیدری هست ؟ از اول لیدر قبولش داشته باشن ؟ سمت چپ ؟ راست ؟ بالا ؟ وسط؟
و در اخرین پست امشب اینم بگم مصطفی اراده کنه همه رو میخره ازاد میکنه . کمم دست جیبش نکرده . فقط اینجاس که بهت بگم بازیکنهایی مثل مصطفی
نباید از جیب خرج کنن . اینا از مغزشون خرج میکنن . و این فرق دیدگاه ماست. با من که رفیقه اما میگفت ماهی 10 میل بده تا بیام هم تقدیمش میکردم. پس سطحشو درک کن.
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
ShayaN_ShangFei
درود
ماهان جان
فینال قبل هم از اکانت های جنوب شرق روی اکانت شما دفاع بود حالا اسم نمیارم کیا بودن که خودت بهتر میدونی. در نهایت هم که اون اکانت ها توی اتحاد برنده سرور قرار گرفتند.
چطور شما میتونی دفاع بگیری از جنوب شرق و میشه مرام ومعرفت اینجا میشه کثیف بازی؟
درود مانی جان
من با کل پستت کاری ندارم چون توی سرور نیستم خبر ندارم ولی این نکتش برام جالبه که شما اینکا ر رو کثیف بازی میدونی
شما که قدیمی هستی چرا؟ سرور2 راند3 رفرنس بسیار خوبی هست برای هر چیزی که دوستان اینجا میخوان تجربه کنن چون همه این کار ها 6سال پیش اونجا شده.
اکانت پرشین گلف رو که یادته؟ اگه اون سرور بازی نکردی فرومش رو که خوندی حتما؟ اونجا شمال شرق توی جنوب شرق اکانت کشید بالا همر کشید دم کتیبه ها دهن جنوب شرق رو سرویس کرد توش پر دفاع کردن از شمال شرق، کلی همر جنوب شرق توش دیوار شد. این کارها علیه جنوب شرق باشه میشه کار حرفه ای ولی جنوب شرق این کارو بکنه میشه کثیف بازی؟
یا باز هم از همون سرور برات مثال میزنم اکانت Orehen برعکسش کن میشه چی؟ Ne hero توی جنوب غرب اکانت زد کشید بالا همون کاری که با جنوب شرق کردن با جنوب غرب هم کردن شما هم افتخارت اینه آی آر فقط شمال شرق بازی کردی و لیدر بودی این 2تا حرکت از جانب شمال شرق توی دو تا ساید رقیب انجام شده. کثیف بازیه یا سیاست؟
عین همین کار این سرور انجام شده توسط جنوب شرق توی جنوب غرب حالا این کثیف بازه یا سیاست. من نمیدونم میشه من رو راهنمایی کنید؟
سربلند،پیروز ودنباله دار باشید
پی نوشت1: متاسفانه دوستانی که این سرور جنوب شرق دارن بازی میکنن بازیکنهای باسابقه ای هستند که فروم بازی بلد نیستن برای همین شما و دوستانتون یه ذره این بندگان خدا رو میندازین گوشه رینگ من خیلی سعی کردم پست نذارم توی سروری که بازی نمیکنم و اصولا بلد نیستم ولی یه ذره گاهی به قول خودتون و دوستانتون به آدم
فشار میاد حرف نزنه
پی نوشت 2: 60 بار خوندم جهت ها رو اشتباه ننوشته باشم مانی برام جغرافی تدریس کنه!

شایان جان با تشکر از پست فنیت.
باور کن خیلی خوشحال شدم الان که فهمیدم Real ShangFei هستی.
موفق و پیروز باشی
-
محبوبیت کاربر - 8 تشکر, 8 پسندیدن, 0 نپسندیدن