-

نوشته اصلی توسط
Shaniz
نصف بیشتر پلیرای ساید SE که 3ایکس باز هستن هنوزم که هنوزه خارج بازی رفیقیم چه آخر بازی برنده ما باشیم چه Se !
پس با این حرفت اگه اختلافیم وجود داره بیشترش نکن! هر حرفی داری با مدرک بزار ! با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمیشه
پ.ن :
پلن مبین دیگه جیه ؟ ! جریانش چیه؟ بیشتر توضیح بده
داداش گلم مدرک بالاتر از این که اکانت power of mind که میگوفتین دسته ماس زده واندر برا NE کلین کرده . پس دمم گرم . اقا مهدی توجه داری شما!!!
تمام تحمتهای دیگه هم که میزنید مثل همین بی اساسه. فکر نمیکردم اینقدر زود خودتون لو بدین!
باقی حرفامم مثل همین دونه دونه ثابت میکنم.
اکانت تروریستم دستتونو رو میکنم . جوری خالی بستین بچها خودمونم دارن قبول میکنن که شما راست میگفتین اما به همه ثابت میشه.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
مبین هم که گفتم پلیر اکانت power of mind رفیق 6 ماهان جانه. بازم بگم؟
Ali_KinG_sE
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
داداش گلم مدرک بالاتر از این که اکانت power of mind که میگوفتین دسته ماس زده واندر برا NE کلین کرده . پس دمم گرم . اقا مهدی توجه داری شما!!!
تمام تحمتهای دیگه هم که میزنید مثل همین بی اساسه. فکر نمیکردم اینقدر زود خودتون لو بدین!
اکانت تروریستم دستتونو رو میکنم . جوری خالی بستین بچها خودمونم دارن قبول میکنن که شما راست میگفتین اما به همه ثابت میشه.
Ali_KinG_sE
یعنی حال میکنم هر جا کم میاری میچسبونی به ما :*)))
همچنان خیلی باحالی داش علی 11کی گلد شما روی اون اکانت بوده به زودی عکس انتقالی اون اکانت هم میذارم همینجا
IRX 2 : Hellseeker
IRX 3 : Hellseeker
IRX 4 : Hellseeker
IRX 5 : Hellseeker
IRX 6 : Hellseeker
-
محبوبیت کاربر - 3 تشکر, 3 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hellseeker
همچنان خیلی باحالی داش علی 11کی گلد شما روی اون اکانت بوده به زودی عکس انتقالی اون اکانت هم میذارم همینجا

منتظرم سخت. 1 دونه گلدم اونجا نتونستی ببری از من =)))
اینو یادت نره تو اکانت منم هیستوریش هست و قابل دلیت هم نیست.
اگه بدون فوتوشاپ مدرکی اوردی من دیگه حرفی ندارم .
فقط ماهان جا منتظرم . یادم نمیره و هر روز یادت میندازم که فراموش نکنی.
دیگه یواش یواش داری کاری میکنی تا اخر سرور صبر نکنم برا رو کردن یک سری ماجراها...!
خوش باشید
-
محبوبیت کاربر - 4 تشکر, 4 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
Hellseeker

2روز اینجا نبودم جناب پلنررررر 650 تشریف آوردن : )) ببین، به من بگن 11 کی گلد بده هلسیکر رو بهت بدیم نمیدم بهشون چون ارزش نداره، اگه میگفتی یه پک 100 تایی شاید میدادم، این جوسازی ها رو وقتی باید میکردی که همر power of mind نمیرفت WW کیلین کنه، اون عدد تو تاپ هجوم سند خیالبافی های تو هست.
dasd2.jpg
در مورد اکانت تروریست هم اومدی نطق کردی و سند سازی کردی، اگه 1% هم تو راست بگی، ببین باز خوبه ما شرف داریم اگه اکانت دستمون بیفته، فقط دفاعشو میفرستیم برای خودمون، نه مثل تو که اکانت علی 2113 افتاد دستت اومدی دفاعشو بک کردی بعد پشت سرش از اکانت لیدری (!!!) ویو لانچ کردی روش و اینسرت شدی !! ببین چقدر طرف باید توب باشه ! دهکده بزنی بغلش، پسووردشو بزنه بیاد دفاعارو بک بده بازم نتونه صفرش کنه !!!
اون موقع یادته نامه دادی و گفتی همینی که هست ؟؟ بعد تو اومدی از بازی کثیف و شرافت حرف میزنی ؟؟؟ : )))
پ.ن: ینی اگه ما الان واندر نمیگفرتیم کی به SW و NE یاد میداد الان باید واندر بگیرن ؟؟؟ : )) تقلید تا چه حد آخه : )) کلا طرف نشسته ببینه SE چیکار کرد بعد ....
پ.ن: قابل توجه اون بابایی که عکس آواتارش هم مثل همرش فتوشاپه ، وقتی گفتم سطح فکرش برام جالبه با نامه ای که زده بعد اومد حاشا کرد، حالا سندش:
(ویرایش توسط MOD UnderTakerl )
اول سرور دیدی طرف نوبه نامه میده بیا برای من دفاع بساز اگر نه من میزنمَت ؟! این حکایت این بابا هست. جنبه فروم اومدن نداری نیا خب عزیزم.
ویرایش توسط The UnderTaker : 03-27-2016 در ساعت 01:49 AM
دلیل: افشای نامه خصوصی ممنوع
-
محبوبیت کاربر - 5 تشکر, 7 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
M o s T a F a
2روز اینجا نبودم جناب پلنررررر 650 تشریف آوردن : )) ببین، به من بگن 11 کی گلد بده هلسیکر رو بهت بدیم نمیدم بهشون چون ارزش نداره، اگه میگفتی یه پک 100 تایی شاید میدادم، این جوسازی ها رو وقتی باید میکردی که همر power of mind نمیرفت WW کیلین کنه، اون عدد تو تاپ هجوم سند خیالبافی های تو هست.
dasd2.jpg
در مورد اکانت تروریست هم اومدی نطق کردی و سند سازی کردی، اگه 1% هم تو راست بگی، ببین باز خوبه ما شرف داریم اگه اکانت دستمون بیفته، فقط دفاعشو میفرستیم برای خودمون، نه مثل تو که اکانت علی 2113 افتاد دستت اومدی دفاعشو بک کردی بعد پشت سرش از اکانت لیدری (!!!) ویو لانچ کردی روش و اینسرت شدی !! ببین چقدر طرف باید توب باشه ! دهکده بزنی بغلش، پسووردشو بزنه بیاد دفاعارو بک بده بازم نتونه صفرش کنه !!!
اون موقع یادته نامه دادی و گفتی همینی که هست ؟؟ بعد تو اومدی از بازی کثیف و شرافت حرف میزنی ؟؟؟ : )))
پ.ن: ینی اگه ما الان واندر نمیگفرتیم کی به SW و NE یاد میداد الان باید واندر بگیرن ؟؟؟ : )) تقلید تا چه حد آخه : )) کلا طرف نشسته ببینه SE چیکار کرد بعد ....
پ.ن: قابل توجه اون بابایی که عکس آواتارش هم مثل همرش فتوشاپه ، وقتی گفتم سطح فکرش برام جالبه با نامه ای که زده بعد اومد حاشا کرد، حالا سندش:
(ویرایش توسط MOD UnderTakerl )
اول سرور دیدی طرف نوبه نامه میده بیا برای من دفاع بساز اگر نه من میزنمَت ؟! این حکایت این بابا هست. جنبه فروم اومدن نداری نیا خب عزیزم.
سلام خدمت همه دوستان.مخترع برق هستم 5سال پیش تو سرور 12 برق اختراع کردم.
ببین بزرگ مرد کوچک چندتا نکته.
1:نامه های من و علی که بالای نامه ها زده شده بود علی بخونه حالا شما میای میزاری فروم چی میشه ضایع میشی.چون خبر نداری این حرکتی بود که میخواستم سر ادمایی که در به در زدن اکانت ما به هر نحوی بودن بیارم.(داستان اکانت power of mind)فقط و فقط دیدم طرف حسابم علی میشه بیخیال شدم.مشکل اینه علی فقط خرااااااااب شد با گذاشتن این نامه.چون همه نامه ها رو هم ماهان خبر داشت داستانش رو هم مانی.خبر که چه عرض کنم کپی میکردم به ماهان میگفتم نظرت چیه.
2:میرسیم به بحث سطح بازی ما و شما.همین که 20تا اکانت میسازید پوشرای شاخی هستید بعد میبینید یه اکانت تک یه همر میسازه شاختر از شما مولتی بازا تازه توهم نقاشی بهتون دست میده یعنی حتی مغز شما کشش نداره درک کنه یه تک اکانت میتونه بدون پوش چه کارهایی کنه.ای ام پیکاسو.
3:دیگه قضیه دات کام لوس شده قیچیش کنم.ما اسپید باز شما نرمال باز.کام سرور داغون کم نداشته.حالا برو از هر ادمی که میشناسی برات اسطوره بوده بیاد بگه تو قهرمانان 2 ایکس کام که سطحش خیلی عالی بود حرف بزنه اگه شاخ بوده.وگرنه فارم اینجا هم دیدیم بره تو بعضی سرورای کام پلی بده.
4:زیاد هم زور نزنید داستان اکانت power of mind بندازید گردن مانی و ماهان.ما به دعوت مانی اومدیم این سرور.این اکانت صاحبش مانی هست دلیلی نداره اکانت خودش رو بخواد بزنه.
5:یه نهضت سواد آموزی برید اینجوری نمیشه.ادم حواسش نیست یه بار اشتباه میکنه 2بار اشتباه میکنه تو تایپ نه اینکه همش املا پست هاش زیر 10 باشه.
6:شلوغ کنی میگم مانی بیاد برات کلاس آموزشی بزاره چون مشخصه چقدر فشار میاره پست های مانی برات.
پ.ن:سلام امید.دیگه چه خبر.
-
محبوبیت کاربر - 2 تشکر, 2 پسندیدن, 1 نپسندیدن
-

نوشته اصلی توسط
َAli_KinG_sE
Ali_KinG_sE
علی جان شما کلا بعد از قضیه اینکه من سرگرمتون کردم بیخیال اثبات چیزی بشو.یه سری حرفای دیگه هم تو پست اون بزرگ مرد متوهم گفتم.زیاد خودتونو خسته نکنید.الانم که کل بک شدن و یکی دو داستان جالب دیگه به نفع ساید شما شده خیلی خیلی اتفاقی البته.
درباره سطح بازی هم زیاد حرف زده شد.اما از پست ها و مثلا فسقل نیرو خوردن یا زدن ها و هیجان هایی که به بعضی ها وارد شد سطح بازی بیشتر نمایان شد.انگیزه نیست کل کل هم دیگه نیست.
از همه مهمتر سرورش داستان دار شده با این رویه ایشالا هرکی موند جلوی ناتار برنده بشه.
پ.ن:فقط ناتار زدتون نیاید بگید من 1 هفته قبل سرتونو گرم کردم زشته خدایی.
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 3 نپسندیدن
-
-
محبوبیت کاربر - 1 تشکر, 1 پسندیدن, 0 نپسندیدن