نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 745

موضوع: نقد و بررسی سرور i3

Hybrid View

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

با سلام مجدد :
    چند نکته لازم به ذکر دونستم که باید عرض کنم :
    1- تبریک میگم به ماهان که جوری بچها رو شستشو مغزی میده...که یک سری جوری بازیچه میشن که دیدگاه ادم رو نسبت به خودشون جوری میکنن که ادم پشیمون از سلام روز اولش میشه.
    2- تشکر میکنم از هم سایدی های عزیزم .که بازیچه دست یک سری نشدن و من فرق رو در رنج سنی میبینم خارج از رفقای قدیمی که در هر شرایطی متحدیم.
    3- از همین تیریبون اعلام میکنم : تمام کسانی که بچهای SE این سرور رو برای سرورهای اینده تهدید میکنن بنده به همراه تیم محترم تا روزی که این دوستان هستن در خدمتشون هستیم و با تمام وجود پا رفیقامون وا میستیم
    4-دوستانی که اوازه کثیف کاریشون دنیا رو برداشته که دیگه نباید بیان به ما گیر بدن. اقا اگر امارایه شما به گوش ما میرسه بس که دل شیکوندین و دشمن دارین که به چشم دوست کنارتونن و اب میخورین میزارن کف دست ما چون منتظر همچین روزی بودن. چرا هر کی شنید تیم اومده جلوتون اومد تو se کمک ساید؟؟؟
    5- شده تمام زندگیم بره به فنا اینجا تا تهش میمونیم و ضعیف کشی و همر بی رم لانچیدنو اکانت مردومو گلد دان کردنو وعده های تو خالی و دل بچها رو شیکوندن کمتر بشه انشالله...
    سرور اخر عمرمو تبدیل به استارت دوباره کردید.
    باشد تا رستگار شوید...

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها
    با سلام مجدد :
    چند نکته لازم به ذکر دونستم که باید عرض کنم :
    1- تبریک میگم به ماهان که جوری بچها رو شستشو مغزی میده...که یک سری جوری بازیچه میشن که دیدگاه ادم رو نسبت به خودشون جوری میکنن که ادم پشیمون از سلام روز اولش میشه.
    2- تشکر میکنم از هم سایدی های عزیزم .که بازیچه دست یک سری نشدن و من فرق رو در رنج سنی میبینم خارج از رفقای قدیمی که در هر شرایطی متحدیم.
    3- از همین تیریبون اعلام میکنم : تمام کسانی که بچهای SE این سرور رو برای سرورهای اینده تهدید میکنن بنده به همراه تیم محترم تا روزی که این دوستان هستن در خدمتشون هستیم و با تمام وجود پا رفیقامون وا میستیم
    4-دوستانی که اوازه کثیف کاریشون دنیا رو برداشته که دیگه نباید بیان به ما گیر بدن. اقا اگر امارایه شما به گوش ما میرسه بس که دل شیکوندین و دشمن دارین که به چشم دوست کنارتونن و اب میخورین میزارن کف دست ما چون منتظر همچین روزی بودن. چرا هر کی شنید تیم اومده جلوتون اومد تو se کمک ساید؟؟؟
    5- شده تمام زندگیم بره به فنا اینجا تا تهش میمونیم و ضعیف کشی و همر بی رم لانچیدنو اکانت مردومو گلد دان کردنو وعده های تو خالی و دل بچها رو شیکوندن کمتر بشه انشالله...
    سرور اخر عمرمو تبدیل به استارت دوباره کردید.
    باشد تا رستگار شوید...
    5-جدی بازی کن بازیو جدی نگیر
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

3. تشکر partizan تشکر نمود
    نپسندیدن V A H ! D, P . O . M . S نپسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 0 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Shaniz نمایش پست ها
    5-جدی بازی کن بازیو جدی نگیر
    5 داشت به چه گندگی این که گفتی 6 بود . بعد از 4 .6 نیست پس چنده؟

5. تشکر V A H ! D, ali 2113 تشکر نمود
    پسندیدن fereidoon, V A H ! D, ali 2113 پسندید

محبوبیت کاربر
    یاد شده
    در 1 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط َAli_KinG_sE نمایش پست ها
    5 داشت به چه گندگی این که گفتی 6 بود . بعد از 4 .6 نیست پس چنده؟
    این توی جواب 5 بود
    در مورد اکانت لجند سرور فینال هم حتما یه حرفی برای گفتن داشته که اینطوری تعریفشونو کردم! صرفا پاپ بازی به هیچ دردی نمیخوره هممون هم میدونیم

- - - Updated - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط ShayaN_ShangFei نمایش پست ها
    درود

دیدم کارم بی ادبیه پست رو حذف کنم و توی دلیل حذف جواب بدم لذا پست میذارم.

ماهان جان شما آدم با هوشی هستید و خواستید با اسم اوردن اکانت خشکبار من رو در مقابل ایشون قرار بدید من اونو بکوبم اونم بیاد منو بکوبه و کار شما ماست مالی بشه.

من فقط یه سوال ساده دارم

از اکانت های جنوب شرق دفاع روی اکانت شما بود یا نه؟ رفاقتی بود؟ پس 3تا اکانت آخر سرور توی اتحاد برنده چه میکردن؟ میگیم اینجا علی گلد داده خوب اونجا هم فکر کنم جایزش 600 تا گلد بود و عکسی که شما از علی گذاشتید 533 تا گلد بود یعنی علی 67 تا گلد بدهکاره هنوز!

2تا اکانت حشکبار و مریم بیرون بودن از اتحاد و کاری ندارم خشکبار یه مقطع شورای لیدری بود.، یه بنده خدایی (خیلی فکر کردم اسم اکانت یادم نیست، یه دوستی بود با لهجه شیرین آذری که میگفت 2میلیون تومان گلد خریده و به همه گلد میده)که تا 10 روز قبل حذف من توی اتحاد بود و دفاعش کامل روی استورم بود و فلفلی. چطور فلفلی لینک سبز صفر شد و استورم لینک سبز چیف؟ اون موقع من هنوز حذف نکرده بودم ولی دفاع اون اکانت 3روز قبل زدن استورم بک شد ازش واون اکانت هم توی اتحاد برنده بود آخر سرور.

اما من نمیگم شما کثیف بازی کردی ، میگم بازیکن با دوستش حرفش شد دفاع رو بک داد و شما هم جاسوسی کردی دیدی دفاع روش نیست زدی ،به طور اتفاقی تقارن زمانی پیدا کرد.

من اما همکاری یه اکانت در یک ساید با ساید دیگه رو میگم بی عرضگی لیدر که توانایی جمع کردن سایدش رو نداره. من هم هر چند که لیدر نبودم فینال قبل ولی عرضه جمع کردن پلیرامو نداشتم وحذف کردم رفتم ولی به هیچکدومشون تهمت نزدم که به عمد جو جنوب شرق رو خراب کردن و کثیف بازی کردن.

همه جای دنیا منهای ایران رسمه وقتی توی یه سازمانی گند میخوره ،بالاترین مقام اون سازمان استعفا میده من هم اون سرور سایدم گند زد با این که بالاترین مقام نبودم استعفا (حذف اکانت)دادم. یعنی ضعف خودم رو پذیرفتم و بابت این شهامتم به خودم تبریک میگم.

شما هم اگه نمیتونی سایدت رو جمع کنی و بازیکن هات دارن میفروشن( از دیدگاه خودت) و بهت خیانت میکنن بکش کنار از لیدری و بذار کسی که میتونه سایدت رو جمع کنه لیدر باشه . اگر هم میتونی جمع و جورشون کنی که بهت خیانت نکنن بسم الله جمعشون کن، این همه عجز و لابه نداره که.

سربلند،پیروز ودنباله دار باشید.

پی نوشت: مانی خدا لعنتت کنه هر یه جمله رو هی میخونم ویرایش میکنم میرم جمله بعد نصف چیزایی که میخواستم بنویسم یادم رفت بس که ویرایش کردم آقا معلم
    شایان جان مثل اینکه ماهان اون سرور خود شمارم خریده بود که همرت لینک سبز پرید
    بعد توی همین کشورای خارجی استعفای آبدارچی به چه دردی میخوره وقتی رئییس استعفا نده؟

پ.ن : جوهر پس دادن خودکار به چه کار آید؟
    زندگی واسه من یه پنج برعکسه نصف ماله من نصفش در دسته کسیه که منو کشت و گذاشت جلوم یه ره در بسته

کلمات کلیدی این موضوع